Hrabrice - meni isto ne punktiraju uvijek sve, one skroz male ostave. Oni ti onako propadnu u prirodnom ciklusu pa će tako i sada.

🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Cure koliko je važna normalna razina TSH hormona štitnjače u implatacija embrija? Meni je to povišeno ali moja doktorica ni malo ne pridaje pažnju tome
Nado - ne znam za implantaciju, ali često izaziva spontane. To nije baš bezazleno...

🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Hani i Blacky hvala na info. Dati ću si brevactid ako treba i u čelo, samo da budem imala folikule sa kvalitetnom j.s. po mgućnosti Ma ono jedva čekam i jeza me neka prožima u isto vrijeme.. bit će to sve super.. oduvjek sam zanala da ću se jednom iglama veselit
Sretno sa svime cure!
Medo šaljem ti link na njenu fb stranicu. Ima i neke videe pa možeš pogledati ako te zanima: https://www.facebook.com/Ayurvedska-masa%C5%BEa-i-Chi-Nei-Tsang-masa%C5%BEa-abdomena-262484737538100/?epa=SEARCH_BOX
Baš mi je drago što ti je rodica uspješno iznjela trudnoću i rodila zdravu curicu. Oni su primjer da su čuda itekako moguća. Nek im je sa srećom i mi ćemo doživjeti našu sreću.

Nikita inace je uvijek oko 3,5 i zbog toga mi je dala lthyroxin 25 da pijem i vise ga nije kontrolirala. Sama sama zatražila kontrolu dva dana prije transfera i bio je 4,6 ( mislim da se ponovno podigao zbog estrifama kojeg sam uzimala za pripremu FETa)
Nikita inace je uvijek oko 3,5 i zbog toga mi je dala lthyroxin 25 da pijem i vise ga nije kontrolirala. Sama sama zatražila kontrolu dva dana prije transfera i bio je 4,6 ( mislim da se ponovno podigao zbog estrifama kojeg sam uzimala za pripremu FETa)
Meni su rekli da mora biti ispod 2 da bi bilo u redu,ja sam isto svoj morala kontrolirati prije postupka...
2018/ dvije neuspjele inseminacije
03/2019-stimulirani IVF/ICSI-6 j.s - oplođeno svih 6, ET jednog trodnevnog embrija-betu nismo dočekali
Ostala nam 2 smrzlića...
07/2019-FET 1 blastice-beta 1.2 😰😰😰😰
10/2019-FET druge blastice i zadnje nade...
Beta 1.2😓😓😓😓
Delfina i ja to mislim! A je li se i tebi povisio od lijekova za stimulaciju ili pripreme za fet! Koliki ti je bio? S čim su ti ga regulirali?
Delfina i ja to mislim! A je li se i tebi povisio od lijekova za stimulaciju ili pripreme za fet! Koliki ti je bio? S čim su ti ga regulirali?
Nada88
Ja pijem svaki dan eutyrox 25 već nekih godinu dana tako da je meni u redu i nije se povisio od lijekova a prije IVF- a sam primala stimulaciju puregonom i orgalutranom i samo sam ga kontrolirala prije uzimanja lijekova kasnije nisam,nisu mi rekli da bi se od stimulacije mogao povisiti...
2018/ dvije neuspjele inseminacije
03/2019-stimulirani IVF/ICSI-6 j.s - oplođeno svih 6, ET jednog trodnevnog embrija-betu nismo dočekali
Ostala nam 2 smrzlića...
07/2019-FET 1 blastice-beta 1.2 😰😰😰😰
10/2019-FET druge blastice i zadnje nade...
Beta 1.2😓😓😓😓
Delfina ja sam bila uvjerena da može, zapravo sam i dalje jer ipak je to hrpa hormon koja mora hoćeš nećeš na neki način utjecati i na hormone štitnjače nekako mi je to logično, al možda i griješim ! Pokušat cu to malo istražiti
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji