Cure ja danas bila na punkciji..13 oocita..sutra moram zvat da vidim sto se oplodilo i onda ih zamrzavaju jer imam hiperstimulaciju😟i tek nakon 2 ciklusa mogu radit transfer i to naravno ako se sve poslozi😑😢bas sam u bedu😧
Mina0709
Mina super super. Dobila si puno stanica, držim fige da budu sve dobre i da ih se puno oplodi. Imati ćeš za više fet-ova ako bude trebalo pa nećeš morati svaki put koristiti lijekove za stimulaciju.
Joj ja se ubedirala jer mi je sve to strano😕al eto docekat cu i taj 3mj..heh..pa koristila sam ovaleap 150 od 2-10dc,orgalutran od 7-11dc..
Jel znate kakve su sanse sa smrzlicima?😚😚
Mina0709
Danas mi baš pričala frendica s posla. Ona je imala 6jajnih stanica oplođenih. Jedna je propala. Dvije su joj stavili odmah a 3su zamrznuli. Nije uspjeli prvi put. Sljedeći mj je išla na fet. Od njih 3 , dvije su se dobro odmrznule i sad ima prekrasnog dečkića.
Mina uspješnost fet-a je dobra, ništa nemoj brinuti. Bolje je da će transfer raditi kasnije jer ako si sada u hiperu on se ako dođe do trudnoće hoće još pogoršati.
Hvala vam sto ste me utjesile i smirile...bolje da i da preskocim nego da se nesto zakomplicira..proci ce i tih mjesec i pol😊
Aneri85 amh mi je 23,3
Mina0709
Meni je 33. Čitala sam ako je visok da je velika vjerojatnost hiperstimulacije. Zato sam pitala. Ja ću početi s ovaleap 225. Malo me strah da mi se to isto ne dogodi.
A koja ti je dijagnoza?ja imam pcos..
Uff grozno se osjecam,imam osjecaj da ce mi dolje sve eksplodirat,napuhana ko zaba,imam inace 62-63 kg a sad 65,5 i to u par dana..jedva cekam da se sve vrati u normalu😩
Mina0709
Sortiraj odgovore
Najstariji