Evo uhvatila doktoricu! Prekidam terapiju i sutra vadim hormone 5dc. Samo još da mi budu relativno ok, pa da konačno krenem.. U međuvremenu sam se javila u Cito i Šparac sa svim nalazima za drugo mišljenje, pa ćemo vidit što i oni kažu.

Ninna, javi što su ti rekli za decortin!
Emenems, hvala na utješnim riječima, nadam se da će sve biti ok :)
Maja, sretno!!
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Evo meni došla vještica .Ok idemo dalje. Sutra vadim još taj dheas i vit d usput.
Toooo majaaaa :) odlican rezultat!!!! Znala sam da ce biti super :)
Ja sam bila danas na pregledu, najveci je 16 mm a ostali su manji. Sutra idem opet pa cemo cuti kaj dalje :)
Perla zao mi je da je ipak dosla m... Vitamin D se vadi u Rijeci na poliklinici iznad rodilista. Ne znam dal ga se moze vaditi u Puli mene su slali u Ri. Nafavno putni nalog sam dobila.

Maja555...super...nek se sve dalje nastavi u veselom tonu...
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Pozdrav svim curama!Da vas malo ohrabrim,nova sam ovdje.odradila jedan stimulirani icsi u 11 mj i beta bila negativna..ovaj mj odrađen fet i pozitivan test.bila sam uzasno negativna i mislila da nikad necu uspiti kad ono + . Ako vam mogu pomoci kako sa savjetima ili imate neka pitanja slobodno pitajte..želim vam svima da što prije uspijete !!
Perla kad je već vještica stigla, neka te sad sreća prati u novom postupku, a do tada, bildanje js!
Nasty super da si uspjela dobit dr! Sretno sutra!
Cure, samo za info, A3 uputnica za vađenje krvi u labu u Vinogradskoj, vrijedi 3 mjeseca. Isto su mi rekli kad sam imala op. ruke na Sv. Duhu, u roku od 3 mjeseca se mora naručiti, ako se naručuje, a ako se ide na neku pretragu bez narudžbe, vrijedi također 3 mjeseca. Eto, ako nekoj zatreba info! Ja sam nažalost morala danas po novu uputnicu za pretrage za celjakiju (znam da je nemam, to moram radi nekih tegoba vezanih uz crijeva i endometriozu na crijevima) i sutra odoh to izvadit, i na dugoočekivani uzv abdomena. Danas postim zbog te pretrage, iako znam da neće pokazat bogznašta. Veseli me što sutra ponavljam nalaze i na antifosfolipidni sindrom, to je bilo prošli nalaz na granici, pa ako sad bude opet na granici ili povišen, onda ulazim u kategoriju kandidata za nekakvu terapiju nakon transfera, tipa Andol. Budemo vidjeli. Puna mi je kapa pretraga, svaki dan nešto i tako već 6 mjeseci skoro. Hvala Bogu i to dolazi svome kraju idući tjedan… onda kutija pilula, čekanje menge i rutina u Petrovoj! To mi je naspram svega što sam prolazila ovih mjeseci radi crijeva, endometrioze, prometne i operacije ruke i zuba - kamilica! 😂😂 Jesam se raspisala. 🤦🏼♀️ majo5555 sretnice da su se sve tri oplodile! Neka bude dobitan transfer!
Ninna1804 jesi vadila betu?
Hvala draga, sretno sutra na uzv abdomena i svim ostalim pretragama, pa da sa sljedećom mengom startaš!😘🍀🤗

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji