Meni je isto dhea-s na gornjoj granici i baš mi je teta koju ne vidim često nekidan rekla da sam svaki put kad me vidi sve mlađa 😂 također nemam problema s dlakavošću, štoviše, nemam skoro dlaka uopće i plave su 😂
Emenems, jesu li tvoja antitijela jako povišena? Meni je tpo 56 (ref do 34), a idem kod endo u utorak i na ultrazvuk, malo me i strah :(
Lipo je biti mladolik što je je😂 i meni daju 10god manje, nemam akne, koža mladolika još za sad.. A dlakavost dakle mogu pripisat genetici. Kad već nisam naslijedila reproduktivne organe od majke koja je ušla u menopauzu s 50, naslijedila ja dlake😂 sva sreća danas ih nije teško ukloniti.. Taman sam mislila da sam našla poveznicu..
Nasty DHEA I DHEA-S nisu isto. To su steroidi hormoni andorgenog porijekla dakle muskog porijekla al se u biologiji ne smatraju muskim bormonom kao recimo testosteron, jer tek kad se on sintetizira nastaju drugi hormoni. A Dhea-s bi trebala vaditi jer to je oblik u kojem ga mi koristimo. Ja imam snizenu razinu dhea-s i po amh sam smanjene plodnosti, trazila jesam dhea-s no kod nas na trzistu ga nisam nasla i koliko sam dobila info od svoje dr opce nije niti dozvoljeno ga prodavati u ljekarnama isl. Ima za naruciti na iherb al treba paziti dhea tablete se mogu unositi al on ne preolazi sintezu kroz jetru i tada se moze dogoditi da je razlina dhea dobra al dhea-s fali a on je zasluzan za kvalitetu js, plodnost, usporava starost, elesticnija je koga itd. Ja sam na kraju odustala od tabletnog oblika iako sma ga mislila naruciti no odlucila sam da dokle god mi se js oplodjuju i razvijaju jos uvijek relativno uspjesno i kako treba nema razloga za paniku. Al svakako Perla bis mogla provjeriti si i razinu vitamina D, E i B6. Svi oni utjecu na js. A sve se moze nadomjestiti suplementima.
A ha, znači vadim dhea - s. I šta ako je nizak kako ga nadoknaditi ako ga nema po Apotekama? Ovo drugo sumnjam da fali, pijem prenatalne vit godinama i dok još nisam razmišljala o trudnoći. Vidim da se i mladolik izgled povezuje sa dhea s. Meni je dr Tina rekla da kad vidi mene i moje nalaze nikako ne može povezati sa datumom rodjenja
Cure, jel znate koliko vrijedi A3 uputnica? Trebam vaditi antitijela za celijakiju i to sam trebala u petak u Vinogradakoj, jer brijem da mi ističe uputnica koju sam dobila 23.11.
I nisam otišla u petak jer mi menga stizala + prehlada, nisam mogla iz kreveta. Sad me muči hoću li sutra izvisiti, jer je sutra 25.2., prošlo 3 mjeseca… 🤦🏼♀️
Uputnica A3 vrijedi samo mjesec dana...meni su rekli da D uputnice vrijede godinu dana a te A uputnice samo mjesec dana od datuma izdavanja
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Hvala cure n objasnjenju......vec sam mislila da je neka ,,opaka,, pretraga u pitanju...
2.postupak-1js-bez et
sunshine25 moj ATPO je >600, a ATG 535..
tako da tvoja antitijela su super..ne brini, meni stitnjaca na uzv dobro izgleda, a visoka su mi antitijela.
tako da vjerujem da ce tebi biti sve ok :)
nikitta pokusavam se sta vise zaokupirati drugim stvarima, ali imam i ja faze
ovo je bas trening za zivce!
Emenems onda sad drzimo ti jako fige :)! Maja drzi se i naravmo javi sve.
Ja sutra idem na uzv. Pa cemo cuti kaj dalje 😘
Nikitta i ja sam imala npr. a uputnicu za kariogram(i mm),odmah sam im faksirala te uputnice i narucili me za neki mj dana,al ja sam tocno tad dosla sa tim uputnicama i vrijedile su ,a sad sa tom istom uputnicom koju imas da ides odmah na pregled u drugu bolnicu vrijedit ti nece jer je stara(mora bit umutar mj dana).Provjeri jos za svaki slucaj al meni je tako bilo
2.postupak-1js-bez et
Nisam do sada dobivala decortin, samo aspirin 100.... Sutra cu pitati i za njega, premda sam cula dosta od cura koje idu kod mog mpo i imaju povisena antitijela da ga isto nemaju u terapiji. Zanima me sto ce mi sutra reci, smrzlica vise nemam, zadnji stimulirani bio u 11. mjesecu, ufff...
Treba mi savjet, ja uopće ne znam što bi. Trebala sam nakon 3 kutije femostona dobit mengu pa 2ili3dc ponovno vaditi sp. hormone. Pošto mi se očito poremetio ciklus ja dobila mengu u petak kad su mi trebali biti plodni dani (na uzv bio folikul 13mm). Ostalo mi još pola zadnje kutije tableta, pa čisto sumnjam da ću opet dobiti mengu kad prestanem piti tablete.. Naručena sam u mpo doktorice 19.3. da dođem s novim nalazima hormona pa da se dogovorimo za protokol. Sutra ću je pokušat dobit na tel. u pauzi s posla, pa da eventualno prekosutra ujutro odem izvadit hormone 4dc., ako je uspijem dobit na tel. (radim popodne).Imam uputnicu. Ili da čekam da dobijem iduću mengu pa dogovaram novi termin. A to će se naravno oduljiti. Ili ako je ne uspijem dobit na tel. da samoincijativno odem u utorak izvadit te hormone 4dc.iako mi je ostalo još 12 tableta i odem na odjel humane čekati i tražiti da me primi preko reda na razgovor 5min. Dali ima smisla da vadim te nalaze dok još pijem tablete?
Moglo mi se desiti i da dobijem mengu 3-5dana prije nego popijem sve tablete, pa bi svejedno išla vaditi hormone..
Sortiraj odgovore
Najstariji