Rokas zao mi je. Drzi se draga.Ja dok sam jos na inseminacijama bila to je bilo 100 posto uvjeravanje od doktora da ce uspjet tako da ti ja u te statistike uopce ne vjerujem a sad nisu mi davali ni 20 posto da ce uspjet pa je bilo sto je bilo. I ja cu u 3 mjesecu ici na FET . Nema odustajanja idemo samo naprijed.
Rokas zao mi je. Drzi se draga.Ja dok sam jos na inseminacijama bila to je bilo 100 posto uvjeravanje od doktora da ce uspjet tako da ti ja u te statistike uopce ne vjerujem a sad nisu mi davali ni 20 posto da ce uspjet pa je bilo sto je bilo. I ja cu u 3 mjesecu ici na FET . Nema odustajanja idemo samo naprijed.
Bravo!!
Didi vjerujem ti da te pogodilo. Suosjećam. Jesi radila pretrage imunološke i na trombofiliju?
Nikitta nisam jer sam rekla doktorici da sam ostala trudna odmah nakon 1ivf.i imsla biokemijsku..i da li preporucuje jos neke pretrage..onda sam ja rekls za trombofiliju ona je rekla da kao posto sam rodila i nisam mijenjala partnera da nije do toga,ali imam pitanje..ja imam zavaljenu maternicu to nisam ni znala..bojim se da me nisu zeznuli u porodu,imala sam carski rez da nije od carskog da se maternica zavalila ili?
Di di
Rokas - doktori su ti rekli onako kako stvari stoje, sve je izgledalo savršeno pa su se i oni ponadali. Znam da si sada razočarana, no to ne znači da vam idući put neće uspjeti. Sad ti to zvuči glupo, ali ako vam je već uspjelo zašto ne bi opet!?
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Di di - aaaaa, vi to idete po drugu bebicu? Najčešće ne rade dodatne pretrage ako već imaš dijete jer pretpostavljaju da je sve o.k. 😊
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Di di - aaaaa, vi to idete po drugu bebicu? Najčešće ne rade dodatne pretrage ako već imaš dijete jer pretpostavljaju da je sve o.k. 😊
Daaa Vaki,s tim da sam s prvim djetetom prirodno ostala trudna...ono igrali se hehh..bili balavci..hahaa i nakon 9mj.sam ostala trudna..a sad evo 5god.nista..neznam stvarno zasto mi ode...nemoze se održati. .1 spontani i 3biokemijske, koji je to vrag? Vaki nisam bila dugo na forumu jesi ti ostvarila svoju trudnoću?
Di di
Rokas zao mi je za - drzim 🤞 da beta iznenadi
Didi zao mi je da je tako ispalo.. ali ajde nadati cemo se da ce ipak biti okej
Zenske moje ja bila na punkciji.. dobili smo 11 stanica.. juhuuu.. kad mi je biolog dosao u sobu i to rekao umalo sam se od srece rasplakala… sad samo da se lijepo oplode bar neke.. ma i nek budu 1-2 al nek budu dobitne…
Bravo za toliko jajnih stanica. ..super broj hehee..ma nevjerujem da će ista biti jer je jako niska...jedino nemam osjecaj da cu dobiti..cice me bole sa strane a trebala bih sutra dobiti..vidjet ćemo. ..kako bude bude..nemogu ja tu ništa. .
Di di
Ljuta sam na sve danas, osim na vas... znam sta je statistika, znam kolike su realne sanse, pa ja sam u MPO vodama punim 10 godina 21.11 Sve znam nazalost...
HvaLa Bogu, imam dijete, sina, za kojeg mi je receno da mi ga vracaju tek toliko da ne idem “praznih” ruku, bila sam u blagom hiperu i dr je rekao da sanse za trudnocu - nema! A evo ga ima 3.5 godine....
sutra cu plakat
Puse
5ICSI - sin
10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877
Hvala vam svima.. mislim da ce ovo biti neprospavana noc 🙈🙈🙈 tko ce docekati jutro da cujem kako napreduje...
Drzite se cure sve.. i cekalice i trudilice.. i one kojima nazalost nije uspjelo... biti ce.. vjerujem da hoce.. samo kada nam dode vrijeme 🤞🤞
Ansi25 neka ti je sretno! Ako slucajno dodje do drugog puta samo neka pojacaju tu stimulaciju. Potrosis stimulirani postupak da dobijes dvije stanice koliko sam ja na klomifenu dobila i nemas nijednog smrzlica. Ljuti me to jako.
Nadam se sa si trudna i to s dvoje pa da neces ni morati ikad vise u stimulaciju, ali eto.
Koliko vidim muz malo ima i normo pa onda oligo. Jel ti on pio mozda neke suplemente kad mu se ovo bio popravio spermiogram?
Sortiraj odgovore
Najstariji