Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vaki
    13. Travanj 2019. 19:00

Hrabrice - meni isto ne punktiraju uvijek sve, one skroz male ostave. Oni ti onako propadnu u prirodnom ciklusu pa će tako i sada. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

13. Travanj 2019. 20:26

Cure koliko je važna normalna razina TSH hormona štitnjače u implatacija embrija? Meni je to povišeno ali moja doktorica ni malo ne pridaje pažnju tome

Vaki
    13. Travanj 2019. 21:03

Nado - ne znam za implantaciju, ali često izaziva spontane. To nije baš bezazleno... 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Nasty
    13. Travanj 2019. 22:02

Hani i Blacky hvala na info. Dati ću si brevactid ako treba i u čelo, samo da budem imala folikule sa kvalitetnom j.s. po mgućnosti Ma ono jedva čekam i jeza me neka prožima u isto vrijeme.. bit će to sve super.. oduvjek sam zanala da ću se jednom iglama veselit Sretno sa svime cure!
    Medo šaljem ti link na njenu fb stranicu. Ima i neke videe pa možeš pogledati ako te zanima: https://www.facebook.com/Ayurvedska-masa%C5%BEa-i-Chi-Nei-Tsang-masa%C5%BEa-abdomena-262484737538100/?epa=SEARCH_BOX
    Baš mi je drago što ti je rodica uspješno iznjela trudnoću i rodila zdravu curicu. Oni su primjer da su čuda itekako moguća. Nek im je sa srećom i mi ćemo doživjeti našu sreću.

13. Travanj 2019. 22:12

Nikita inace je uvijek oko 3,5 i zbog toga mi je dala lthyroxin 25 da pijem i vise ga nije kontrolirala. Sama sama zatražila kontrolu dva dana prije transfera i bio je 4,6 ( mislim da se ponovno podigao zbog estrifama kojeg sam uzimala za pripremu FETa) 

• delfin85
    13. Travanj 2019. 22:39

Nada88

Nikita inace je uvijek oko 3,5 i zbog toga mi je dala lthyroxin 25 da pijem i vise ga nije kontrolirala. Sama sama zatražila kontrolu dva dana prije transfera i bio je 4,6 ( mislim da se ponovno podigao zbog estrifama kojeg sam uzimala za pripremu FETa)

Meni su rekli da mora biti ispod 2 da bi bilo u redu,ja sam isto svoj morala kontrolirati prije postupka...

2018/ dvije neuspjele inseminacije
    03/2019-stimulirani IVF/ICSI-6 j.s - oplođeno svih 6, ET jednog trodnevnog embrija-betu nismo dočekali
    Ostala nam 2 smrzlića...
    07/2019-FET 1 blastice-beta 1.2 😰😰😰😰
    10/2019-FET druge blastice i zadnje nade...
    Beta 1.2😓😓😓😓

13. Travanj 2019. 22:44

Delfina i ja to mislim! A je li se i tebi povisio od lijekova za stimulaciju ili pripreme za fet! Koliki ti je bio? S čim su ti ga regulirali? 

• sajmica
    13. Travanj 2019. 22:46

Drage moje fali je neka radila ET u Bahceciju 

• delfin85
    13. Travanj 2019. 22:57

Nada88

Delfina i ja to mislim! A je li se i tebi povisio od lijekova za stimulaciju ili pripreme za fet! Koliki ti je bio? S čim su ti ga regulirali?

Nada88
    Ja pijem svaki dan eutyrox 25 već nekih godinu dana tako da je meni u redu i nije se povisio od lijekova a prije IVF- a sam primala stimulaciju puregonom i orgalutranom i samo sam ga kontrolirala prije uzimanja lijekova kasnije nisam,nisu mi rekli da bi se od stimulacije mogao povisiti...

2018/ dvije neuspjele inseminacije
    03/2019-stimulirani IVF/ICSI-6 j.s - oplođeno svih 6, ET jednog trodnevnog embrija-betu nismo dočekali
    Ostala nam 2 smrzlića...
    07/2019-FET 1 blastice-beta 1.2 😰😰😰😰
    10/2019-FET druge blastice i zadnje nade...
    Beta 1.2😓😓😓😓

13. Travanj 2019. 23:03

Delfina ja sam bila uvjerena da može, zapravo sam i dalje jer ipak je to hrpa hormon koja mora hoćeš nećeš na neki način utjecati i na hormone štitnjače nekako mi je to logično, al možda i griješim ! Pokušat cu to malo istražiti 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani