Cure, jel znate koliko vrijedi A3 uputnica? Trebam vaditi antitijela za celijakiju i to sam trebala u petak u Vinogradakoj, jer brijem da mi ističe uputnica koju sam dobila 23.11.
I nisam otišla u petak jer mi menga stizala + prehlada, nisam mogla iz kreveta. Sad me muči hoću li sutra izvisiti, jer je sutra 25.2., prošlo 3 mjeseca… 🤦🏼♀️
Uputnica A3 vrijedi samo mjesec dana...meni su rekli da D uputnice vrijede godinu dana a te A uputnice samo mjesec dana od datuma izdavanja
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Hvala cure n objasnjenju......vec sam mislila da je neka ,,opaka,, pretraga u pitanju...
2.postupak-1js-bez et
sunshine25 moj ATPO je >600, a ATG 535..
tako da tvoja antitijela su super..ne brini, meni stitnjaca na uzv dobro izgleda, a visoka su mi antitijela.
tako da vjerujem da ce tebi biti sve ok :)
nikitta pokusavam se sta vise zaokupirati drugim stvarima, ali imam i ja faze
ovo je bas trening za zivce!
Emenems onda sad drzimo ti jako fige :)! Maja drzi se i naravmo javi sve.
Ja sutra idem na uzv. Pa cemo cuti kaj dalje 😘
Nikitta i ja sam imala npr. a uputnicu za kariogram(i mm),odmah sam im faksirala te uputnice i narucili me za neki mj dana,al ja sam tocno tad dosla sa tim uputnicama i vrijedile su ,a sad sa tom istom uputnicom koju imas da ides odmah na pregled u drugu bolnicu vrijedit ti nece jer je stara(mora bit umutar mj dana).Provjeri jos za svaki slucaj al meni je tako bilo
2.postupak-1js-bez et
Nisam do sada dobivala decortin, samo aspirin 100.... Sutra cu pitati i za njega, premda sam cula dosta od cura koje idu kod mog mpo i imaju povisena antitijela da ga isto nemaju u terapiji. Zanima me sto ce mi sutra reci, smrzlica vise nemam, zadnji stimulirani bio u 11. mjesecu, ufff...
Treba mi savjet, ja uopće ne znam što bi. Trebala sam nakon 3 kutije femostona dobit mengu pa 2ili3dc ponovno vaditi sp. hormone. Pošto mi se očito poremetio ciklus ja dobila mengu u petak kad su mi trebali biti plodni dani (na uzv bio folikul 13mm). Ostalo mi još pola zadnje kutije tableta, pa čisto sumnjam da ću opet dobiti mengu kad prestanem piti tablete.. Naručena sam u mpo doktorice 19.3. da dođem s novim nalazima hormona pa da se dogovorimo za protokol. Sutra ću je pokušat dobit na tel. u pauzi s posla, pa da eventualno prekosutra ujutro odem izvadit hormone 4dc., ako je uspijem dobit na tel. (radim popodne).Imam uputnicu. Ili da čekam da dobijem iduću mengu pa dogovaram novi termin. A to će se naravno oduljiti. Ili ako je ne uspijem dobit na tel. da samoincijativno odem u utorak izvadit te hormone 4dc.iako mi je ostalo još 12 tableta i odem na odjel humane čekati i tražiti da me primi preko reda na razgovor 5min. Dali ima smisla da vadim te nalaze dok još pijem tablete?
Moglo mi se desiti i da dobijem mengu 3-5dana prije nego popijem sve tablete, pa bi svejedno išla vaditi hormone..
Nikita meni je dr opce rekla da je uputnica ako nije na nju napravljena narudzba termina pretrage ili vadjenje krvi ili nekih drugih nalaz 6 mj, a ako sam narucena onda do datuma do kad sam narucena bez obzira dal taj termin cekam 7 ili 12 mjeseci. Znam to jer sam se u 10mj narucivala dermatologu i narucena sam u 5 mj pa sam to pitala. Al posto svaka bolnica ima svoja pravila mozda da provjeris s njima.
Perla da moras kontrolirat dhea-s. Meni je anizen pa mi svi daju manje godina mislim da to nije bas neko mjerilo sve ovisi i koliko mi unosimo vitamin E, kako vodimo brigu o svom tijelu i tipu posla, stresu... Itd itd... Naravno i genetika igra ulogu. No bolje je izgledat mladoliko 👍
Ninna ja isto mislim da bi ti trebali ukljuciti decortin s obzirom na nalaz. Pitaj nazalost cesto mi moramo inicirat neke pretrage.
Nasty ti si na pilulama ili neka druga terapija? Znam da se pilule kad dodje menga prekida terapija. Spolne hormone mozes vaditi izmedju 2-5dc iako ni preferiraju oko 3dc, medjutim meni je moja mpo rekla da do 5dc je sve prihvatljivo i njima od koristi. A za mpo mozda onda bis trebala ih kontaktirati da ti daju prije termin ako ti je ovaj termin 19.3. bio u toku prvih dana ciklusa.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji