Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Siječanj 2017. 06:54

Da prvi ivf. Bili smo do sad na 4 inseminacije.

• zelimobebu123
    16. Siječanj 2017. 10:23

Aneri 
    Žao mi je zbog tvojih neuspjeha, nadam se da će ti sad od prve uspjeti.

Zvonka
    Danas je bila moja doktorica i druga priča, rekla je da mi ne smiju dat veliku dozu hormona da ne izazovu hiperstimulaciju zbog mojih policističnih jajnika, da zato idu sa 100jedinica. U srijedu idem opet i do tad se pikam. Rekla je da folikula ima da jesu manji, ali da idemo korak po korak i za sad je ok. 
    A sestra je bila valjda ona neka Irena koju svi hvale. Neću imenovat jer nisam sigurna. Ali ima kratku kosu i naočale i starija je. 
    A one dvije mlade što inače rade s doktoricom sve pohvale za ljubaznost. Jako su drage i gospođe na šalteru i sestra koja izdaje lijekove. 
    I da moja doktorica nije spominjala kilograme ništa.

16. Siječanj 2017. 14:25

Želimobebu 
    Hvala ti,  i ja tebi želim isto + 

A sestre to je već druga priča. Nekad su ljubazne za poželjeti a ima dana kad su svi nervozni i ne možeš ništa saznati.  Ja sam jednom išla u subotu na uzv. Bio je jedan stariji dr i rekao mi je samo šta ste dolazili, to prije četvrtka ništa neće biti. A velika većina dr ništa ne kaže, samo dođite sutra ili prekosutra. Stvarno su škrti na riječima.  Imam osjećaj ko da smo na traci, njima je to sve rutina,  a nama stres maksimalan. 

Ja ne znam cure kak je vama, ali meni je to sve veliki stres.  Samo to putovanje u zg,  pa čekanje,  pa uzv 2 min i opet doma.  I tako svaki drugi dan. Katastrofa.

zelimobebu123
    16. Siječanj 2017. 15:05

Aneri85

Želimobebu 
    Hvala ti,  i ja tebi želim isto + 

A sestre to je već druga priča. Nekad su ljubazne za poželjeti a ima dana kad su svi nervozni i ne možeš ništa saznati.  Ja sam jednom išla u subotu na uzv. Bio je jedan stariji dr i rekao mi je samo šta ste dolazili, to prije četvrtka ništa neće biti. A velika većina dr ništa ne kaže, samo dođite sutra ili prekosutra. Stvarno su škrti na riječima.  Imam osjećaj ko da smo na traci, njima je to sve rutina,  a nama stres maksimalan. 

Ja ne znam cure kak je vama, ali meni je to sve veliki stres.  Samo to putovanje u zg,  pa čekanje,  pa uzv 2 min i opet doma.  I tako svaki drugi dan. Katastrofa.

Aneri
    Hvala puno 

Razumijem te i samoj mi je to sve stres i jedva čekam samo da me prozovu i onda skoro ništa ne kažu, ali ajde danas mi je moja doktorica kad sam ju pitala objasnila pa sam zadovoljna. Ali od samog odijela sam očekivala da bi svi trebali bit susretljivi jer što ti kažeš mi smo pod velikim stresom i očekivala sam da oni imaju razumijevanja za nas...

16. Siječanj 2017. 14:27

Naravno i svima ostalima čekalicama i trudilicama želim + čim prije moguće!!!

16. Siječanj 2017. 15:55

Želimobebu 
    Jesi ti na bolovanju ili radiš?

zelimobebu123
    16. Siječanj 2017. 18:06

Aneri85

Želimobebu 
    Jesi ti na bolovanju ili radiš?

Nezaposlena sam...ali nisam iz Zg-a pa mi je nezgodno dosta pogotovo rano ujutro vikend...jer suprug radi po 24h

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI