Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Di di
    24. Studeni 2018. 18:03

Nikitta

DidiNe bih na tvom mjestu prekidala terapiju. Nikad ne znaš je li bila kasna implantacija.
    MojeSve samo crveni pravi flow spada u 1 dc, ovo po meni znači više spotting.

Nikita poslusala sam te..dala si mi nadu..stavila utrice i pijem estrofem..u ponedjeljak zovem vv pa cu sve znati da li mpram ponavljst betu..

Di di

• Di di
    24. Studeni 2018. 19:31

Imas pravo ovako cu znati da sam dala sve od sebe...i ja mislim da se radi o biokemijskoj...ako je ovo mi je vec 3biokemijska,imala sam ju i u 7mj.i sad opet..nadam se da ce doktorica nešto poduzeti u smislu s pretraga...bolje da sam ugledala 0 nego ovo..bas me je pogodilo. ..

Di di

• Di di
    24. Studeni 2018. 19:37

rokas

Danas popodne test jedan veliki -
    Teta beta u ponedjeljak!
    Javim, puse i sretno svima

Ne mora znaciti da je beta negativna...vidi mene jest da je moja niska..ali tebi zelim jos jos veću da te iznenadi,sretnoo!!

Di di

• Babylove
    25. Studeni 2018. 12:39

Rokas zao mi je za - drzim 🤞 da beta iznenadi
    Didi zao mi je da je tako ispalo.. ali ajde nadati cemo se da ce ipak biti okej
    Zenske moje ja bila na punkciji.. dobili smo 11 stanica.. juhuuu.. kad mi je biolog dosao u sobu i to rekao umalo sam se od srece rasplakala... sad samo da se lijepo oplode bar neke.. ma i nek budu 1-2 al nek budu dobitne... 

• Kengurica
    25. Studeni 2018. 13:33

Bravo Babylove to je izvrsno!

Mala 1
    25. Studeni 2018. 14:50

Babylove super za js! Drzim fige da sve dalje bude ok i da ostanes trudna
    Ne idem vadit betu, ujutro prokrvarila
    Naidjem i “bacim” oko sta radite i sto se desava
    Svima vam zelim puno, puno srece
    Mi cemo u 3mj probat zadnji put, imamo jos jednu slamku, ako ne uspije to ce bit to od nas ❤️😘😘😘😘😘😘😘

5ICSI - sin
    10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877

ansi25
    25. Studeni 2018. 16:01

Pozdrav cure, evo da se i ja javim sa svojim iskustvom. Inače sam zdrava kao dren (kažu nalazi) 25 godina, muž ima problem sa spermiogramom (oligospermija)
    7. mj.1. AIH - Beta 0 (Klomifen od 3dc do 7dc 1x dnevno- 3 folikula- oligospermija)
    9. mj 2. AIH - Beta 0 (Prirodan ciklus- normozoospermija)
    10. mj 3. AIH- Beta 0 (Klomifen od 3dc do 7dc 2x dnevno- 2 folikula- oligospermija)
    11. mj 1. IVF
    Stimulacija Bemfola 75 IU (vrlo slaba obzirom da mi je AMH vrlo dobar). Dobili dvije zdrave stanice. Jedna stanica se odmah oplodila i kazu mi da su sve napravili sami, stavili ih u posudicu i sami se spojili- nisu morali raditi X, a da druga jos nista no sutradan (2. dan od aspiracije) zovu da se i druga počela djeliti, sporije ali dobro. 3. dan ET- vratili 1 osmostanični i 1 četverostanični.

Sad se nadamo najboljem za 5-6 dana (danas je 6. od ET)

Sretno svima

• Babylove
    25. Studeni 2018. 16:55

ansi25

Pozdrav cure, evo da se i ja javim sa svojim iskustvom. Inače sam zdrava kao dren (kažu nalazi) 25 godina, muž ima problem sa spermiogramom (oligospermija)
    7. mj.1. AIH - Beta 0 (Klomifen od 3dc do 7dc 1x dnevno- 3 folikula- oligospermija)
    10. mj 3. AIH- Beta 0 (Klomifen od 3dc do 7dc 2x dnevno- 2 folikula- oligospermija)
    11. mj 1. IVF
    Stimulacija Bemfola 75 IU (vrlo slaba obzirom da mi je AMH vrlo dobar). Dobili dvije zdrave stanice. Jedna stanica se odmah oplodila i kazu mi da su sve napravili sami, stavili ih u posudicu i sami se spojili- nisu morali raditi X, a da druga jos nista no sutradan (2. dan od aspiracije) zovu da se i druga počela djeliti, sporije ali dobro. 3. dan ET- vratili 1 osmostanični i 1 četverostanični.

Sretno svima

Sretno draga nadam se da ce sve proci kako treba i da ces ugledati veliku betu 😊 u kojoj si bolnici

Cure imam pitanje.. dobila sam sada za piti duphaston, folacin i andol... sto mislite dali da uz to naatavim piti vitamine az mama sto sam pila? Posto i one u sebi sadrze folnu

ansi25
    25. Studeni 2018. 17:05

Babylove

ansi25

11. mj 1. IVF

Sretno svima

Sretno draga nadam se da ce sve proci kako treba i da ces ugledati veliku betu 😊 u kojoj si bolnici

Cure imam pitanje.. dobila sam sada za piti duphaston, folacin i andol… sto mislite dali da uz to naatavim piti vitamine az mama sto sam pila? Posto i one u sebi sadrze folnu

Vinogradska :) 

Sto se tableta tice, ja sam svoje prestala piti kada su mi oni propisali terapiju međutim folnu mozes svakako unositi i kroz odredene namirnice i hranu. Sto se miksanja tih tableta tice, zaista ne znam sto reci... 😄

25. Studeni 2018. 17:08

Cure iz petrove, kada ste isle vaditi krv 2.dan ciklusa koliko ste vremenski cekali nalaze i dogovor za terapiju?
    Da znam zbog posla da li cijelo popodne cekam ili sat-dva?

Rokas, kakvo odustajanje? 😢

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.