Meni ti je isto bilo grozno...al prezivila sam nekako. Bila mi je sreca da sam bila dva dana slobodna kad sam imala 2 pikanja u isto vrijeme. Trebala sam vec jucer vaditi betu jer mi je vracena blastocista al bas me strah....Uglavnom od 8 dt imam bolove u maternici i jajnicima , a ostalo je sve ok...
Luca
Sretno sutra, javi nam kad saznaš
Koji dan ti ciklusa ti je bila punkcija?
Luca sad si doma?
Mislim na bolovanju?
Meni su ti dani nakon postupka uzas. Nakon AIH sam već 10 dan radila test, nestrpljiva sam strašno.
Transfer mi je bio peti dan, i vratili mi 1 blastocistu jer je bila super kvalitete.(a zamrznuli 6). Nisam nikako isla na bolovanje..al bila sam kuci samo dva dana iza punkcije…stvarno mi je i punkcija i transfer prosao ok..bez ikakvih problema..I ja sam vadila betu iza aih vec deseti dan i tri su bile negativne..a sutra javim rezultate..moramo biti pozitivnee ;)
Draga punkcija mislim koji dan ciklusa ti je bila...ja sam blizu pa zato?
Aha...punkcija mi je bila 13 dan ciklusa..prije toga sam imala samo dvi folikumetrije..
Ja sam u oba postupka bila na bolovanju od prvog dana pikanja. Tako mi je dao moj ginekolog jer kaže stres je već i to što idem na potpomognutu pa da nejdem raditi i to mi je bilo skroz ok. Iako kada si u državnoj bolnici niti nemaš puno opcija ako si iz daljeg jer su uzv-i ujutro. Sada kad ću u postupak nemam namjeru uzimati bolovanje ako ću moći raditi i ako mi bude ok od lijekova. Planiram uzeti bolovanje samo od transfera do bete.
Evo i mene malo... citam vas ☺
Cure u postupcima i cekalice bete sretnoo....
Biti ce ovo nasa godina...
Ja krajem mjeseca idem na konzultacije sto i kako dalje...☺taman sam se odmorila malo
Jel koja od vas koristila cetrotide? Ja sam dobila dvije doze i u petak opet ultrazvuk. Jel boli pitanje s njim? 😯
Sortiraj odgovore
Najstariji