Samo opušteno čestitam na beti ❤️
Sunshine mila moja, ja vjerujem da će u ponedjeljak biti pozitivna Beta i da je ovo super znak. Odmaraj i probaj se ne brinuti iako znam da je to nemoguce 😘
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Samo opušteno čestitam na beti ❤️
Sunshine mila moja, ja vjerujem da će u ponedjeljak biti pozitivna Beta i da je ovo super znak. Odmaraj i probaj se ne brinuti iako znam da je to nemoguce 😘
Hvala od ❤️...takodjer
Samopousteno pa čestitam! Bila sam mamurna od sna i tek sad skuzila. Sretni i skolski dalje.
Mala garava sretno!
Hvala ❤️❤️❤️🍀🍀🍀
Koliko novosti u nekoliko sati.....cestitam Kengurice, drago mi je da si smirenija, sad lijepo opusteno cekati srculence samo_opusteno jupiiiiiii, samo neka pravilno raste!
Ketica, sunshine drzim fige da sve bude u redu i da ugledate poz bete!!!!
Pozdrav prijateljice po muci. Radila sam IVF prvi put i nazalost mi je beta 2.75. :( tako da nista od prvog pokusaja. Za 2 mjeseca cu probati opet. Imam jos 6 smrzlica. Molim vas cime ste vi pospjesile uspjesnot ivf i implantacije embrija? Svaki savjet dobro dosao. Imam 30godina.
Kengu hvala . Zelim od srca da ugledas na slijedecem pregledu srceko i da bude uredna i skolska trudnoca
Malagarava nek su tvije mrvice sada s tobom, zelim ti puno strpljenja u narednim danima i ogromnuuu betu!!
Babylove sretno sutra!!!!!!
Hvala svima na savjetima u vezi prvih pikanja, mislim da je svima teško dati tu prvu injekciju, ali sve je to za viši cilj pa ćemo se potruditi. Meni isto nebi smetalo par kila više, već se par godina vrtim oko 50, rijetko imam više, a čim ne stignem jesti redovito samo kile idu dolje, nisu mi doktori rekli da sam mršava pa valjda nije problem
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Nikitta,nista,pise samo sto se tice stoperice,i naravno kasnije terapije nakon punkcije i et...a bas me to zanima,jer tu je jedna od cura sliku poslala i sve joj ljepo pise.Pa me zaintrigiralo,kako to na VV nisu nikad dali...
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Ipak navedu koja je terapija na VV, ali djelomicno. Dole pise Gonal.
Sortiraj odgovore
Najstariji