Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Hani
    14. Travanj 2019. 12:50

Nikitta, bavis li se ti privatno prehranom? Dosta toga sam od tebe saznala o tim stvarima.
    Delfin85, o kakvom krvarenju se tocno radi? Ti si vratila trodnevni? Jesi li danas ponavljala test?

• delfin85
    14. Travanj 2019. 12:51

marijaiva

delfin85

Curke jel imala koja kakvo krvarenje 10, dan nakon transfera?
    Meni je danas 10. dan i po malo krvarim,a tek u utorak idem vaditi betu..

Ja… 10dnt krv i grcevi kao pred mengu, mislila da ide menga odmah Isla vadit betu i bila je pozitivna
    Sretno🤗

Hvala.
     joj ja se bojim da sam mengu dobila jer sve jače krvarim a još sam i na utrogestanu...

2018/ dvije neuspjele inseminacije
    03/2019-stimulirani IVF/ICSI-6 j.s - oplođeno svih 6, ET jednog trodnevnog embrija-betu nismo dočekali
    Ostala nam 2 smrzlića...
    07/2019-FET 1 blastice-beta 1.2 😰😰😰😰
    10/2019-FET druge blastice i zadnje nade...
    Beta 1.2😓😓😓😓

• delfin85
    14. Travanj 2019. 12:55

Hani

Nikitta, bavis li se ti privatno prehranom? Dosta toga sam od tebe saznala o tim stvarima.
    Delfin85, o kakvom krvarenju se tocno radi? Ti si vratila trodnevni? Jesi li danas ponavljala test?

Da, trodnevni je vračen 04. i jutros je test bio negativan al imam one kineske pa neznam koliko su pouzdani,ujutro malo bilo rozno,nije puno kao neka sluz ali sad mi izgleda da je tamnija..
    Joj nadam se da nije menga,ovo mi je treći puta,imali smo dvije neuspješne inseminacije...

03/2019-stimulirani IVF/ICSI-6 j.s - oplođeno svih 6, ET jednog trodnevnog embrija-betu nismo dočekali
    Ostala nam 2 smrzlića...
    Beta 1.2😓😓😓😓

• delfin85
    14. Travanj 2019. 12:56

marijaiva

delfin85

Ja… 10dnt krv i grcevi kao pred mengu, mislila da ide menga odmah Isla vadit betu i bila je pozitivna
    Sretno🤗

A dali ti je onda stalo krvarenje ili si i dalje krvarila unatoč tome što je beta bila pozitivna?

Ostala nam 2 smrzlića...
    Beta 1.2😓😓😓😓

• delfin85
    14. Travanj 2019. 12:58

Nikitta

Delfin85moguće da je implantacijsko!
    Nada88 da, mislim ja i očekujem pozitivno, no neću se vezati za očekivanje, jer to vodi do razočaranja. Bit će kako mora biti. A to je uvijek najbolje za mene. 😊
    Hani hvala ti 🙏🏼

Nikitta jel nije malo kasno za implantaciju? Ipak je 10. dan od transfera?

Ostala nam 2 smrzlića...
    Beta 1.2😓😓😓😓

14. Travanj 2019. 13:01

Nikita kupila hawajsku spirulinu, al su me uplašili da ti nije zdravo! Hvala ti sad cu krenuti s njom

14. Travanj 2019. 13:06

Hani ove koje ja imam su u pronuklearnoj fazi , to je faza prije embrija (ta praksa postoji u nejemackoj u slučaju da bude dosta oplođenih neki se mogu zamrznuti u stadiju prije embrija)! Inače i 3 dnevne puštaju do blastociste da! Iako u privatnom razgovoru od lucineger i Poljaka sam dobila savjet da je bolje “vrabac u ruci , nego golub na grani” znaci bolj ne puštati do blastice, al ja sam uvijek za rizik pa šta bude!

• Hani

Delfin 85, bilo bi divno da ti ovaj 1. stim. postupak bude uspjesan, jos nista ne otpisuj. 
    Svaka od nas nekako previse ocekuje od tog prvog, ali ne upali svakom odmah. Samo strpljivo, ako i ne bude sada, bit ce, kako kaze Nikitta, bas kada treba biti. Inace, neki prosjek uspjeha su tri stimulirana sa svim fetovima iz ta tri postupka. 

delfin85

marijaiva

delfin85

Sretno🤗

A dali ti je onda stalo krvarenje ili si i dalje krvarila unatoč tome što je beta bila pozitivna?

Taj cijeli dan sam pomalo krvarila te smedje te crveno...stavila sam ulozak jer sam bila uvjerena da ide menga.. Nije bilo jake krvi no Isla je i crvena cijeli taj dan... Nastavilo je smedjarenje drugi dan i sve naredne  no ispostavilo se da je od hematoma to smedjarenje bilo... 

14. Travanj 2019. 13:10

delfin85

Nikitta

Delfin85moguće da je implantacijsko!
    Nada88 da, mislim ja i očekujem pozitivno, no neću se vezati za očekivanje, jer to vodi do razočaranja. Bit će kako mora biti. A to je uvijek najbolje za mene. 😊
    Hani hvala ti 🙏🏼

Nikitta jel nije malo kasno za implantaciju? Ipak je 10. dan od transfera?

Ja sam znaci 10dnt 2 blastice prokrvarila.. Kako li sam ja tek mislila da je kasno da bude implantacijsko ma bila sam 100 posto uvjerena da ide menga... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.