Dali ste zadovoljni sa Cita klinikom? Kakve su im cijene? Znam da sreća nema cijene ali pitam da znam…nismo baš u ogromnim novčanim mogućnostima..Pa tek toliko da znamo na sta možemo računati …hvala
Jako smo zadovoljni, svi su više nego susretljivi i obzirni. Masu toga nam nisu uopće niti naplatiti, a dva postupka skoro pa u pola cijene. Kad pročitam koliko znaju cure drugdje platiti mi smo prezadovoljni. Zelim vam sreću od sveg srca, koga god da izaberete, jer to je jedino bitno. 🤗
Nasty DHEA I DHEA-S nisu isto. To su steroidi hormoni andorgenog porijekla dakle muskog porijekla al se u biologiji ne smatraju muskim bormonom kao recimo testosteron, jer tek kad se on sintetizira nastaju drugi hormoni. A Dhea-s bi trebala vaditi jer to je oblik u kojem ga mi koristimo. Ja imam snizenu razinu dhea-s i po amh sam smanjene plodnosti, trazila jesam dhea-s no kod nas na trzistu ga nisam nasla i koliko sam dobila info od svoje dr opce nije niti dozvoljeno ga prodavati u ljekarnama isl. Ima za naruciti na iherb al treba paziti dhea tablete se mogu unositi al on ne preolazi sintezu kroz jetru i tada se moze dogoditi da je razlina dhea dobra al dhea-s fali a on je zasluzan za kvalitetu js, plodnost, usporava starost, elesticnija je koga itd. Ja sam na kraju odustala od tabletnog oblika iako sma ga mislila naruciti no odlucila sam da dokle god mi se js oplodjuju i razvijaju jos uvijek relativno uspjesno i kako treba nema razloga za paniku. Al svakako Perla bis mogla provjeriti si i razinu vitamina D, E i B6. Svi oni utjecu na js. A sve se moze nadomjestiti suplementima.
Bravo majaaa :)! Neka si i to prezivejela sad navijamo za stanice :) javljaj!!
Nina ja imam hashimoto i povisena antitijela. Dobila aam decortin u postupku. Za andol neznam ocu dobivat nakon transfera.
Maja5555Supeeeeer! Neka si i to vidjela kako je, i preživjela, sve se preživi, naravno.
Perla žao mi je radi minusa draga. Ja imam dokazano lošije stanice, nikad nisam vidjela plus, kratko sam razmišljala o donaciji, ali za sad sam još u velikom otporu oko toga. Vjerujem da se osjećaji mijenjaju kroz godine, pa puštam sebi da me osjećaj vodi. Za sad mi osjećaj govori da trebam pokušavati sa svojim stanicama i dalje, unatoč svemu. Sve ovisi kako se ti sad u ovom trenutku osjećaš po tom pitanju, i partner naravno. Teške su to, i velike odluke. Nekako si mislim da vama samo malo fali, kad si već jednom rodila iz prve, a da ne govorim da si bila trudna spontano i prošle godine. Vjerojatno ti pritisak rade godine? Sad si uzrujana, probaj izvadit betu pa si dati još vremena za razmišljanje. Drži se! ❤️
Hvala draga. Ne znam šta bi bi stvarno, a svoje godine ne mogu vratiti 😐
Perla, moje nestručno mišljenje je dok god imaš j. stanica i snage pokušavaj, nemoj ih otpisat zbog godina..malo ti fali. Poradi na kvaliteti koliko možeš. Jeli ti netko od dr. preporučio donaciju?
Je dr M u Rijeci
Vidi još s tim DHAE hormonom, ako ga imaš manjka možda ti on pravi problem s kvalitetom j. stanica. Drži se, nisi sama. I ako možeš traži i drugo mišljenje. Malo mi je neobično što ga do sada nisi vadila s obzirom na godine. Dosta žena sa niskom ov. rezervom i lošom kvalitetom j. stanica ga uzimaju. Obično ga uzimaju prof. sportaši za brži oporavak kod ozljeda.
Ja sam ti doduše nova u svemu tome, ali ne volim biti neinformirana, pa proučavam dok čekam.. Nadam se da će te beta ipak iznenaditi.
perla zao mi je! izvadi betu da budes na miru, a poslije vidi sta ti srce kaze..
maja sretno, neka se sve 3 lijepo oplode!
ninna1804 ja sam dobila Decortin i Andol i isto imam hashimota.
9dnt mi je danas, vidjet cemo sta ce biti!
nemasekirancije kad imas aspiraciju ili si jos u fazi folikulometrija?
sretno svima 🤩
Ajme kako su se minusi zaredali... bas mi je zao cure.. drzite se 😔😔
Maja sretno 🤞🤞🤞
Nasty DHEA I DHEA-S nisu isto. To su steroidi hormoni andorgenog porijekla dakle muskog porijekla al se u biologiji ne smatraju muskim bormonom kao recimo testosteron, jer tek kad se on sintetizira nastaju drugi hormoni. A Dhea-s bi trebala vaditi jer to je oblik u kojem ga mi koristimo. Ja imam snizenu razinu dhea-s i po amh sam smanjene plodnosti, trazila jesam dhea-s no kod nas na trzistu ga nisam nasla i koliko sam dobila info od svoje dr opce nije niti dozvoljeno ga prodavati u ljekarnama isl. Ima za naruciti na iherb al treba paziti dhea tablete se mogu unositi al on ne preolazi sintezu kroz jetru i tada se moze dogoditi da je razlina dhea dobra al dhea-s fali a on je zasluzan za kvalitetu js, plodnost, usporava starost, elesticnija je koga itd. Ja sam na kraju odustala od tabletnog oblika iako sma ga mislila naruciti no odlucila sam da dokle god mi se js oplodjuju i razvijaju jos uvijek relativno uspjesno i kako treba nema razloga za paniku. Al svakako Perla bis mogla provjeriti si i razinu vitamina D, E i B6. Svi oni utjecu na js. A sve se moze nadomjestiti suplementima.
Hvala ti na info😘
Ja sam vadila DHEA-S s 31 godinom i bio mi je na gornjoj razini. Problem s pojačanom dlakavošću nemam, ni sa ičim sličnim, tako da mislim da to ne drži vodu da se radi o muškom hormonu. Isto tako, već onda su stanice bile lošije kvalitete, što se vidjelo po lošijim embrijima, a trebala bih kao imati super kvalitetne js obzirom na visok DHEA-S. Jedino što sam fakat mladolika za svoje godine. 😂
Moguće, evo Grizli je pojasnila.. I ja sam mladolika za svoje godine😉
Meni je isto dhea-s na gornjoj granici i baš mi je teta koju ne vidim često nekidan rekla da sam svaki put kad me vidi sve mlađa 😂 također nemam problema s dlakavošću, štoviše, nemam skoro dlaka uopće i plave su 😂
Emenems, jesu li tvoja antitijela jako povišena? Meni je tpo 56 (ref do 34), a idem kod endo u utorak i na ultrazvuk, malo me i strah :(
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Bravo majaaa :)! Neka si i to prezivejela sad navijamo za stanice :) javljaj!!
Nina ja imam hashimoto i povisena antitijela. Dobila aam decortin u postupku. Za andol neznam ocu dobivat nakon transfera.
Moze. Javim jeli se oplodilo i koliko.
Ja sam isto hashimota plus endometrioza.
A meni su Od sutra su dali andol i vaginalete progesterona....
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Sortiraj odgovore
Najstariji