Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivkica991
    25. Veljača 2019. 19:46

Pozdrav svim curama!Da vas malo ohrabrim,nova sam ovdje.odradila jedan stimulirani icsi u 11 mj i beta bila negativna..ovaj mj odrađen fet i pozitivan test.bila sam uzasno negativna i mislila da nikad necu uspiti kad ono + . Ako vam mogu pomoci kako sa savjetima ili imate neka pitanja slobodno pitajte..želim vam svima da što prije uspijete !!

Nasty
    25. Veljača 2019. 19:55

Nikitta

Perla kad je već vještica stigla, neka te sad sreća prati u novom postupku, a do tada, bildanje js!
    Nasty super da si uspjela dobit dr! Sretno sutra!
    Cure, samo za info, A3 uputnica za vađenje krvi u labu u Vinogradskoj, vrijedi 3 mjeseca. Isto su mi rekli kad sam imala op. ruke na Sv. Duhu, u roku od 3 mjeseca se mora naručiti, ako se naručuje, a ako se ide na neku pretragu bez narudžbe, vrijedi također 3 mjeseca. Eto, ako nekoj zatreba info! Ja sam nažalost morala danas po novu uputnicu za pretrage za celjakiju (znam da je nemam, to moram radi nekih tegoba vezanih uz crijeva i endometriozu na crijevima) i sutra odoh to izvadit, i na dugoočekivani uzv abdomena. Danas postim zbog te pretrage, iako znam da neće pokazat bogznašta. Veseli me što sutra ponavljam nalaze i na antifosfolipidni sindrom, to je bilo prošli nalaz na granici, pa ako sad bude opet na granici ili povišen, onda ulazim u kategoriju kandidata za nekakvu terapiju nakon transfera, tipa Andol. Budemo vidjeli. Puna mi je kapa pretraga, svaki dan nešto i tako već 6 mjeseci skoro. Hvala Bogu i to dolazi svome kraju idući tjedan… onda kutija pilula, čekanje menge i rutina u Petrovoj! To mi je naspram svega što sam prolazila ovih mjeseci radi crijeva, endometrioze, prometne i operacije ruke i zuba - kamilica! 😂😂 Jesam se raspisala. 🤦🏼‍♀️ majo5555 sretnice da su se sve tri oplodile! Neka bude dobitan transfer!
    Ninna1804 jesi vadila betu?

Hvala draga, sretno sutra na uzv abdomena i svim ostalim pretragama, pa da sa sljedećom mengom startaš!😘🍀🤗

• ninna1804
    25. Veljača 2019. 19:56

Nikitta danas beta jedna ogromna 0

Nasty
    25. Veljača 2019. 20:01

ivkica991

Pozdrav svim curama!Da vas malo ohrabrim,nova sam ovdje.odradila jedan stimulirani icsi u 11 mj i beta bila negativna..ovaj mj odrađen fet i pozitivan test.bila sam uzasno negativna i mislila da nikad necu uspiti kad ono + . Ako vam mogu pomoci kako sa savjetima ili imate neka pitanja slobodno pitajte..želim vam svima da što prije uspijete !!

Čestitam Ivkice, divno je to.. Nek ti trudnoća bude školska! Pa eto napiši ukratko godine, dijagnoza, zašto icsi zbog tebe ili muža? Kod koga si se liječila i sl.. 

Grizli
    25. Veljača 2019. 20:06

Nikita nek ti sve ovo vrijeme koje si imala sve te komplikacije bude zadnje lose i da ti sad osvane sunce u slijedecem postupku!
    Ivkice cestitam ti! I mene kao i Nikitu zanima tvoja prica... Sretnu trudnocu ti zelim! 

• nemasekirancije
    25. Veljača 2019. 20:09

Nina zao mi je. 😥
    Ivkice cekamoooo 😁😁😁😁😁 i cestitamo 😊

• ninna1804
    25. Veljača 2019. 20:10

Joj, mob me zeza pa sam posla poruku prije reda....
    Nikitta nista od trece srece, danas beta 0, a evo krenulo i smeđarenje 😏
    Sretno sutra, uvijek se divim tvom strpljenju....još jedan ciklus, a onda drzimo palceve na sto 😘
    Sunshine25 za decortin nista posebno naglasili, kaze vidjet cemo kad ponono dođe vrijeme, eto.... Bas to pricam kolegici koja ima oba antitijela pozitivna i nije ga dobila.
    Perla zao mi je, napuni baterije i u nove pobjede 😘
    Maja555, nema sekiracije sretno cure!!! 😘
    Blacky89 drago mi je da sam te upoznala, sretno u srijedu 😘
    Ja nemam pauze, krecem odmah u stimulirani tako da me to malo oraspolozilo, idemo od pocetka 

• maja555
    25. Veljača 2019. 20:25

Ivkice cestitam! 
    I da brzo i mi ostale pridruzimo ti se. Takodjer me zanima godine, dijagnoza, koja poliklinika ili bolnica i sl. 

Jeli koja od vas Cito kao ja?

Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
    2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
    03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
    05/19 fet, beta 0 polik.Cito
    **od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

• peg
    25. Veljača 2019. 20:34

Molim da mi napišete svoja iskustva . Naime prvotno tridnoća loše završila . Jučer prokrvarila beta 175 , dr rekao da prestanem sa utrićima i sad tu nešto curka ali me zanima kolko je vama trebalo da procuri? Bila sam početak 5tjedna i doktor je rekao da će to samo prokrvariti ...

ivkica991
    25. Veljača 2019. 20:38

Ja 28g decko 42...njemu loš spermiogram i to dosta..ja sam bila po doktoru u redu,mada mi je reko cak na prvom uvz da imam policisticne jajnike..krenuli smo kod dr.Lučingera jer za njega sam čula samo najbolje priče..stvarno vam mogu reci da nisam ni osjetila da idem na oplodnju..sve je proslo brzo i bezbolno..imam samo pohvale.čovjek je stvarno maher u svome poslu.svima vam preporučujem.mada sam čula i full pozitivna iskustva iz bete plus..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.