Rita jesi ti mozda prije FET-a imala kakvu terapiju? Ili su ti vracali 2 blastica kad su zabranili.
Norules tvoja info me odusevila vise nego od Rite! Tebi su vracali po 1 embrij ili i kod 2 to preporuce? Ja se nadam da necemo imati zabranu jer to bi mi stvarno bilo vec too much… Danas mi se muz pozalio da se nada da nece biti zabranjeni odnosi nam prije FET-a jer u prvom je sala bila simpaticna da nismo imali odnose od lani, al sad to vec prestaje biti fora i smjesno… Kriza me hvata i jedva cekam da dobijem, a naravno sad kad ne treba kasniti kasni… 😞 Zato se nadam da cemo Norules i mi dobiti takvu preporuku!
Petra zao mi je da se nije oplodila js. Icsi je postupak di oni ubace spermij, nema onda tzv prirodne selekcije vec oni odaberu nasumicno jednog koji najbolje izgleda i u tom slucaju sansa za uspjeh je ista, samo sto onda na pocetku zna beta sporije rasti ostalo je sve isto! Sretno u stimulaciji…
Ima koja cura ovih dana punkciju, et, fet, betu??? Kako se osjecate zene…
Ma nikakva terapija samo stoperica i sada utrogestan i ASS 100..poslusala sam prvi mi je FET pa ono..Sad kad mi se čini da opet nisam trudna žao mi je što nisam u kućnoj radinosti nešto probala napravit 😏
Pozdrav …nadam se da sam na dobrom mjestu..moja priča ide ovako..moj suprug i ja ne mozemo imati bebicu na prirodan način pa smo krenuli na pretrage…trenutno smo na početku…bili smo kod dr.na konzultacijama i pregledu…kod mene se ustanovilo da imam dosta cista na jajnicima i nikad ne dobijem menstruaciju na vrijeme pa tako ni ne mozemo pogoditi plodne dane a kod supruga je ustanovljen visok fsh(60)😦…i nakon tog nalaza dr je rekao da nažalost ne postoji nikakva mogućnost za oplodnju…i to nam je bio veliki šok….jos se oporavljamo od toga..ali čitala sam da su neki parovi i sa tako visokim fsh ipak uspjeli u oplodnji i imaju bebice…Ja ne gubim nadu…čitala sam da se može sa terapijama sniziti taj fsh…i da se kroz biopsiju može naći plivač koji bi uspio u našem naumu 😊…dali je netko bio u sličnoj situaciji? Namjeravamo ići na drugo mišljenje u polikliniku Repromed…iskustva?molim pomoć.. malo sam izgubljena…😔😔hvalat
Točno znam o cemu pricaš…. Kakav ti je suprugu spermiogram? Moj ima azoospermiju, fsh oko 30, i Micro Tesom (biopsijom) su mu nasli plivače…Mi smo prošli 1. Micro Tesu, 4 ivf/icsi bez uspijeha, potrošili sva tkiva sa spermijima i sad smo u pripremama za 2. Micro Tesu.
Azoospermija …jako loš nalaz…kod kojeg doktor obavljate sve? Dali je tvoj suprug dobio neku terapiju za smanjenje fsh?
Nije uzimao nista za fsh. Koliko sam citala zna se stanje i pogoršati od tableta. Ali to je opet valjda od slučaja do slučaja. Nama s obzirom da se radi o neopstruktivnoj azoo jedina opcija je biopsija. Suprugu je uzrok najvjerojatnije operacija spuštanja testisa kad je imao 10g. Tako su nastala oštećenja zbog kojih nema plivača. Sve smo obavljali u Cita u Splitu. Njega vodi dr. Radovniković (urolog androlog-sto je bitno kod takvih dijagnoza), a mene dr. Poljak.
Emenems drzi se. Cure znam da ste vec pricali o tome…al koliko ste dugo ostale na bolovanju od punkcije i koliko nakon transfera? Jeste bas skroz do bete ili ste ranije isle? Mislim recimo ako taj crinone izaziva sve to..kak radit lol?
ja nisam uzimala bolovanje, samo na dane kad sam isla na folikulometrije i na dan aspiracije, drugi dan sam isla raditi..transfer mi je bio u petak pa sam taman vikend odmarala doma i onda se vratila na posao.
ali ja sam ti u prirodnom pa vjerujem da je lakse jer tijelo nije izbombardirano hormonima. vidi kako se budes osjecala 😉
Ma da..plan mi je od punkcije i do par dana nakon transfera. Al ak mi bude dobro i prije.
Petra zao mi je da je tak ispalo..meni je prosli mj pukao tak da jbg kuzim te. Drzi se i sad tek slijedi pravi postupak :)
Naravno blacky nema se smisla opterecivati..kako bude biti ce. Sigurna sam da ce ih biti dobrih sa stanicama :)
Hvala
Naravno idemo dalje
Sretno svim curama
I s proljecem da nam dolaze +😉
Pozdrav …nadam se da sam na dobrom mjestu..moja priča ide ovako..moj suprug i ja ne mozemo imati bebicu na prirodan način pa smo krenuli na pretrage…trenutno smo na početku…bili smo kod dr.na konzultacijama i pregledu…kod mene se ustanovilo da imam dosta cista na jajnicima i nikad ne dobijem menstruaciju na vrijeme pa tako ni ne mozemo pogoditi plodne dane a kod supruga je ustanovljen visok fsh(60)😦…i nakon tog nalaza dr je rekao da nažalost ne postoji nikakva mogućnost za oplodnju…i to nam je bio veliki šok….jos se oporavljamo od toga..ali čitala sam da su neki parovi i sa tako visokim fsh ipak uspjeli u oplodnji i imaju bebice…Ja ne gubim nadu…čitala sam da se može sa terapijama sniziti taj fsh…i da se kroz biopsiju može naći plivač koji bi uspio u našem naumu 😊…dali je netko bio u sličnoj situaciji? Namjeravamo ići na drugo mišljenje u polikliniku Repromed…iskustva?molim pomoć.. malo sam izgubljena…😔😔hvalat
Točno znam o cemu pricaš…. Kakav ti je suprugu spermiogram? Moj ima azoospermiju, fsh oko 30, i Micro Tesom (biopsijom) su mu nasli plivače…Mi smo prošli 1. Micro Tesu, 4 ivf/icsi bez uspijeha, potrošili sva tkiva sa spermijima i sad smo u pripremama za 2. Micro Tesu.
Azoospermija …jako loš nalaz…kod kojeg doktor obavljate sve? Dali je tvoj suprug dobio neku terapiju za smanjenje fsh?
Nije uzimao nista za fsh. Koliko sam citala zna se stanje i pogoršati od tableta. Ali to je opet valjda od slučaja do slučaja. Nama s obzirom da se radi o neopstruktivnoj azoo jedina opcija je biopsija. Suprugu je uzrok najvjerojatnije operacija spuštanja testisa kad je imao 10g. Tako su nastala oštećenja zbog kojih nema plivača. Sve smo obavljali u Cita u Splitu. Njega vodi dr. Radovniković (urolog androlog-sto je bitno kod takvih dijagnoza), a mene dr. Poljak.
Mom suprugu je ustanovljena hipospadija težeg oblika od malih nogu ..I kroz svoj život do sada je prosao jako puno operacija ...I zato nema plivače ..taj dio je jako oštećen...što nije ni čudo od tolkih operacija...znači tvoj suprug nije ništa dobio za smanjenje fsh?Sretno tebi i tvom suprugu 🤗🤗
Hvala Grizli...da..sve to utječe na visok fsh...od tolkih operacija sve je oštećeno...pa se i zato nemogu naći plivači...ali idemo dalje i sigurno će se naći koji plivač da nas usreci 😁😁❤
Mom suprugu je ustanovljena hipospadija težeg oblika od malih nogu ..I kroz svoj život do sada je prosao jako puno operacija …I zato nema plivače ..taj dio je jako oštećen…što nije ni čudo od tolkih operacija…znači tvoj suprug nije ništa dobio za smanjenje fsh?Sretno tebi i tvom suprugu 🤗🤗
Dali ste zadovoljni sa Cita klinikom? Kakve su im cijene? Znam da sreća nema cijene ali pitam da znam...nismo baš u ogromnim novčanim mogućnostima..Pa tek toliko da znamo na sta možemo računati ...hvala
Moj test jutros negativan 22 dan nakon punkcije, i 19 nakon transfera..Mislim da ću prekinuti terapiju..Ne znam ima li smisla niti ići vaditi betu,, nije mi blizu?
A joj Perla pa kako minus?! Bas sam mislila da ce pokazat plus veliki toliko dugo ti kasni, a dosta je vec proslo od transfera. Mozda da prije nego prekines pokusas s jos jednim testom. Betu bis vadila za 2 dana jel da?
Perla jakooo mi je zao
Meni isto test negativan, danas 13 dnt.....uzas
6 odlicnih blastica, 3 transfera i niti jedna implantacija, sutra vadim betu, vidjet cu sto moj mpo kaze i kakav je plan za dalje.
Nikitta nadam se da ti je bolje. Strasno je koliko uz psihicku bol moras jos trpiti i fizicku, jako mi je zao.
Svim curama koje cekaju mengu, punkciju, transfer, betu zelim punooo srece i strpljenja
A joj Perla pa kako minus?! Bas sam mislila da ce pokazat plus veliki toliko dugo ti kasni, a dosta je vec proslo od transfera. Mozda da prije nego prekines pokusas s jos jednim testom. Betu bis vadila za 2 dana jel da?
Ma minus ko kuća 😪 beta preksutra,, iskreno neda mi se ni ići imam uputnicu za Pulu.
Sortiraj odgovore
Najstariji