nikitta ajde sad kad si sve odradila, zelim da te zivot ugodno iznenadi
ninna1804 zao mi je za betu, ali super da kreces odmah..ja imam oba antitijela za stitnjacu pozitivna i dobila sam Decortin i Andol - kaze moja mpo da nije znanstveno dokazano da pomazu, ali da u njenom iskustvenom radu je imala pozitivno iskustvo, zamoli svog dr. nemas sta izgubiti!
ivkica991 koje simptome si imala od transfera? podijeli s nama svoju mpo pricu, sve smo znatizeljne...
Grizli kada ti ponovo kreces? jesi dobila M?
Prvi transfer nakon stimulacije apsolutno drugacije nego sada nakon fet transfera..nakon stimulacije bolne cice,i dole propadanja kao da cu mengu dobit.a sada nakon feta skoro pa nista samo malo sad pred kraj koji grc dole...razlicito je..tijelo je nakon stimulacije puno hormona..prvi puta su mi vracali 3 dnevne embrije..sada su u fetu bile blastociste...al meni je to još sve jako šok.nevjerujem ni sama u to
Emenems jos nisam dobila 😏😏😏😏 Izludi me cekanje te menge vec... Valjda ce uskoro doc pa da krenemo u FET.
Ivkica jesi vadila betu? Bas je lijepo procitat dobra iskustva! Kaze dosta cura da je tijelo pod stimulacijom full u stresu i imamo hrpu simptoma, a ovo tvoje samo potvrđuje to.
Gdje vi idete cure?u čet vadim betu..ali mi je doktor reko da je to to,jer nisam imala nikakve inekcije koje sadrze hcg kao u stimuliranom ciklusu da bi krivo pokazalo..kako vi podnosite sve?
Evo uhvatila doktoricu! Prekidam terapiju i sutra vadim hormone 5dc. Samo još da mi budu relativno ok, pa da konačno krenem.. U međuvremenu sam se javila u Cito i Šparac sa svim nalazima za drugo mišljenje, pa ćemo vidit što i oni kažu.
Jesi im poslala nalaze mailom ili treba ići na konzultacije? Ja se dvoumim oko Cito..
Ivkice cestitam!
I da brzo i mi ostale pridruzimo ti se. Takodjer me zanima godine, dijagnoza, koja poliklinika ili bolnica i sl.
Jeli koja od vas Cito kao ja?
Maja jesi već bila u Cito u postupku? Kakva su iskustva?
Evo mozda kojoj pomogne ja sam za misljenje prije odlaska na kbc i mpo postupaka trazila misljenje od cito, podobnik, ivf poliklinike i luciger. Poslala sam mail sa nasom situacijom i skenirala sve nalaze i poslala. Ivf mi nikad nije odgovorio osim da se javim kod njih za komzultacije, luciger su odgovorili da zbog ranih spontanih ne smatraju da imamo problem neplodnosti te da moram obaviti genetake pretrage (kasnije sam to dobila i od kbc uputu), podobnik su napisali da se vjerojatno radi o losoj sreci i prerano radjenim testovima i obrazlozenje kako kod vecine bi se tu govorilo o samo 1 spontanom, posto je 1.bio rezultat nezgode, a ostala 2 u fazi prije 7tt, te da i dalje pokušavamo spontano. A Cito su bili misljenja da ukoliko u 6 mj ne dodje do uspjesne trudnoce da smo svakako kandidati za ivf. Na kraju na kbc rijeka su nas stavili u ivf postupak nakon svega 3 mj neuspjeha. Sve sam ih pitala kod slanja maila dal sam duzna platiti za njihove savjete i mišljenje svi su odgovorili da naplacuju samo kad se dodje do njih. No vjerojatno mi onda mailom nisu ni nista detaljnije pisali, al dovoljnjo da dobijem bar neke info. U svakom slucaju isplati se uvijek pitat na vise adresa i traziti sto vise mišljenja.
Naravno da je dobro tražoti više mišljenja..ali da masno naplačuju privatno..stvarno previše!nezna čovjek dal da plače zbog neuspjeha il radi love
Ninna, baš mi je žao..ali super što odmah idete dalje!što se tiče decortina, možda je on riješenje za tebe pošto si već ostajala trudna. U svakom slučaju, držim fige!!
Ivkice, čestitam!
Ja opet paničarim, bila sam danas na kontrolnim brisevima. M bih trebala sutra/prekosutra dobiti. U životu nisam imala iscjedke, samo u ovulaciji, a danas poslije uzimanja briseva, javilo se neko smeđarenje koje evo ne prestaje. Zvala sam odmah gin, kaže sigurno je od briseva, da je to normalno, ali nije mi se to nikad dogodilo. Iako, sad sam u zadnjih par mjeseci bila na ginekološkom stolu kao nikad u životu, možda mi se sve malo iziritiralo. Nema nikakvog mirisa, nije svježa krv..jel se kojoj to događalo?
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Sortiraj odgovore
Najstariji