U stimuliranom postupku sam bila na gonalima i centr..tako nesto nemogu se sjetit ovog sa slovom c.dobila sam 9 jajnih stanica od tog 7 su bile dobre po rječima biologice..6 ih se oplodilo 2 su propale..2 trodnevna su mi vratili u prvom postupku i to nije uspilo..mada su mi davali ogromne šanse preko 60 %..zatim sam napravila pauzu od skoro 2mj i na fet..fet je bio sa estrofemom i utrogestanom i decaptyl inekcijama...cak mi se 6 dan od transfera pojavio smeđi iscjedak..i nisam nešto mirovala poslije transfera sad nakon feta..samo prva 2 dana..al nema to nekih pravila..kakve su vase dijagnoze
Ninna, baš mi je žao..ali super što odmah idete dalje!što se tiče decortina, možda je on riješenje za tebe pošto si već ostajala trudna. U svakom slučaju, držim fige!!
Ivkice, čestitam!
Ja opet paničarim, bila sam danas na kontrolnim brisevima. M bih trebala sutra/prekosutra dobiti. U životu nisam imala iscjedke, samo u ovulaciji, a danas poslije uzimanja briseva, javilo se neko smeđarenje koje evo ne prestaje. Zvala sam odmah gin, kaže sigurno je od briseva, da je to normalno, ali nije mi se to nikad dogodilo. Iako, sad sam u zadnjih par mjeseci bila na ginekološkom stolu kao nikad u životu, možda mi se sve malo iziritiralo. Nema nikakvog mirisa, nije svježa krv..jel se kojoj to događalo?
Ma to je od briseva niš se ne sekiraj..mi žene uvjek dignemo paniku više neg što je..bit ce sve ok
Evo uhvatila doktoricu! Prekidam terapiju i sutra vadim hormone 5dc. Samo još da mi budu relativno ok, pa da konačno krenem.. U međuvremenu sam se javila u Cito i Šparac sa svim nalazima za drugo mišljenje, pa ćemo vidit što i oni kažu.
Jesi im poslala nalaze mailom ili treba ići na konzultacije? Ja se dvoumim oko Cito..
Poslala sam sinoć upit liječnicima preko njihove web stranice.. sve detaljno sa nalazima koje imam. Ali nisu mi odgovorili još ništa. Pa ako dobijem odgovor onda eventualno konzultacije. Ne žuri mi se. Sad sam u KBC Split na dogovoru za protokol nakon terapije i ponovljenih nalaza hormona.
Peg uzv-om je ustanovljen gubitak trudnoće ili? Ja nemam s tim iskustva, vjerojatno će ti se javiti cure koje znaju više. Jako mi je žao 😕
Dr mi je rekla da je to preniski beta za 5 tj...na uzv je prerano da se išta vidi...
Molim da mi napišete svoja iskustva . Naime prvotno tridnoća loše završila . Jučer prokrvarila beta 175 , dr rekao da prestanem sa utrićima i sad tu nešto curka ali me zanima kolko je vama trebalo da procuri? Bila sam početak 5tjedna i doktor je rekao da će to samo prokrvariti …
Žao mi je Peg.. Nemam iskustva s plusevima, al ako je već moralo tako završiti, možda je bolje ranije nego kasnije. Drži se.. Javiti će se neka od cura sa sličnim iskustvom..
Ema1987, svakako pošalji upit preko weba sa nalazima koje imaš. Jesi negdje u postupku bila već?
Naravno da je dobro tražoti više mišljenja..ali da masno naplačuju privatno..stvarno previše!nezna čovjek dal da plače zbog neuspjeha il radi love
A baš 🤣🤣🤣
Trenutno si psihički mogu dozvoliti samo plač zbog neuspjeha s obzirom na nalaze jer bi lako mogla bankrotirati. Hvala na podjeljenim info. Sretno dalje!🍀🍀🍀
Hvala Ivkice, ne znam od čega je bilo, ali evo upravo dobila M i prijavljujem 1.dc, sutra krećemo! 😊 Idem sada vaditi amh, odmah ću znati rezultate pa im javiti, možda mi i dignu dozu.. sve zbrdazdola 🙄
Naša dijagnoza je oligoasthenotheratozoospermia, a kod mene valjda hashimoto, koji još nije potvrđen, i krećemo u 1. postupak.
Peg, žao mi je.. drži se!
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Evo uhvatila doktoricu! Prekidam terapiju i sutra vadim hormone 5dc. Samo još da mi budu relativno ok, pa da konačno krenem.. U međuvremenu sam se javila u Cito i Šparac sa svim nalazima za drugo mišljenje, pa ćemo vidit što i oni kažu.
Jesi im poslala nalaze mailom ili treba ići na konzultacije? Ja se dvoumim oko Cito..
Drago.mi je da si se javila.. neki dan sam bas pomislila na tebe... kakva je situacija? Neces vise u Vg.?
Bas su se zaredale neg. bete i bas mi je zao.. nadam se da ce se to uskoro okrenuti. Sretno 🤞🤞
Ivkica sretnu i urednu trudnocu ti zelim 💖💖
Cure koje su radile hsg imam pitanje.. kako vam je bilo nakon prve M nakon hsg... mene malo malo pa nesto dolje oko jajnika bocne.. pa malo ko neki grcic stisne i za cas pusti... i imam neki žuckasti iscjedak bez mirisa.. inace ga imam konstantno ali je bijeli... zanima me zapravo dali je moguce da sam pokupila neku bakteriju tijekom zahvata jer zapravo druge simptome nemam...
Ivkice cestitam!
I da brzo i mi ostale pridruzimo ti se. Takodjer me zanima godine, dijagnoza, koja poliklinika ili bolnica i sl.
Jeli koja od vas Cito kao ja?
Maja jesi već bila u Cito u postupku? Kakva su iskustva?
Trenutno sam na prvom ivf-u u Cito i vodi me dr.Poljak. I on i osoblje su mi odlicni. Dr.poljak ne odugovlaci i ne tjesi te nego ti kaze relano stanje sto se meni svidja.
Ja Trenutno cekam transfer pa cemo vidjeti. Inace poznanica je zivila u Njem i pokusavala gore, 5 ivf i nijedan uspjesan. Tijelo je odbacivalo embrij. I evo u Cito iz drugog Ivf trudna je 5.mjeseci.
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Sortiraj odgovore
Najstariji