Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lemon
    07. Siječanj 2019. 19:58

Klaus čestitam, lijepa beta 😊
    Grizli i cure koje krecete ovaj mjesec sretno sretno, svi držimo fige da bude puno pozitivnih beta 
    Didi drži se, baš je ovo sve teško, svi se borimo za isto i svaki dan nekome nešto ide dobro  a nekome se nešto loše dogodi.. Svi smo uz tebe iako je tuga vjerujem prevelika 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• ninna1804
    07. Siječanj 2019. 20:12

Didi28 dragaaa 😢😢😢😢 isplaci se koliko god trebas, jakooo mi je zao... 😘😘
    Nikitta sretno na operaciji, zelim ti brz oporavak 😘😘
    Klaus cestitam i drzim fige za uspjesnu i zdravu trudnocu 😘😘

• Kengurica
    07. Siječanj 2019. 21:42

Ajme Didi, jako mi je žao. Ne znam sta bih ti uopce rekla.

Nikitta, vadila sam upaljen zub jednom i Boze moj to je horor.

AAAARI
    07. Siječanj 2019. 21:52

Ajme Didi strasno. Drzi se. 

• nemasekirancije
    08. Siječanj 2019. 07:11

Ajme didi uzas. Zao mi je. Drzi se draga

• Blacky89
    08. Siječanj 2019. 07:38

Joj Didi bas uzas! Drži se... 

Grizli
    08. Siječanj 2019. 07:51

Joj bas sam zabrinuta za Didi. Nadam se da ce se javiti da je ona dobro. Kako ste vi ostale cure? 

• nemasekirancije
    08. Siječanj 2019. 08:48

Slazem se. Grozno. Nadam se da ce se javiti uskoro. Ja sam ok, u iscekivanju M. Jos tjedan dana lol. A ti? Kako se osjecas?

Vaki
    08. Siječanj 2019. 11:13

Baš sam jučer čitala kako je to opasno za Didin život, takva vrsta trudnoće je posebno zeznuta.
    Razmišljam kako baš uvijek ovulira lijevi jajnik, eto baš me žiga... Što je s desnim? Njega baš nikad ne osjećam, a nitko mi nije spomenuo da nešto s njim ne štima. Znam da ne bi uvijek lijevi preuzimati kontrolu. Kako je to kod vas? 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Kengurica
    08. Siječanj 2019. 11:24

Ja nisam znala da je opasno za zivot. Pa mozda ipak nije kad se tako rano otkrije jer je embrij minijaturan. Uh, jedva cekam da se javi.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.