Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • maja555
    28. Veljača 2019. 14:45

ivkica991

Beta 544 😀jel to ok?svima puno uspjeha

Cestitke! Da se bete nastave i drugima... 🤗🤗

Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
    2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
    03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
    05/19 fet, beta 0 polik.Cito
    **od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

• Nika5555
    28. Veljača 2019. 14:47

ivkica991

Beta 544 😀jel to ok?svima puno uspjeha

Bravo jeee🤗🤗

Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
    Mm 83.godiste,asthenoozoospermia

Pokusavamo 3 god.
    2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
    Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
    2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
    16.08. Planirana oplodnja doniranom js

ivkica991
    28. Veljača 2019. 14:58

Nika5555

Kod mene pocelo i smedjarit skupa s utricima tako da mislim da je to to,menga dolazi 😔

Imam ti i ja smeđarenje !!!napravi test i betu 

sunshine25
    28. Veljača 2019. 15:13

Ivkice čestitaaaaam 😍 odlično! 
    Nika, držim fige za veeeeeliki plus! 

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

• Blacky89
    28. Veljača 2019. 15:16

Ivkice i Mary čestitke 👏🏼👏🏼👏🏼🤗
    Nika jos uvijek postoji šansa... 🤞🤞🤞
    Ema ja sam u Os, kod prof. Š, i stvarno mu svaka čast... i njemu i sestrama na odjelu i biologicama... stvarno se trude i odlični su. Definitivno nisam požalila sto sam se odlučila na Os, nebitno na ishod. 

• Mary2211
    28. Veljača 2019. 15:43

Nikitta

Jedno vrijeme su u OS bili na lošem glasu, drago mi je da se to mijenja 🥰
    Mary meni isto izgleda da se radi o blizancima, u svakom slučju sretno! Btw. Kako si zadovoljna na Sv. Duhu, koji dr. te vodio/vodila? Prilično nevjerojatno da ste prvi put dobili 15 js, a od toga samo 1 blastica, i 1 za pohranit? Jeste mijenjali lijekove za stimulaciju u drugom stimuliranom?
    Nika5555 uh, igra živaca, sretno sutra s betom.
    Ja sam cijeli dan u bolnici radi nekih pizdarija 🤦🏼‍♀️ vesele me vaši plusići i bete! Ivkica super ti je beta!

Vodila me dr.Tikvica Luetic, ali nisam bas uvijek dosla samo kod nje, nego i kod dr.Turudic. Za sve imam samo rijeci hvale, i doktorice i sestre. Da, u drugom postupku smo mijenjali terapiju. U 1.sam uzimala bemfolu, a sada ovaleap. Zadnja menstruacija mi je bila 18.1., a transfer 5.2., ne znam od kad racunaju trudnocu, pa mozda beta i nije tolko visoka???? Jel imao neko visoku betu a da je na kraju bila 1 beba???

Iskra💞
    28. Veljača 2019. 15:47

Pozzz evo riješili smo se svih nedoumica,i imamo dijagnozu.Dijagnostičkom laparo je ustanovljeno da jajovodi nisu prohodni,lijevi ne propušta kontrast nikako,a desni nešto malo,uglavnom dr.nije ih ostranio jer nisu baš jakoooo u lošem stanju,ali preporučio nam je IVF postupak.Pa bi Vas ja molila da mi malo pojasnite što i od kud i kamo krenut( naravno imam tisuću pitanja),bila bi zahvalna kad bi me uputili i objasnili na najrazumljiviji lajički način KAKO DALJE???Hvala Vam od 💟

🧒 sve ok. 1986
    👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
    1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
    2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
    HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
    HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
    🤞💜🙏

• nemasekirancije
    28. Veljača 2019. 16:18

To cureeee napokon lijeoe vijesti :)

Proslo :)! Imamo 4 jajne. Koliko ih je zrelih i to nemam pojma. Stvarno nije jako bolilo. Kazu cure tamo koje su bile samnom u sobi da jako ovisi koji dr ti radi punkciju. Meni je manja bol nego prohodnost. Sad drzimo fige da se oplode :) i u subotu dolazimo..i onda ili transfer odmah ili drugi dan,ovisno kaj i koliko se oplodi. Kaze dr da cemo vracati jednu.

Iskra💞
    28. Veljača 2019. 16:26

Nikitta

Naravno, ovo je ako idete koristiti 6 postupaka na teret HZZO, ako idete privatno, onda skupite sve ove gore navedene nalaze (obavite ih kod svog soc. ginekologa i preko njegovih uputnica, suprug uzima uputnicu za markere na spolne bolesti i spermiogram kod liječnika opće prakse), pripremite kešovinu i idete u neku od privatnih poliklinika gdje je procedura ista. Uzv 2 ili 3 dc i kreće akcija pikanja negdje do sredine ciklusa, potom aspiracija jajnih stanica, pri čemu partner da svoj doprinos i onda se, ako se stanice oplode, ide na transfer 3 ili 5 dan od dana punkcije. Sretno kako god odlučili! 🍀

Nikitta,Hvala ti na objašnjenju,koje su državne opcije dobre di krenut,a koje privatne.??
    Većinu nalaza imamo,dali je najbolje telefonom ih kontaktirat ili mejlom???
    Ja sam iz Zadra tako da mi je sve to još jako nepoznato nego što uspijem isčitat iz Vaših postova i komentara pa nešto "ubirem"😉

🧒 sve ok. 1986
    👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
    1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
    2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
    HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
    HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
    🤞💜🙏

• Nika5555
    28. Veljača 2019. 16:32

Minus ko kuca na testu,sutra betu da potvrdim i to je to,uf ne znam vise jesam li ljuta,tuzna,zivcana,skrenula,sve to skupa valjda,jbg zivot ide dalje 😖

Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
    Mm 83.godiste,asthenoozoospermia

Pokusavamo 3 god.
    2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
    Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
    2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
    16.08. Planirana oplodnja doniranom js

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.