Cure bile ste u pravu! Jučerašnja reakcija je bila prvotni šok! Danas me muž bocnuo da se tak izrazim
i bilo fantastično! Ok normalno osjetila sam al nije bilo one panike. Tako da sam mu to uvalila sad kao zadatak svako jutro i sretna sam ko malo prase
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Mrvi joj znam kako je kad neke stvari kuzis inotpilike znas ili barem mozes lakse doc do informacija o tome i onda neznas kako si pomoc. Znam samo da lh ako ga nema dosta moze stvarat probleme u dozrijevanju jajnih stanica. Al ako ti je dobar dr onda vjerujem da o tome vodi racuna. Drzim ti fige da uspije. Ne znam jesi probala kad sa nekih biljkama, cajaveim nesto tako za regulaciju hormona. Iako taj prvi nalaz bi rekla da je zapravo super ti.
Ja sam ok, i dalje samo grcevi kao menstrualni i kasalj cim nesto krenem se vise gibati. Imam osjecaj ko da mi slon sjedi na plucima i disem kroz slamcicu. Jos malo pa cu znat na cemu sam. Jedino dobro je to sto ovaj put bar ne moram ceka 15 dana da saznam. Iako do bete bi osjedila vec koliko kasno nam ju daju.
Ici cu uskoro na konzultacije kod njega pa cu biti pametnija. Rekao mi je i prosli put da ce sigurno uspjeti samo da se malo strpim da se sve poklopi. Iako kad mi netko spomene rijec strpljenje najrade bi ga nabila. Nadam se da ces nas ti za vikend obradovati lijepim vijestima. 🐞
Ici cu uskoro na konzultacije kod njega pa cu biti pametnija. Rekao mi je i prosli put da ce sigurno uspjeti samo da se malo strpim da se sve poklopi. Iako kad mi netko spomene rijec strpljenje najrade bi ga nabila. Nadam se da ces nas ti za vikend obradovati lijepim vijestima. 🐞
Nisam nista uzimala od biljaka jer je rekao da nema potrebe i da su svi hormoni ok
Grizli - pila sam Macin prah prije uspješnog postupka. Sad sam je ponovo pila u 9. mjesecu, ali samo 2 dana jer mi je endokrinolog zabranio, TSH mi je bio povišen. Maca se ne uzima ako postoji problem sa štitnjačom.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Grizli super! Mogu se nadat da će mi dobro odgovarati fsh stimulacija iako imam viši fsh. Lh mi je prvi put bio oko 9 sad oko 8. Aj super!
Maca prah mi je sljedeći na popisu za kvalitetu j. s. Sad ipak koristim toga previše..
Sretno sa čekanjem bete, držim fige da bude to to ovaj put i da se smrzlić čvrsto prikačio🤞🤞🤞🍀🍀🍀
Sve cure puno puno sreće vam želim u svim fazama! 😘 Curama na pozitivnoj beti od💗 čestitam!
Jutro cure, danas 7 dpt trodnevnih mrvica = 0 simptoma.
Jedino što mi od jutros negdje po sredini trbuha, možda malo lijevo neko zatezanje, isto kao mišić kad treperi, a drugo apsolutno ništa.
Saznala sam da mi je prijateljica trudna. Ona koja nikad nije ni pomislila na djecu, kućnog ljubimca....bilo kakvu vrstu obaveze osim prema sebi. Poželjela sam joj sve najbolje i stvarno mi je drago za nju ali duboko u sebi sam pomislila da život stvarno zna bit seronja na kvadrat!
Sunshine kako si ti? Kako je prošla noć?
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Lilypie, nema ti druge nego cekat. Vidis da to nista nema pravila, netko ima simptome netko nema. A ovo za prijateljicu kuzim te skroz, i mene zaboli svaki put kad cujem tako nesto ali moramo bit pozitivne. Doci ce i nase vrijeme 🐞
Nikkita..vidis meni pise nula..a tad je bilo ponavljam 8 js i navodno sve nezrele...kod mene pise ili nula ili nista
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Samo gore pise gonadotropini...zato sam vas i pitala o tom...
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Sortiraj odgovore
Najstariji