Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hrabrica
    23. Veljača 2019. 13:53

Nikitta

Blacky89 crkavam doslovno. Sinoć je krenula prava menga, obilno i toliko je bolna da plačem i čupam kosu, a Ketonal i Spasmex ne pomažu + termofor. Ne znam kako sam noć uopće preživjela i sad već satima ne mogu ustat ni na wc. Opet sam se nakljukala, ali ne djeluje dovoljno. Ovako bolnu mengu nisam bar 4 mjeseca imala. Očito cista puca ili endometrioza se smanjuje ili raste, jer ovo su takvi bolovi za ubit se. Uopće bol ni pod lijekovima ne prestane skroz nego i dalje oštro ubija, a grčeve od jajnika do crijeva da ne spominjem. Ne znam do kad ovako, kad ni pilule ne pomažu, barem ne odmah prvi ciklus, a trudnoća ne dolazi. Vrtim se u krug već 5 godina i sve je to jedan film beskrajan dan, ali bez sretnog kraja.

A bemu misa kako te tako zasoralo ☹️☹️ Jesi probala sa ibruprofenom 600? To je onaj u prahu.. Doduse ne znam jel ga smijes uzimati prije postupka ☹️ 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
    10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
    05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

Grizli
    23. Veljača 2019. 15:01

Nikita bas mi je zao da si u takvim bolovima. Drzim fige da prodju sto prije i da sve to uskoro zamjenis nekih ljepšim trudnockim mislima...
    Sunshine slazem se psihicki ostat jak je mozda najtezi dio ovog svega. Samo se ti ispucaj negdje izabci bijes i olaksaj dusu, da mozes mirne glave ici dalje u postupak.
    Cure koje su imale FET jel se mogu imati odnosi u fazi cekanja FET-a? Mislim u onom dijelu dok se hodocasti na folikulometrije? 

• nemasekirancije
    23. Veljača 2019. 15:13

Sunshine drzi se draga! Tocno kako je grizli rekla..ispucaj se malo da mozes mirne glave dalje. Mene sad popodne poceli jajnici boljet, zadnja 2 dana su pri kraju dana malo..al eto sad vec malo jace. Imam osjecaj da imam 2 jaja umjesto njih 😂. Makar mi se to nekak cini rano da me vec krenulo...tek 8dc i danas pocela s centrotidama.

emenems8
    23. Veljača 2019. 15:34

Nikitta nadam se da će ti brzo proći bolovi i da su oni znak da endo nestaje! 
    kolegica ima endometriozu i u zadnjih pola godine završila na 2 operacije, prvi put operirala cistu od 9 cm na lijevom jajniku, sada dvije manje na desnom. Išla je kod Ldr. L. i on joj je preporučio akupunkturu i vrkutu, da je dosta cura to pomoglo. 

Cure da li neka od vas zna koje sve simptome nakon transfera mogu pripisati crinone gelu? 
    blaga bol u leđima, bolne grudi, lagani grčevi koji dolaze i odlaze..ne bih se htjela nadati previše tek mi je 8 dnt 3-dnevnog embrija. 

Grizli
    23. Veljača 2019. 15:50

Emenems nazalost od crinone moze bit hrpa simptoma, ja sam pored sveg navedenog imala grceve, mucnine, povracala u prvom postupku, povisena temperature jos danima nakon prestanka stavljanja, otecene grudi, osjecaj gladi, glavobolja... Niz simptzotma kod mene se svakom primjenom povećava... Al drzim ti fige kod tebe nisu u pitanju nuspojave nego trudnicki simptomi

emenems8
    23. Veljača 2019. 16:49

heh pretpostavljala da crinone radi sve te divne stvari..

• nemasekirancije
    23. Veljača 2019. 16:59

Emenems drzi se. Cure znam da ste vec pricali o tome...al koliko ste dugo ostale na bolovanju od punkcije i koliko nakon transfera? Jeste bas skroz do bete ili ste ranije isle? Mislim recimo ako taj crinone izaziva sve to..kak radit lol?

• petra31
    23. Veljača 2019. 17:11

Evo da se javim prirodni IVF je propao
    Nista
    Doktor je rekao da spermij nije usao u jajnu stanicu
    Je imao neko iskustva stim? 
    Da nije slaba pokretljivost?
    Sad cu ici na stimulirani IVF/ICSI
    mi netko moze reci uspjesnost ICSI?
    Hvala🙁

• rita88
    23. Veljača 2019. 17:49

Grizli

Nikita bas mi je zao da si u takvim bolovima. Drzim fige da prodju sto prije i da sve to uskoro zamjenis nekih ljepšim trudnockim mislima…
    Sunshine slazem se psihicki ostat jak je mozda najtezi dio ovog svega. Samo se ti ispucaj negdje izabci bijes i olaksaj dusu, da mozes mirne glave ici dalje u postupak.
    Cure koje su imale FET jel se mogu imati odnosi u fazi cekanja FET-a? Mislim u onom dijelu dok se hodocasti na folikulometrije?

Ja sam sad u FET postupku i seks strogo zabranjen zbog mogućnosti viseplodne trudnoće!Iako nevidim nešto loše u tome al ajd podržavala sam se toga 😂Od simptoma danas 5dnt sise totalno ispuhane i dalje menstrualni bolovi!?ima li da je koja bila trudna sa praznim mlohavim cickama !?🤣

Vaki
    23. Veljača 2019. 17:59

Nikitta - moguće da je cista pukla ili se povukla jer je točno tako meni bilo prije ove menstruacije. Užasni bolovi, nikad tako intenzivni... kao da će mi utroba ispasti. 
    Ruta - mnoge cure nisu imala nikakve simptome pa ni bolne grudi, a ostale su trudne... 
    Nemasekirancije - javljaj kako je... 
    Hrabrice - tamo sve dobiješ, ne moraš tražiti. Pitala sam jer su mene zvali da je nestašica i da nemaju pojma di je zapelo. Moram ih nazvati prije početka pikanja jesu li nabavili novu dozu jer sam ih ja dobila 10, a 3. dc ću dobiti ostatak. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani