Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mary2211
    28. Veljača 2019. 11:55

Hvala vam svima od ❤!! Nas problem je oligozoospermija, i kod mene poviseni TSH. I muz i ja imamo 32 godine i sina od 13 godina. Posto je do prve trudnoce doslo sasvim spontano, mislili smo da ni za drugu nece bit problem, kad ono nikako i nikako zatrudniti. Nakon godine i pol neuspjesnih pokusaja, javili smo se na Sv.Duh, napravili sve potrebne nalaze i krenuli u postupak....Prvi postupak je bio stimuliran, dobili smo 15 js, od kojih je jedna vracena 5.dan, a druga zamrznuta. Ostale se ili nisu oplodile ili se nisu pravilno razvijale....taj puta menga dosla na dan, unatoc utricima. Dugi pokusaj FET, vracena 1 bc, beta negativna. U ovom (dobitnom) postupku, dobili smo 13 js, 2 bc su vracene 5.dan. 16 dana nakon transfera beta je bila 3 050, a 3 dana kasnija oko 14000. Cini mi se da je beta dosta visoka, premda mi moja gin.veli da je beta super. Sutra imam prvi pregled, i nadam se da ce sve biti kak treba. Eto, to je moja pricica, u koju sam usla skroz neinformirano, jer nisam nikad ni pomisljala da cu morat prolazit kroz sve to obzirom da sam prvi puta zatrudnila bez problema. Za svaki pojam, za svaku novu informaciju visila sam na googlu i na forumima da uspijem pohvatat sve kroz sto prolazim i sto me ceka. Nadam se da ce i vase price imat sretan zavrsetak sa bebicama u narucju!!! ❤

• Babylove
    28. Veljača 2019. 13:34

Mary2211

Hvala vam svima od ❤!! Nas problem je oligozoospermija, i kod mene poviseni TSH. I muz i ja imamo 32 godine i sina od 13 godina. Posto je do prve trudnoce doslo sasvim spontano, mislili smo da ni za drugu nece bit problem, kad ono nikako i nikako zatrudniti. Nakon godine i pol neuspjesnih pokusaja, javili smo se na Sv.Duh, napravili sve potrebne nalaze i krenuli u postupak….Prvi postupak je bio stimuliran, dobili smo 15 js, od kojih je jedna vracena 5.dan, a druga zamrznuta. Ostale se ili nisu oplodile ili se nisu pravilno razvijale….taj puta menga dosla na dan, unatoc utricima. Dugi pokusaj FET, vracena 1 bc, beta negativna. U ovom (dobitnom) postupku, dobili smo 13 js, 2 bc su vracene 5.dan. 16 dana nakon transfera beta je bila 3 050, a 3 dana kasnija oko 14000. Cini mi se da je beta dosta visoka, premda mi moja gin.veli da je beta super. Sutra imam prvi pregled, i nadam se da ce sve biti kak treba. Eto, to je moja pricica, u koju sam usla skroz neinformirano, jer nisam nikad ni pomisljala da cu morat prolazit kroz sve to obzirom da sam prvi puta zatrudnila bez problema. Za svaki pojam, za svaku novu informaciju visila sam na googlu i na forumima da uspijem pohvatat sve kroz sto prolazim i sto me ceka. Nadam se da ce i vase price imat sretan zavrsetak sa bebicama u narucju!!! ❤

Cetitke draga.. javi se sa uzv.. ovo mirice na tvinsice 💗💗💗

• Mary2211
    28. Veljača 2019. 13:37

Hvala Babylove, javim se svakako. 😘

• Nika5555
    28. Veljača 2019. 13:45

Kod mene pocelo i smedjarit skupa s utricima tako da mislim da je to to,menga dolazi 😔

Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
    Mm 83.godiste,asthenoozoospermia

Pokusavamo 3 god.
    2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
    Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
    2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
    16.08. Planirana oplodnja doniranom js

• Mary2211
    28. Veljača 2019. 14:15

Nika5555

Kod mene pocelo i smedjarit skupa s utricima tako da mislim da je to to,menga dolazi 😔

Nika5555 a da ipak izvadis betu, ja sam u petak prokrvarila, a u pon. beta bila oko 14000. To jos uvijek nemora nista znacit. Nadam se najboljem ❤

• Nika5555
    28. Veljača 2019. 14:16

Betu sutra vadim,hvala ti draga,vidjet cemo sutra sve

Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
    Mm 83.godiste,asthenoozoospermia

Pokusavamo 3 god.
    2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
    Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
    2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
    16.08. Planirana oplodnja doniranom js

• Ema1987
    28. Veljača 2019. 14:27

Blacky89

Ema imala sam 8 zrelih stanica. Oni su ih meni izvadili 15, no ostale nisu bile zrele s obzirom da sam u startu imala slabiju reakciju na lijekove, pa mi je kasnije uvodio jos jedan lijek. Folikuli su nepravilno rasli na pocetku, kasnije se to ispravilo i prof mi je odmah rekao da on misli da ce biti oko 8 zrelih stanica, eto tako je i bilo. Ja zadovoljna 😊

U kojoj si ti bolnici kad je doktor uspio tako dobro prognozirati. 5 od 8 je super :) sutra ti javljaju kad ti je sigurno transfer? 

ivkica991
    28. Veljača 2019. 14:38

Beta 544 😀jel to ok?svima puno uspjeha

• Ema1987
    28. Veljača 2019. 14:41

ivkica991

Beta 544 😀jel to ok?svima puno uspjeha

Ma čestitam Ivkica!! :)))) 
    napokon je krenulo sa plusevima i pozitivnim betama, odmah svi dobijemo više motivacije za dalje 

• Mary2211
    28. Veljača 2019. 14:44

Cestitke ivkica !!!!!! ❤❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.