Ema i kod mene poprilicno ide menga...tako da ce kod mene beta bit nula...Danas su me zvali sa VV da vide jesam vadila betu,i rekla sam kako stvari stoje i odmah su rekli da ce nalaz bit negativan...sutra ujutro cu ga podic pa im moram javit tocno...
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Perla samo kontultacije ili vec imas u planu novi postupak? Jer ja sam zadnji put donjela D1 odradila konzultacije i vrijedi mi za slijedeći postupak. Jer za svaki postupak ide nova sad ne traje vise godinu dana. A A1 je koliko sam skuzila samo za kontultacije kad jos nisi kod njih na postupcima. Makar posalji mail pa ti sestra napise tako sam ja

Ema pa tebi beta ne pada nego raste. Zašto bi bila nula?

🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Perla samo kontultacije ili vec imas u planu novi postupak? Jer ja sam zadnji put donjela D1 odradila konzultacije i vrijedi mi za slijedeći postupak. Jer za svaki postupak ide nova sad ne traje vise godinu dana. A A1 je koliko sam skuzila samo za kontultacije kad jos nisi kod njih na postupcima. Makar posalji mail pa ti sestra napise tako sam ja
Ma bila sam u postupku u srpnju,a uputnica D1 mi je bila izdana u listopadu 2017(malo se oteglo ostala sam trudna prirodno pred postupak,nažalost spontani).Sad bi u novi postupak.
Pa Ema ne kuzim zasto si otpisala. Znam da te krvarenje zbunjuje, ali znam preko nekoliko slucajeva s krvarenjem i kasnije urednom trudnocom. Ponovi betu za dva dana. Ne u petak. Da se vidi da li se pravilno dupla, ako raste nepravilno to javi doktoru. Po meni ti zasad raste pravilno. 35*2=70, to ti je jucer trebalo biti. Sutra oko 140. Znaci danas oko 105. Vec sam zaboravila jesi vracala dva ili jedan embrij?

Malo se raspitah. Nk stanice bitne kod implantacije su neke uterine NK stanice i te kod nas nitko ne radi ili barem cure koje su slale po nasim bolnicama od nikog nisu nasle pozitivan odgovor. Tome se inace kao moze doskociti s tom intralipidnom, ali kazu da to i ovo sto si spomenula ti Nikitta se sve manje radi jer nema dokaza da pomaze.

Ema ni ja ne vidim zasto si otpisala.. po meni je ovo okej duplanje... ponovi za 2 dana nista ne cekaj petak pa ces vidjeti...
Ja sam bila na folikumetriji i tak sam bila nikakva bilo mi zlo da sam zaboravila pitati koliko ih je 😂😂 ali ima ih uglavnom.. idem u cetvrtak opet pa cemo vidjeti... nastavljam sa bemfolom 150 i jos sam dobila citrotide ili kako se vec piše 😊
Jučer i prekjučer sam imala obilno krvarenje bez bolova i ugrušaka, danas je skroz drugačije, bolovi kao u vrijeme mjesečnice plus ugrušci I to baš ono.. Uf. A betu sam vadila prije toga. Zato sam otpisala :(
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji