Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ansi25
    25. Studeni 2018. 22:36

Kengurica

Ansi25 neka ti je sretno! Ako slucajno dodje do drugog puta samo neka pojacaju tu stimulaciju. Potrosis stimulirani postupak da dobijes dvije stanice koliko sam ja na klomifenu dobila i nemas nijednog smrzlica. Ljuti me to jako.
    Nadam se sa si trudna i to s dvoje pa da neces ni morati ikad vise u stimulaciju, ali eto.
    Koliko vidim muz malo ima i normo pa onda oligo. Jel ti on pio mozda neke suplemente kad mu se ovo bio popravio spermiogram?

Pio je Tribestan i promjenio prehranu, u smislu sparoga i slicno 😂 za nepovjerovati 😁 kako to varira :)

• Kengurica
    25. Studeni 2018. 22:53

Bas za nepovjerovati. 

• Kengurica
    26. Studeni 2018. 09:03

Nikitta baš tako. A i novac, jer je to jedan postupak manje, a mozda ce ti taj faliti pa ces ga kasnije placati 20000kn. Zena je fino mogla imati smrzlice i za drugo dijete, a ovako iz stimuliranog postupka samo dva embrija. Ma...

• Babylove
    26. Studeni 2018. 10:39

Javljam samo da su se 4 stanice oplodile.. sutra moram ponovo zvati da vidim kako napreduju... razocarana sam malo.. znam da sam rekla neka bude jedna ali neka bude dobitna.. i dalje tako mislim.. ali sad se trenutno ne mogu nikako opustiti i misliti pozitivno... skroz mi crne misli u glavi... placem ko kisna godina... ma joooj... 😥

• Babylove
    26. Studeni 2018. 11:13

Nikitta

Ništa još nije izgubljeno za tebe Babylovenemoj plakat prije vremena molim te, dovoljno imamo vremena plakat kad se dogodi sranje, ne troši dane unaprijed na to. Probaj vjerovati u te 4 stanice ❤️

Hvala ti draga na rijecima.. znam da ima i gorih stvari.. ubiti strah me i je da te 4 odustanu.. zato mi se place... ali sto je tu je.. protiv sudbine se ne moze... smirila sam se malo sada i pokusat cu misli zaokupiti necim drugim... Zao mi je da ti se to dešava... mozda stvarno trebas odmora... kako to da vec 3 dc vide da ne mozes u prirodnjak.. jeste li probali klomifemom ili necin drugi 

• Nika5555
    26. Studeni 2018. 11:36

Meni je danas 6dt, ne znam jel to normalno ali vec par dana me bolucka trbuh,odnosno sve to dolje,nekad jako,nekad malo slabije,najgore je guglat sve te simptome al nekak sam zabrinuta zbog toga 😵

Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
    Mm 83.godiste,asthenoozoospermia

Pokusavamo 3 god.
    2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
    Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
    2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
    16.08. Planirana oplodnja doniranom js

• Babylove
    26. Studeni 2018. 11:42

Nikitta

Znam da ti nije lako, kvragu svaki korak ovog puta ispunjen je strahom i živciranjem. Iz sve snage navijam da sutra bude dobrih vijesti!

Vide, zato jer imam rezidualni folikul od prošlog ciklusa, i endometrij je sekrecijski 10 mm, kao da mengu nisam imala, kao da se O nije dogodila. Znala sam da će se to dogoditi, jer kad god me cice krenu bolit par dana prije dobijanja menge i NASTAVE boliti dalje, mogu sve otpisati. Prvo, kasnila mi je menga 4 dana… to je bilo čudno jer sam znala dan ovuliranja i onak trebala je doći za točno 14 dana. Cijelu noć nisam dobro, ma nikako spavala, ustajem, cice bole hoću se ubit, znala sam da niš od ovog ni ovaj put. Baš užas, otkako sam krenula u Petrovu, a to je 5/2018, pratili smo ciklus više puta, nijednom nije bilo ovulacije, onda kad sam išla u stim, nema transfera, a nakon stim., dva ciklusa sam fulala jer se navodno O dogodila, prvo 10 dc, a sad kao prošli put 9 dc. No, sad se pitam, ako imam rezidualni folikul, kako se ovulacija dogodila 9 dc?! Prejadno. Počet ću pit kontracepciju, koje sam se najviše bojala u životu (i to s razlogom), i to sad s jebenih 35 godina, kad se još više pilule ne preporučaju. Pizdim. Pi-zdim.

Stvarno mi je zao da si u takvoj situaciji.. dali si probala traziti drugo misljenje ili jos neke pretrage... stvarno cudno da 3 mj ista prica... mislim po meni je ili ima ovulacije ili nema... znam nekolicinu zena koje su pile pilule i prestale i odmah ostale trudne.. tako da drzim fige da situacija kod tebe bude isto takva 🤞🤞🤞
    Grozno je kroz sto sve moramo prolaziti.. i kako se sve moramo boriti.. neki cak i vise od 10 godina.. a onda kada vidis oko sebe tko sve ostane trudan pitas se zasto..  😔

• Babylove
    26. Studeni 2018. 12:53

Nika5555

Meni je danas 6dt, ne znam jel to normalno ali vec par dana me bolucka trbuh,odnosno sve to dolje,nekad jako,nekad malo slabije,najgore je guglat sve te simptome al nekak sam zabrinuta zbog toga 😵

Drzim🤞🤞🤞 da je to to 💓💓

• DorisOs
    26. Studeni 2018. 12:57

Na Decapeptyl-u sam danas 8 dan i danas mi je 28. dan ciklusa i bila sam sigurna da sam dobila, a sad više nisam tako sigurna. Svaki put kad odem na wc krv je prisutna ali na ulosku nema nista. 3 dc bi trebala na VV sad sam procitala da se ovo ni ne racuna kao 1 dc i ne znam sta da radim ni sta se dogada samnom. 

• Nika5555
    26. Studeni 2018. 13:06

Hvala curke 💓

Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
    Mm 83.godiste,asthenoozoospermia

Pokusavamo 3 god.
    2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
    Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
    2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
    16.08. Planirana oplodnja doniranom js

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.