Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • zelimobebu123
    20. Siječanj 2017. 10:59

Luca 
    Odlično!! 

Mina 
    Uživaj sad u slobodnom vremenu, brzo će to proletiti... 

Zvonka 
    Sretno!! 

Ja u nedjelju idem na punkciju. Danas štoperica u 22h 

20. Siječanj 2017. 11:43

Bravo cure!!!!!! 😘 😘 😘 😘 😘 😘

Zoja31
    20. Siječanj 2017. 11:45

Luca sretno 😃. Ja idem 30.1 na konzultacije u Samobor. Nadam se da je doktor ok. Bila sam vec i u poliklinici Repromed ali obzirom da je ovoj poliklinici produzen ugovor sa hzzo pokusat cu tamo.

• zvonka1910
    20. Siječanj 2017. 14:19

Zoja doktor u Samoboru je odličan, jako drag i sve ti objasni i čak i crta, doslovno. Ja sam odmah htjela kod njega, ali sam u međuvremenu išla na operaciju u Petrovu pa sam ostala tamo i na postupku.. sada idem u Samobor..

Zoja31
    20. Siječanj 2017. 14:30

Zvonka puno hvala, nadam se da će i meni sjesti doktor. Po onome što sam čitala govore zaista sve naj o njemu. Držim fige i sretno.

Nina2512
    20. Siječanj 2017. 16:54

Cure bok..ja sam nova tu..ovih dana krecem sa pikanjem u petrovoj. Doktor mi je rekao da se necu sama pikati vec da cu morati dolaziti svaki dan tamo na pikanje.ima koja od vas da je isto tako radila?i rekao da drugi dan ciklusa dodem ujutro izvaditi krv zbog progesterona da vide kakav je.je li koja od vas to morala?zasto je uopce taj progesteron bitan kod ivf-a?

• zelimobebu123
    20. Siječanj 2017. 18:06

curke kako to funkcionira nakon punkcije jel se ide na kakav ultrazvuk prije transfera?? ili se dolazi u bolnicu nakon punkcije tek kad je transfer? 

hvala 

• zelimobebu123
    20. Siječanj 2017. 18:09

Ana  mene je ona glavna sestra šta mi je izdavala lijekove pitala jesu mi rekli dal moram vaditi progesteron....ali nisu mi spominjali to pa nisam morala....mislim da to ovisi od osobe do osobe mislim ovisno o dijagnozi...

s0102
    20. Siječanj 2017. 18:18

Luce… cestitam...bas mi je drago...
    Ova je godina stvarno lijepo pocela... 
    Cure svima sretnoo...

Pitanje... da li koja od vas ima iskustva sa IVF centrom?

Zoja31
    20. Siječanj 2017. 19:58

s0102 ja nisam bila pacijent tamo ali one info koje sam čula o doktoru me niti ne privlače da idem k njemu. Uglavnom nisu baš riječi hvale. Ti isto tražiš kliniku kamo bi se prebacila?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.