Babylove mozda je to zaista onda "nesto" iz jajnika. Sto se tice menge meni nakon stimulacije prvi put trajala 8 dana inace imam 4, stvar je u tome da nam oni nafiluju endometrij i ako je deblji duze treba da se ocisti. Mislim da posto inace duze ti traje menga da nema panike jos se ocito cistis, al ako sumnjas da nesto nije ok najbolje da odes do gin da te pregleda.
Nada ja isto prestanem sam uzimat progesteron i dobim za cca 5 dana ako mi ju odgodi crinone. Jer sam prosli put dobila bez obzira na crinone.
Nikitta transfer 2 blastice..
Nada prvi put sam isti dan dobila, drugi put nako 2 dana od prestanka uzimanja terapije, i evo ovaj put sam pocela pomalo i pod terapijom i cim sam prestala uzimat utrice pravo procurila..
Grizli ma nije da me to nesto pretjerano brine posto sam svjesna da sam bila nafilana svim i svacim.. nego sam pitala cisto da vidim dali se koja susrela time.. zapravo se nadam da je mozda nesto iz jajojvoda.. jer je jednoj curi isto tako pocepljeno sve bilo isla u ne znam koliko postupaka.. i na kraju rodila prvo 1 curu pa drugu prirodno.. pa su joj rekli da je moguce da se od stimulacije nesto procistilo.. pa eto u nadi je spas 🤞
Hrabrice - meni isto ne punktiraju uvijek sve, one skroz male ostave. Oni ti onako propadnu u prirodnom ciklusu pa će tako i sada.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Cure koliko je važna normalna razina TSH hormona štitnjače u implatacija embrija? Meni je to povišeno ali moja doktorica ni malo ne pridaje pažnju tome
Nado - ne znam za implantaciju, ali često izaziva spontane. To nije baš bezazleno...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Hani i Blacky hvala na info. Dati ću si brevactid ako treba i u čelo, samo da budem imala folikule sa kvalitetnom j.s. po mgućnosti Ma ono jedva čekam i jeza me neka prožima u isto vrijeme.. bit će to sve super.. oduvjek sam zanala da ću se jednom iglama veselit
Sretno sa svime cure!
Medo šaljem ti link na njenu fb stranicu. Ima i neke videe pa možeš pogledati ako te zanima: https://www.facebook.com/Ayurvedska-masa%C5%BEa-i-Chi-Nei-Tsang-masa%C5%BEa-abdomena-262484737538100/?epa=SEARCH_BOX
Baš mi je drago što ti je rodica uspješno iznjela trudnoću i rodila zdravu curicu. Oni su primjer da su čuda itekako moguća. Nek im je sa srećom i mi ćemo doživjeti našu sreću.
Nikita inace je uvijek oko 3,5 i zbog toga mi je dala lthyroxin 25 da pijem i vise ga nije kontrolirala. Sama sama zatražila kontrolu dva dana prije transfera i bio je 4,6 ( mislim da se ponovno podigao zbog estrifama kojeg sam uzimala za pripremu FETa)
Nikita inace je uvijek oko 3,5 i zbog toga mi je dala lthyroxin 25 da pijem i vise ga nije kontrolirala. Sama sama zatražila kontrolu dva dana prije transfera i bio je 4,6 ( mislim da se ponovno podigao zbog estrifama kojeg sam uzimala za pripremu FETa)
Meni su rekli da mora biti ispod 2 da bi bilo u redu,ja sam isto svoj morala kontrolirati prije postupka...
2018/ dvije neuspjele inseminacije
03/2019-stimulirani IVF/ICSI-6 j.s - oplođeno svih 6, ET jednog trodnevnog embrija-betu nismo dočekali
Ostala nam 2 smrzlića...
07/2019-FET 1 blastice-beta 1.2 😰😰😰😰
10/2019-FET druge blastice i zadnje nade...
Beta 1.2😓😓😓😓
Delfina i ja to mislim! A je li se i tebi povisio od lijekova za stimulaciju ili pripreme za fet! Koliki ti je bio? S čim su ti ga regulirali?
Sortiraj odgovore
Najstariji