Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AAAARI
    07. Siječanj 2019. 21:52

Ajme Didi strasno. Drzi se. 

• nemasekirancije
    08. Siječanj 2019. 07:11

Ajme didi uzas. Zao mi je. Drzi se draga

• Blacky89
    08. Siječanj 2019. 07:38

Joj Didi bas uzas! Drži se... 

Grizli
    08. Siječanj 2019. 07:51

Joj bas sam zabrinuta za Didi. Nadam se da ce se javiti da je ona dobro. Kako ste vi ostale cure? 

• nemasekirancije
    08. Siječanj 2019. 08:48

Slazem se. Grozno. Nadam se da ce se javiti uskoro. Ja sam ok, u iscekivanju M. Jos tjedan dana lol. A ti? Kako se osjecas?

Vaki
    08. Siječanj 2019. 11:13

Baš sam jučer čitala kako je to opasno za Didin život, takva vrsta trudnoće je posebno zeznuta.
    Razmišljam kako baš uvijek ovulira lijevi jajnik, eto baš me žiga... Što je s desnim? Njega baš nikad ne osjećam, a nitko mi nije spomenuo da nešto s njim ne štima. Znam da ne bi uvijek lijevi preuzimati kontrolu. Kako je to kod vas? 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Kengurica
    08. Siječanj 2019. 11:24

Ja nisam znala da je opasno za zivot. Pa mozda ipak nije kad se tako rano otkrije jer je embrij minijaturan. Uh, jedva cekam da se javi.

sunshine25
    08. Siječanj 2019. 11:28

Ajme Didi, baš mi je žao :( 
    Moja je M stigla, točno u sat, tako da u ponedjeljak idemo kodnŠkvorca. Vaki, to je i mene brinulo jedno vrijeme. Stalno sam osjećala desni jajnik, sigurno jedno 5 ciklusa. Spomenula sam ginekologu, rekao je da je sve ok. Sad već jedno 3 ciklusa osjećam samo lijevi. Ne znam zašto je to tako, ali eto nisi jedina.

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

sunshine25
    08. Siječanj 2019. 11:30

P.S. objavljeno je na web-u da ugovor traje do 31.3.!

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

• Babylove
    08. Siječanj 2019. 11:30

Didi hrabrice drzi se.. drugih rijeci nemam.. 😔😔😔 
    Kako je neposten ovaj zivot😥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani