Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Siječanj 2017. 21:03

Ginekolog mi je rekao prije 5 godina da imam pcos, ali u zg mi niko nije ništa o tome rekao. Inače imam hipotireozu, i to je dijagnosticirano tek kad sam došla u petrovu.  Ostalo sve ok. 

Koji dan ti je punkcija bila?  
    Jesu ti dali kakve upute sad dalje zbog hipera?

• luca30
    18. Siječanj 2017. 21:47

Cure..poslije tri inseminacije i prvog ivf... Vidim pozitivan test..!!sutra mi beta stize..danas mi je 14 dt..nikakvih puno simptoma...samo bolovi u sisama sa strane i propadanje u jajnicima...temeperaturu nisam mjerila..jer mi ne par puta 36.6 pokazivala..

• luca30
    18. Siječanj 2017. 21:47

Cure..poslije tri inseminacije i prvog ivf... Vidim pozitivan test..!!sutra mi beta stize..danas mi je 14 dt..nikakvih puno simptoma...samo bolovi u sisama sa strane i propadanje u jajnicima...temeperaturu nisam mjerila..jer mi ne par puta 36.6 pokazivala..

18. Siječanj 2017. 21:55

Luca  bravo!!!!!!!! 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

• zelimobebu123
    18. Siječanj 2017. 22:48

Luca 
    Čestitammmm!!!! Baš mi je drago!!  😀 nadam se pozitivnom nizu!! 😘

• cvrcak
    19. Siječanj 2017. 17:26

Cure moje 30.1.2017 moram biti u Petrovoj na dogovoru za drugi pokušaj ivf. Moram imati nove nalaze briseva i pape jer je prošlo godinu dana od zadnjih. Ali papu čekam već mjesec i pol i nikako da bude gotovo . Jel znate gdje se može brzo napraviti te koja je cijena ?

s0102
    19. Siječanj 2017. 18:45

Luce... nadam se da ce i beta sutra biti pozitivna.... sretnoo ☺

• zvonka1910
    20. Siječanj 2017. 09:05

Ova godina je dobro počela.. :-)
    Luce čestitam na pozitivnom testu, čekamo rezultate bete ;-)
    Mina0709 baš mi je drago, imaš puno jajnih stanica, to je odlično, već si pola posla napravila ;-) nemoj se ništa brinuti. Odmori, brzo će proći tih mjesec, mjesec i pol.. 
    Ja sam jučer bila na konzultacijama u Samoboru, doktor je divan.. sada opet vađenje krvi a sredinom drugog mjeseca ako sve bude ok opet u postupak, i opet stimulirani.

• luca30
    20. Siječanj 2017. 10:01

Beta od srijede 1500....a danas moram ponoviti!!!  Zelim vam svima srecu i da ne odustajete, jer evo poznajemm tri osobe (koje su trenutno zatrudnile sa IVF-om.)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.