Perla i ninna zao mi je curke. Drzite se! Biti ce drugi put❤Ja bi perla vadila betu za svaki slucaj.
Perla jakooo mi je zao
Meni isto test negativan, danas 13 dnt…..uzas
6 odlicnih blastica, 3 transfera i niti jedna implantacija, sutra vadim betu, vidjet cu sto moj mpo kaze i kakav je plan za dalje.
Nikitta nadam se da ti je bolje. Strasno je koliko uz psihicku bol moras jos trpiti i fizicku, jako mi je zao.
Svim curama koje cekaju mengu, punkciju, transfer, betu zelim punooo srece i strpljenja
Da baš je bed kad sve krene kako treba a onda neuspjeh.Di si ti u postupku?Ja sad ozbiljno razmišljam o donaciji bez obzira na dobre nalaze.Jednstavno mislim da je problem u kvaliteti JS.
Perla ja sam u Osijeku.... Ma bas je frustrirajuce, imala prp maternice, embryo glue, blastice u fazi hatchinga i nista. A prije postupka imala 5 ostvarenih trudnoca, spontani i normalno, kiretaza zadnja trudnoca vanmaternicna, ponovno brza interpretacija, znaci kao da je bila kiretaza. Bojim se da je sve to struganje po maternici sada doslo na naplatu
Jel si ti imala ostvarene trudnoce?
Perla ja sam u Osijeku…. Ma bas je frustrirajuce, imala prp maternice, embryo glue, blastice u fazi hatchinga i nista. A prije postupka imala 5 ostvarenih trudnoca, spontani i normalno, kiretazazadnja trudnoca vanmaternicna, ponovno brza interpretacija, znaci kao da je bila kiretaza. Bojim se da je sve to struganje po maternici sada doslo na naplatu
Jel si ti imala ostvarene trudnoce?
Imam sina od 13 godina prirodna trudnoća iz prve. Lani spontani u 7tj.Inducirani nije bilo srčane aktivnosti. Isto je bila prirodna,odnosno desilo se u fazi pripreme za Ivf nakon ispitivanja prohodnosti.Tako da sam problem implantacije isključila.
Grizli jedno pitanje? Koji dan se vadi Dhea hormon? Je li svjedno, možda da odem vaditi betu i usput bi i to,, nisam nikad?
Evo gotova punkcija, nije bilo strasno. Imam 3 jajne, cekamo dalje da vidimo koliko ih se oplodilo.. 😁
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Maja5555Supeeeeer! Neka si i to vidjela kako je, i preživjela, sve se preživi, naravno.
Perla žao mi je radi minusa draga. Ja imam dokazano lošije stanice, nikad nisam vidjela plus, kratko sam razmišljala o donaciji, ali za sad sam još u velikom otporu oko toga. Vjerujem da se osjećaji mijenjaju kroz godine, pa puštam sebi da me osjećaj vodi. Za sad mi osjećaj govori da trebam pokušavati sa svojim stanicama i dalje, unatoč svemu. Sve ovisi kako se ti sad u ovom trenutku osjećaš po tom pitanju, i partner naravno. Teške su to, i velike odluke. Nekako si mislim da vama samo malo fali, kad si već jednom rodila iz prve, a da ne govorim da si bila trudna spontano i prošle godine. Vjerojatno ti pritisak rade godine? Sad si uzrujana, probaj izvadit betu pa si dati još vremena za razmišljanje. Drži se! ❤️
Hvala draga. Ne znam šta bi bi stvarno, a svoje godine ne mogu vratiti 😐
Majo555 super za js......sretno dalje
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Grizli jedno pitanje? Koji dan se vadi Dhea hormon? Je li svjedno, možda da odem vaditi betu i usput bi i to,, nisam nikad?
Dhea S muški hormon rasta sam ja vadila 3dc kad i ostale sp. hormone. Preporučuje se vaditi 3-6dc osim ako izostane menstruacija onda se može bilo kada.
Evo gotova punkcija, nije bilo strasno. Imam 3 jajne, cekamo dalje da vidimo koliko ih se oplodilo.. 😁
Super Majo! Sretno dalje!!🍀🍀🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji