Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • rita88
    23. Veljača 2019. 17:49

Grizli

Nikita bas mi je zao da si u takvim bolovima. Drzim fige da prodju sto prije i da sve to uskoro zamjenis nekih ljepšim trudnockim mislima…
    Sunshine slazem se psihicki ostat jak je mozda najtezi dio ovog svega. Samo se ti ispucaj negdje izabci bijes i olaksaj dusu, da mozes mirne glave ici dalje u postupak.
    Cure koje su imale FET jel se mogu imati odnosi u fazi cekanja FET-a? Mislim u onom dijelu dok se hodocasti na folikulometrije?

Ja sam sad u FET postupku i seks strogo zabranjen zbog mogućnosti viseplodne trudnoće!Iako nevidim nešto loše u tome al ajd podržavala sam se toga 😂Od simptoma danas 5dnt sise totalno ispuhane i dalje menstrualni bolovi!?ima li da je koja bila trudna sa praznim mlohavim cickama !?🤣

Vaki
    23. Veljača 2019. 17:59

Nikitta - moguće da je cista pukla ili se povukla jer je točno tako meni bilo prije ove menstruacije. Užasni bolovi, nikad tako intenzivni... kao da će mi utroba ispasti. 
    Ruta - mnoge cure nisu imala nikakve simptome pa ni bolne grudi, a ostale su trudne... 
    Nemasekirancije - javljaj kako je... 
    Hrabrice - tamo sve dobiješ, ne moraš tražiti. Pitala sam jer su mene zvali da je nestašica i da nemaju pojma di je zapelo. Moram ih nazvati prije početka pikanja jesu li nabavili novu dozu jer sam ih ja dobila 10, a 3. dc ću dobiti ostatak. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

23. Veljača 2019. 18:24

Grizli

Nikita bas mi je zao da si u takvim bolovima. Drzim fige da prodju sto prije i da sve to uskoro zamjenis nekih ljepšim trudnockim mislima…
    Sunshine slazem se psihicki ostat jak je mozda najtezi dio ovog svega. Samo se ti ispucaj negdje izabci bijes i olaksaj dusu, da mozes mirne glave ici dalje u postupak.
    Cure koje su imale FET jel se mogu imati odnosi u fazi cekanja FET-a? Mislim u onom dijelu dok se hodocasti na folikulometrije?

Grizli ja sam u Ri i meni su cak preporucili odnose prije feta

23. Veljača 2019. 18:27

petra31

Evo da se javim prirodni IVF je propao
    Nista
    Doktor je rekao da spermij nije usao u jajnu stanicu
    Je imao neko iskustva stim?
    Da nije slaba pokretljivost?
    Sad cu ici na stimulirani IVF/ICSI
    mi netko moze reci uspjesnost ICSI?
    Hvala🙁

Meni se to desilo u 1 prirodnom,stanica bila dobra i zrela al se jednostavno nije dala oplodit,ne znaju zasto a spermio nije niti toliko los,uglavnom od sljedeceg puta je sve raden icsi i sve je oplodeno 

Vaki
    23. Veljača 2019. 18:38

Ne mogu se sad sjetiti, ali mislim da je doktor pričao kako neke jajne stanice imaju čvršću opnu pa spermij ne može probiti kroz nju. Nešto u tom stilu, zato nama uvijek kombiniraju IVF i ICSI. Neke se oplode same, a drugima pomognu... 

🤞❤️🙏

Grizli
    23. Veljača 2019. 18:40

Rita jesi ti mozda prije FET-a imala kakvu terapiju? Ili su ti vracali 2 blastica kad su zabranili.
    Norules tvoja info me odusevila vise nego od Rite! Tebi su vracali po 1 embrij ili i kod 2 to preporuce? Ja se nadam da necemo imati zabranu jer to bi mi stvarno bilo vec too much... Danas mi se muz pozalio da se nada da nece biti zabranjeni odnosi nam prije FET-a jer u prvom je sala bila simpaticna da nismo imali odnose od lani, al sad to vec prestaje biti fora i smjesno... Kriza me hvata i jedva cekam da dobijem, a naravno sad kad ne treba kasniti kasni... 😞 Zato se nadam da cemo Norules i mi dobiti takvu preporuku!
    Petra zao mi je da se nije oplodila js. Icsi je postupak di oni ubace spermij, nema onda tzv prirodne selekcije vec oni odaberu nasumicno jednog koji najbolje izgleda i u tom slucaju sansa za uspjeh je ista, samo sto onda na pocetku zna beta sporije rasti ostalo je sve isto! Sretno u stimulaciji...
    Ima koja cura ovih dana punkciju, et, fet, betu??? Kako se osjecate zene... 

Vaki
    23. Veljača 2019. 18:41

Samo ne kužim ako su vidjeli da se stanica nije oplodila zašto onda nisu odradili ICSI? Onda je već kasno ili? Kako to onda rade kod nas u kombinaciji? Kako znaju koje će se same oploditi, a kojima trebaju uštrcati spermij? 

🤞❤️🙏

• maja555
    23. Veljača 2019. 18:49

Grizli

Rita jesi ti mozda prije FET-a imala kakvu terapiju? Ili su ti vracali 2 blastica kad su zabranili.
    Norules tvoja info me odusevila vise nego od Rite! Tebi su vracali po 1 embrij ili i kod 2 to preporuce? Ja se nadam da necemo imati zabranu jer to bi mi stvarno bilo vec too much… Danas mi se muz pozalio da se nada da nece biti zabranjeni odnosi nam prije FET-a jer u prvom je sala bila simpaticna da nismo imali odnose od lani, al sad to vec prestaje biti fora i smjesno… Kriza me hvata i jedva cekam da dobijem, a naravno sad kad ne treba kasniti kasni… 😞 Zato se nadam da cemo Norules i mi dobiti takvu preporuku!
    Petra zao mi je da se nije oplodila js. Icsi je postupak di oni ubace spermij, nema onda tzv prirodne selekcije vec oni odaberu nasumicno jednog koji najbolje izgleda i u tom slucaju sansa za uspjeh je ista, samo sto onda na pocetku zna beta sporije rasti ostalo je sve isto! Sretno u stimulaciji…
    Ima koja cura ovih dana punkciju, et, fet, betu??? Kako se osjecate zene…

Imam ja ujutro punkciju. Kako mi je prvi ivf onda sam malo uplasena. Dobit cu voltaren i nesto za opustanje. Imam 5 folikula. Strah me boli i koliko ce bit jajnih stanica. 

Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
    2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
    03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
    05/19 fet, beta 0 polik.Cito
    **od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

Vaki
    23. Veljača 2019. 18:56

Majo - sretno! Ne trebaš se bojati, brzo će to... Držimo fige da bude 5 jajnih stanica. 

🤞❤️🙏

23. Veljača 2019. 19:01

Grizli

Norules tvoja info me odusevila vise nego od Rite! Tebi su vracali po 1 embrij ili i kod 2 to preporuce? Ja se nadam da necemo imati zabranu jer to bi mi stvarno bilo vec too much… Danas mi se muz pozalio da se nada da nece biti zabranjeni odnosi nam prije FET-a jer u prvom je sala bila simpaticna da nismo imali odnose od lani, al sad to vec prestaje biti fora i smjesno… Kriza me hvata i jedva cekam da dobijem, a naravno sad kad ne treba kasniti kasni… 😞 Zato se nadam da cemo Norules i mi dobiti takvu preporuku!
    Petra zao mi je da se nije oplodila js. Icsi je postupak di oni ubace spermij, nema onda tzv prirodne selekcije vec oni odaberu nasumicno jednog koji najbolje izgleda i u tom slucaju sansa za uspjeh je ista, samo sto onda na pocetku zna beta sporije rasti ostalo je sve isto! Sretno u stimulaciji…
    Ima koja cura ovih dana punkciju, et, fet, betu??? Kako se osjecate zene…

Po jedan su mi vracali,prvi fet nisam nista ni pitala ni govorila,nego smo imali i to je to,i onda kad mi je dr potvrdio ovulaciju,onda je rekao da se to i preporuca
    Drugi fet nismo jer sam ja brijala da imam neku upalu radi nekih bolova,pa sam onda jos 3 dana prije transfera imala neku sukrvicu i skoro odgodila transfer i na kraju taj transfer dobitan...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.