Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • luca30
    17. Siječanj 2017. 14:51

Meni ti je isto bilo grozno...al prezivila sam nekako. Bila mi je sreca da sam bila dva dana slobodna kad sam imala 2 pikanja u isto vrijeme. Trebala sam vec jucer vaditi betu jer mi je vracena blastocista al bas me strah....Uglavnom od 8 dt imam bolove u maternici i jajnicima , a ostalo je sve ok...

• zelimobebu123
    17. Siječanj 2017. 15:08

Luca
    Sretno sutra, javi nam kad saznaš 

Koji dan ti ciklusa ti je bila punkcija?

17. Siječanj 2017. 15:36

Luca sad si doma?  
    Mislim na bolovanju? 
    Meni su ti dani nakon postupka uzas.  Nakon AIH sam već 10 dan radila test, nestrpljiva sam strašno.

• luca30
    17. Siječanj 2017. 16:13

Transfer mi je bio peti dan, i vratili mi 1 blastocistu jer je bila super kvalitete.(a zamrznuli 6). Nisam nikako isla na bolovanje..al bila sam kuci samo dva dana iza punkcije…stvarno mi je i punkcija i transfer prosao ok..bez ikakvih problema..I ja sam vadila betu iza aih vec deseti dan i tri su bile negativne..a sutra javim rezultate..moramo biti pozitivnee ;)

• zelimobebu123
    17. Siječanj 2017. 18:13

Draga punkcija mislim koji dan ciklusa ti je bila...ja sam blizu pa zato? 

• luca30
    17. Siječanj 2017. 19:52

Aha...punkcija mi je bila 13 dan ciklusa..prije toga sam imala samo dvi folikumetrije..

Zoja31
    17. Siječanj 2017. 19:55

Ja sam u oba postupka bila na bolovanju od prvog dana pikanja. Tako mi je dao moj ginekolog jer kaže stres je već i to što idem na potpomognutu pa da nejdem raditi i to mi je bilo skroz ok. Iako kada si u državnoj bolnici niti nemaš puno opcija ako si iz daljeg jer su uzv-i ujutro. Sada kad ću u postupak nemam namjeru uzimati bolovanje ako ću moći raditi i ako mi bude ok od lijekova. Planiram uzeti bolovanje samo od transfera do bete.

s0102
    17. Siječanj 2017. 21:54

Evo i mene malo... citam vas ☺
    Cure u postupcima i cekalice bete sretnoo....
    Biti ce ovo nasa godina...

Ja krajem mjeseca idem na konzultacije sto i kako dalje...☺taman sam se odmorila malo

• zelimobebu123
    18. Siječanj 2017. 15:10

Jel koja od vas koristila cetrotide? Ja sam dobila dvije doze i u petak opet ultrazvuk. Jel boli pitanje s njim? 😯

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.