Uh Grizli i meni se čini baš ofrlje da su danas tako napisali. Ja bih na tvom mjestu išla opet za dva dana na uzv i inzistirala da me gleda moja dr., i da se brineš da je FET prekrasno jer je O bila u subotu u 22h.
Nikita u ambulanti je bila moja dr i spezijalizant, on je radio uzv ona samo gledala u ekran kad je on nasao zuto tijelo i ustanovio da je O prosla. Pregledali drugi jajnik i onda je ona isla zapisat a on reko samo da je endo 7-8. S time da je ona digla glavu kad je on vec maknuo mjere endo. I ona je odlucila da imam FET u pon iako kao prvo je htjela petak, al onda je rekla ma ne bolje od danas krneite sa crinone a u pon dodjite posto imate takve cikluse i rano je bila O. Ja se nisam ni snasla u tom momentu jer tek kad sam otisla sam izracunala koliko je to dana od O zapravo. Nasla jesam negdje vani da se embrij moze u FET vratiti do 10.dana nakon O al rijetko. Meni su uvijek vracali embrije dosta rano 13-14, prosli put blasticu 15dc. Mozda zbilja to nije lose, al mene cim je nesto van okvira uznemiri. A mozda je bas to nacin da ce uspjet. Ne znam. Nema mi smisla ici gore opet bez naručenog termina jer ne znam ni kad je moja dr, a ne da mi se na blef voziti 1.30 h da me posalju kuci jer me nece primiti. Da nije bila ona tamo onda bi ja trazila da pricam s njom, al kad je bila valjda je dobro to smislila. Ako nista nadam se da je to barem jedna od onih varijante probali smo sve nismo jos to pa hajmo sad i ovo kockat. Ne znam bas me to izbezumilo. Morat cu si malo to veceras istraziti jer to neznanje me izludi. Da bar neka imala iskustva pa bi mi bilo lakse, a ovako opet neki new entry kod mene.

Zenskice danas se vidi definitivno plusic. Zvala doktorica sutra ujutro vadim betu i 20.3 idem na prvi ultrazvuk.

Magica cestitam! Zarazi i nas ostale..
I ja ujutro vadim betu.
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Zenskice danas se vidi definitivno plusic. Zvala doktorica sutra ujutro vadim betu i 20.3 idem na prvi ultrazvuk.
Draga čestitam ti od srca
Zenskice danas se vidi definitivno plusic. Zvala doktorica sutra ujutro vadim betu i 20.3 idem na prvi ultrazvu
Magica, čestitam od srca!! :) Neka bude školska! :)
Magice, čestitaaam!
Maja, sretno sutra, razveseli nas veeelikom betom :)
Gelice, sretno ujutro!! Javi se i držim fige :)
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Magica super! Cestitam ti! Uspjesnu trudnocu zelim!
Gelica i Maja sretno sutra!

Cure oproatite ako sam dosadna, al ja sam zbog svega na rubu zivaca i suza. Jako bi htjela biti pozitivna ko sta sam do sad bila, al ne mogu si pomoc. Ja nigdje nisam nasla da je netko imao FET 9 dana od ovulacije u prirodnom ciklusi, niti da je netko prije FET blastice stavljao progesteron 8 dana. Meni se sve to danas cini suludo dodje mi da redom idem zvat sve privatne poliklinike i pitat za misljenje. Mislim 19.-22.dana ciklusa je idealno vrijeme za implantaciju u ciklusima od 28 dana. Ja jesam prije imala takve cikluse al od kad sam u ivf oni su od 23-26dana. A ovi samo gledaju cikluse prije ivf ne uzimaju u obzir ove. Jako zelim izbaciti te negativne misli iz glave i osjecaj krivnje sta nisam se odmah sjetila i pitala. Do doktorice ne mogu doc, eventualno poslat sestrama mail al to vec znam da nece odgovoriti, kao i kad sam pitala dal predlazu jos kakvu pretragu pa sam dobila odgovor sve vam je vec receno. Ovo je za izluditi mi danas osjecaj i zbilja mi dodje da placem jer se osjecam bespomocno. Da bar negdje nesto sam nasla priblizno ili donekle slicno al nis. Osjecam se ko pokusni kunic. A srce me boli jer imam predosjecaj da nista od svega toga nece biti jer ce profulat implantacijski prozor.

Draga Grizli, ne mogu te nikako utješiti jer apsolutno ništa ne znam o FET-u. Želim ti samo pružiti podršku i nadu da će sve biti na kraju ok. Možda da stvarno probaš nazvati privatnike, pitati za savjet, nadam se da će biti ljudi i odgovoriti. Šaljem ti virtualni zagrljaj!
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji