Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • maja555
    04. Ožujak 2019. 15:01

Blacky89

Curke… danas bio transfer 2 rane blastice… sad čekanje bete koja je 14.03. 🙈🙉😊
    Ima jos jedna koja je maalo sporija, rekli su mi da ce ju ostaviti do sutra pa javiti hoce ju moći smrznuti…
    Grizli, danas je 5 dan nakon punkcije, jel stadij rane blastice dobar?

Blacky sretno da bude jedna i za smrznuti. Sad smo skupa u cekanju bete, ja sam 12.03  tj.14 dnt. Sretno nam...

Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
    2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
    03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
    05/19 fet, beta 0 polik.Cito
    **od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

student13ica
    04. Ožujak 2019. 15:03

Blacky Maja sretnoo cure 

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

• maja555
    04. Ožujak 2019. 17:56

Meni 6 dnt, boli me u donjem dijelu ledja (križima) i sise malo na dodir s tim da su mi nabujale. Pretpostavaljam da sve to moze bit od hormona stimulacije... takodjer sam jako pospana. Imate li vi kakve simptome? E da.. sta se vise blizi vadjenje bete sve me vise strah.

Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
    2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
    03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
    05/19 fet, beta 0 polik.Cito
    **od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

Grizli
    04. Ožujak 2019. 18:14

Studentica ja stvarno ne znam sto ti vise sugerirati. I svi nalazi su ti u redu? Jesi vadila NK stanice - cd3, cd19 i Cd56 i hla tipizacija? Ne znam to su jos zadnje rpetrage koje ja imam na popisu pretraga a koje nisam odradila iako mi se s obzirom na dosadašnje nalaze cini da bi i oni bili kod mene uredni.
    Blacky sretno prije svega. Bitno da se razvila blastica. Jesu vam radili icsi? Do kraja 6.dana bi trebale se razviti blastice u potpunosti. Pa se nadam da ce tako sutra biti i da ces imas i smrzlica. 

student13ica
    04. Ožujak 2019. 18:54

Grizli da svi uredni, nisam to mi nije dao. A vjerujem da bi i meni to bilo u redu. Koliko vi imate iza sebe neuspjeha? Kod nas suprug ima problem, nekako sam mislila da ako krenemo da ce mo brzo uspjeti samo da se oplodi, kad ono za.eb

*2021. Stigao 💙👶

Grizli
    04. Ožujak 2019. 19:05

Ja sam imala 4 spontana prije 8tt sve, al to su sve bile trudnoce prije ivf. Imala sam 4.ivf - 2 prirodna (1 et 8-stanicni, 1 bez et) i 2 stimulacije (1. menopur/orgalutran - 4 stanice, et 1 8-stanicne, 1 9-stanicna prestala se razvijat 4.dan i 2.stimulacija - elonva/orgalutan - 8 js, 3 blastice, a oplodilo ih se 6. Kod mene je pai-1 heterozigot trombofilija, snizen dhea-s i imala sam snizen vit. D, a po amh sam smanjene plodnosti, a muz ima mali broj progresivno pokretnih s time da smo to uspjeli povecat postotak sa maticnom mlijeci i duzom apstinencijom. Sad u ovom ciklusu idem na prvi FET pa da vidimo dal je to mozda sansa za uspjeh nakon histero obavljene. Koji je problem kod tvog muza? 

student13ica
    04. Ožujak 2019. 19:58

Grizli ista stvar i kod moga. Ali mi sa nicim nismo uspjeli poboljsati, svaki put sve gori.. tj.vise niti ne pitamo kad idemo na oplodnju. Za oplodnju imamo  
    Mislis samo na apstitenciju prije oplodnje ili i inace?

*2021. Stigao 💙👶

student13ica
    04. Ožujak 2019. 20:04

Grizli stvarno ste i vi svega prosli.. jako mi je zao. Ali svi guramo do svog cilja 

*2021. Stigao 💙👶

Grizli
    04. Ožujak 2019. 20:25

Studentica pa u principu kod mene je prva trudnoca bila onako prestali se paziti. Al kasnije kad smo poceli bas raditi na tome onda sam vodila bas detaljno si biljeske i na kraju ispalo da sam ja uvijek spontano zatrudnila kad smo mi imali svega 2-3 odnosa prije ovulacije, jos nam se i potrefilo da smo svaki put prije toga bili na godisnjem. A zapravo one mjesece kad smo po preporuci imali odnose svaka 2 dana nista bez pomaka. Na prvi ivf kad smo isli rekli su da apstinencija bude 2 dana, na kraju imao samo 6% pokretnih sve skupa, a prije na kontrolama je imao ako se ne varam 7% progresivnih. Onda smo krenuli imat vece pauze prije svakog ivf i % se povecavao, a najvece poboljsanje je bilo sad zadnji put kad je uzimao prije postupka maticnu 3 mj. Ranije su sve radili icsi nam, a ovaj put cak nisu ni morali sta je po meni bolje. Opcenito sad od kad smo u postupcima odnosi su nam se sveli brojcano na ono sto smo prije imali u mjesec dana sad nemamo u 3 mjeseca. No dobro sve cemo pretrpiti za srecu. 

student13ica
    04. Ožujak 2019. 20:38

Nama su se odnosi sveli na "ajmo odraditi", nazalost.. osjecam se ko neki robot. 

*2021. Stigao 💙👶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.