Ema ni ja ne vidim zasto si otpisala.. po meni je ovo okej duplanje... ponovi za 2 dana nista ne cekaj petak pa ces vidjeti...
Ja sam bila na folikumetriji i tak sam bila nikakva bilo mi zlo da sam zaboravila pitati koliko ih je 😂😂 ali ima ih uglavnom.. idem u cetvrtak opet pa cemo vidjeti... nastavljam sa bemfolom 150 i jos sam dobila citrotide ili kako se vec piše 😊
Jučer i prekjučer sam imala obilno krvarenje bez bolova i ugrušaka, danas je skroz drugačije, bolovi kao u vrijeme mjesečnice plus ugrušci I to baš ono.. Uf. A betu sam vadila prije toga. Zato sam otpisala :(
Rayna jesi isla danas na VV,jesi imala transfertransfer?Kakvo ke stanje kod tebe?
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Ema pa ja tek sad skužila da je tebi beta narasla, ja vidila obrnuto. Oprosti draga i drzim fige da se sad dalje pravilno dupla. I nadam se da će sve spast super na kraju.
Nažalost puuno toga mi ne možemo tu, a čak i vani to rade najčešće u istraživačke svrhe, tako da ajmo to tako nazvat običnim smrtnicama to nije niti dostupno. preostaju nam analize koje imamo i nadat se najboljim ishodima.
Nikita kod mene su granice za beta2-glikoprotein navedene kao < 7 negativno, 7-10 blago povišeno. išla odmah ja svoje provjeriti al meni sve manje od 1,0. Možda zbilja da pitaš još koje mišljenje vezano za to kad je granično. A sad će porast potražnja za termoforima i andolima (hahaha). Al neka što god samo da sve skupa odemo s ove teme na neku o trudnoći i bebama...
Ema1987 pa tebi beta se poduplala!! Kakav pad. Možeš krvariti od hematoma, ili drugog embrija koji je odustao, ali beta ti je iznad 100! Ponavljaj molim te za dva dana.
Grizli da, sve je to kvantna fizika što sve mi moramo same istraživati. Svakako NK stanice vadim, iako da, Kengurica znam da zapravo postoje i same stanice u endometriju, i da se rade u Americi i imunološke pretrage samog endometrija u različitim fazama ciklusa, ali kod nas toga nema, pa onda to križam. Definitivno Nk stanice, kariogram, a nakon transfera pola andola, ili baby andol, i obavezno termofor na noge, da mi se mozak ne bi smrznuo jelte 😱 #crnihumor
Babylove tak i ja, dođem na uzv i sve zaboravim pitat. Koma! Držim fige za četvrtak. Meni danas vještica treba doći, ali je nema, samo nervoza toliko da mi je došlo sinoć da vrištim. 🥶
Hvala ti 😊 nadam se da ce ovaj put biti bolje...
Razumijem te u potpunosti sto se tice vbestice 😥
Slučajnost, ali otkako koristim matičnu mliječ izbio mi herpes ispod usana i bolucka me grlo. Eto... 🤣
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Ja sam koristila aspirin protect, po preporuci MPO doktora, ali ne u zadnjem transferu nego prije...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Nikita andol i aspirin kupujes bez recepta u ljekarni. Protect aspirin je od 100 mg samo ima za zastitu zelucane ovojnice. Isto ima i andol pro al je jeftiniji dosta.
Meni se isto ovaj put nakon mjesec dana maticne javio herpes 😏 prvi put sada. Meni maticna nema tako odvratan okus. Drzim ju u ustima par minuta prije nego progutam, ako odmah ju progutam onda je da losa i zna mi past tesko na zeludac. Nikita ako imas 55 kg i manje onda uzmi od 75mg andol/aspirin.
Jucer sam bila na VV 21. dan ciklusa dobila sam decapeptyl 0.1mg i sad se 10 dana pikam s njim pa cekam da dode vjestica i onda 3dc opet idem kod njih. Citam sad sve o tom andolu i razmisljam da ga i ja pijem pa sad ne znam jel da odma krenem ili da sacekam vjesticu? Jel neka od vas isla u produljeni IVF da mi jos malo pojasni sta me ceka. Sretno svima ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji