Ginekolog mi je rekao prije 5 godina da imam pcos, ali u zg mi niko nije ništa o tome rekao. Inače imam hipotireozu, i to je dijagnosticirano tek kad sam došla u petrovu. Ostalo sve ok.
Koji dan ti je punkcija bila?
Jesu ti dali kakve upute sad dalje zbog hipera?
Cure..poslije tri inseminacije i prvog ivf... Vidim pozitivan test..!!sutra mi beta stize..danas mi je 14 dt..nikakvih puno simptoma...samo bolovi u sisama sa strane i propadanje u jajnicima...temeperaturu nisam mjerila..jer mi ne par puta 36.6 pokazivala..
Cure..poslije tri inseminacije i prvog ivf... Vidim pozitivan test..!!sutra mi beta stize..danas mi je 14 dt..nikakvih puno simptoma...samo bolovi u sisama sa strane i propadanje u jajnicima...temeperaturu nisam mjerila..jer mi ne par puta 36.6 pokazivala..
Luca
Čestitammmm!!!! Baš mi je drago!! 😀 nadam se pozitivnom nizu!! 😘
Cure moje 30.1.2017 moram biti u Petrovoj na dogovoru za drugi pokušaj ivf. Moram imati nove nalaze briseva i pape jer je prošlo godinu dana od zadnjih. Ali papu čekam već mjesec i pol i nikako da bude gotovo . Jel znate gdje se može brzo napraviti te koja je cijena ?
Ova godina je dobro počela.. :-)
Luce čestitam na pozitivnom testu, čekamo rezultate bete ;-)
Mina0709 baš mi je drago, imaš puno jajnih stanica, to je odlično, već si pola posla napravila ;-) nemoj se ništa brinuti. Odmori, brzo će proći tih mjesec, mjesec i pol..
Ja sam jučer bila na konzultacijama u Samoboru, doktor je divan.. sada opet vađenje krvi a sredinom drugog mjeseca ako sve bude ok opet u postupak, i opet stimulirani.
Beta od srijede 1500....a danas moram ponoviti!!! Zelim vam svima srecu i da ne odustajete, jer evo poznajemm tri osobe (koje su trenutno zatrudnile sa IVF-om.)
Sortiraj odgovore
Najstariji