Hani smanjena ovarijska rezerva, nizak amh(2,87), visok fsh (skoro 15). prijevremena perimenopauza, uzrok endometrioza. Muž oligoastenoazoo. Snizila sam fsh (11,40)i povisila estradiol terapijom koju mi je dr. pripisala. Sad to držim pod kontrolom sa Shatavari prahom i pokušavam utjecat dodacima na kvalitetu j.s. dok ne krenemo u postupak. Antralace nisam brojala. Mengu imam uglavnom redovno. Inače sam u dr. Marušić u KBC Split. Krećem polovicom 4.mj. naručili su mi od lijekova: Bemfola 300IU od 2.do5.dc, 6. i 7.dc Pregoveris 150/70 IU, Bemfola 75 IU i Cetrotide 0,25mg. Otić još na koju masažu jajnika i maternice ChiNeiTsang do tada, bila na jednoj.
Koja je kod vas dijagnoza? Koji ti je postupak? Gdje se liječite? Sorry ako si već pisala.
Muž isto pije neku ayurvedsku biljku, da poboljša spermiogram, zaboravila naziv.. Ali je manje više kod njega dosta bolja situacija nego kod mene.
Mrvi kakav ti je omjer fsh i lh? Uzima muz kakve suplemente? Obavio pretpostavljam urologa sa svim pretragama?!
Hani najpozeljniji omjer fsh i lh je 2:1. Njohov omjer varira iz mjeseca u mjesec posebno ako je anovulirani ciklus. Meni je prvi nalaz omjer im bio 3:1, a nakon 3 postupka 1,2:1. Koliko znam nema stimulacije koja ima vise lh a manje fsh, samo onih koji imaji jednake vrijednosti. Meni ta kombinacija u stimulaciji recimo nije odgovarala. Lh je bitan da do ovulacije dodje, a fsh je taj koji hrani folikule. Koji je tebi omjer?
Nasty i ja nasla podatak taj za Benfolu i antralce/amh. Opcenito kad je nizi amh ide se sa fsh stimulaccijom. Meni iako je sad fsh bio visi nego prvi put stimulacija sa fsh mi je puuuno bolji rezultat dala nego kombinirana. Meni kod kombinirane se opet izdvojio vodeci folikul i ispalo kao da sam u prirodnom a filovali me lijekovima.
Mislim da ipak oni vode racuna o nasim hormonima i dijagnotama i sto nam dati, al nazalost ne reagiramo mi sve onako kako se ocekuje. Moj mpo je cak rekla da se iznenadila da sam bolje reagirala na elonvu nego menopur, pa eto nije sve tako crno bijelo u mpo i ocito treba isprobavati razlicite struje bismo rekli.
E jel probala koja maca prah za kvalitetu stanica?
Sunshine i keti drzim fige za implataciju :)!
Grizli ❤🤞
Svim cekalicama sretno!!! Drzite se cure ❤
Sad sam ponovno vadila prije zadnjeg postupka ponovno.FSH 5, 4 a LH 2.5. Bili smo i kod urologa jer je imao e. Coli u ejakulatu i nakon antibiotika sve cisto. Bio na uzv testisa, sve ok, varikokele nema. Uzima profertil. Imam osjecaj da nikad necu docekat trudnocu.
Cure hvala vam svima… ❤️🍀
Sunshine sretno u pon. Da ugledas pozitivnu betu...🍀
Babylove sretno danas❤️🍀🍀🍀🍀
Kengurice i tebi puno srece zelim...🤗 Drago mi je zbog tebe🤗🍀🍀🍀❤️
Sretno svim cekalicama...da ugledate pozitivnbe bete...❤️🍀🤗
Nina1804 hvala draga od ❤️...u kojoj si ti fazi sada...ne stignem sve pratiti...puno nas je...🙉
Sad sam ponovno vadila prije zadnjeg postupka ponovno.FSH 5, 4 a LH 2.5. Bili smo i kod urologa jer je imao e. Coli u ejakulatu i nakon antibiotika sve cisto. Bio na uzv testisa, sve ok, varikokele nema. Uzima profertil. Imam osjecaj da nikad necu docekat trudnocu.
Da tebi je lh na donjoj granici. Jel ti to oduvijek tako? Jesi mjerila kad lh u ovulaciji. Posto imas nezrele js mozda je to problem je lh je odgovoran za dozrijevanje js i ovulaciju. 🤔 Kakav ti je prolaktin? Hipofiza regulira lh a ako ona "ne radi" prvo se uoci problem sa prolaktinom.
Da tebi je lh na donjoj granici. Jel ti to oduvijek tako? Jesi mjerila kad lh u ovulaciji. Posto imas nezrele js mozda je to problem je lh je odgovoran za dozrijevanje js i ovulaciju. 🤔 Kakav ti je prolaktin? Hipofiza regulira lh a ako ona "ne radi" prvo se uoci problem sa prolaktinom.
Prosle godine kad sam vadila hormone bili su fsh 7,7 a LH 4.4. Prolaktin normalan, nije povisen. Također sam medicinske struke i dosta toga znam o svemu iako bi rade da neznam, mozda bi se manje sekirala. U petrovoj sam kod prof V, koji je veliki strucnjak i svaki put je ljut kad ne uspije,al ocito negdje steka. Kako si ti Grizli? Nadam se da ce ti ovaj et uspjeti 🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji