Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ema1987
    13. Studeni 2018. 18:07

malagarava

Ja sam radila mpo u poliklinici Cito. Osobno ja za njih imam sve pohvale. To je bio moj prvi postupak mpo i bio je uspjesan ali eto na kraju nije dobro zavrsilo ali sto se tice njih sve pohvale .

I koliko te koštao postupak bez lijekova? Jesi imala dobru reakciju na stimulaciju, smrzlići? 

• Malenaa88
    13. Studeni 2018. 18:35

20 folikula 19 jajnih stanica. 7 smrznutih. 1 vratili. Icsi smo radili on je oko 11000 

• Ema1987
    13. Studeni 2018. 18:39

Wow, odlična reakcija!! Jesu u tih 11000 uključene i sve folikulometrije ili se to još dodatno plaća? Anestezija kod punkcije? 

• Malenaa88
    13. Studeni 2018. 18:44

U to su folikulimetrije ukljucene. A ja sam radila pod opcom anestezijom ona me izasla 2500 . Lokalna kako ide nezz ja sam htjela da me uspavaju 

AAAARI
    13. Studeni 2018. 18:58

Evo popisa. Nadam se da se vidi.
    Nadam se da ćemo do kraja 1 mj riješiti veliku većinu.
    Ne znam dal ima smisla ivf ako nema objašnjenih uzroka neuspjeha. U Petrovoj smo bili kod Pavičić Baldani. Dobra je ona, ali od 4 AIH nije bila ni na jednom. Prvi ivf, hiperstimulacija, Vrčić mi je bio na prvom uzv i samo ne kolutao očima, pitao me tri put ko mi je dao tako visoku dozu lijekova a amh mi je visok. Da bi na kraju od 14 js dobili samo dvije blastociste, i transfer je bio 2*mj kasnije. Bez da su mi odredili točan dam ovulacija. Sve na pamet, jer eto bio je Uskrs. Uglavnom razočarani smo jako bili. 

AAAARI
    13. Studeni 2018. 18:59

Prva je dijagnosticka histeroskopija. Ne vidi se to. 

• njaknjak
    13. Studeni 2018. 19:41

Aneri ja sam kod Vrcica i strucnjak je stvarno. Ne govorim to zato jer sam sad ostala trudna. U njega sam imala toliko povjerenje i nakon neuspjesnog postupka. Niti u jednom trenu nisam mislila mijenjati lijecnika. Koliko je strucan toliko je i pristupacan  a meni je to jako bitno. A dr. Tomicic je toliiiiiiiiiko simpatican! 

• Kengurica
    13. Studeni 2018. 20:05

MojeSve, ne zelim te obeshrabriti, ali vi nemate dijagnozu po onim pretragama koje se rade, a tko zna jos koliko je to podrucje medicinski neistrazeno. Osim toga kod nase ne rade ni one pretrage koje i postoje dok nemas opetovane neuspjehe tako da idiopatska dijagnoz (bez dijagnoze) je ista kao kad imas dijagnozu ili ponekad i gora jer se namaju doktori za sta uloviti. No ti budi skroz pozitivna i vjeruj jer mnogima stvarno uspije odmah iz prve. 

• Kengurica
    13. Studeni 2018. 20:12

I da nadodam, nisam ti ovo napisala jer mislim nesto lose nego zato sto smo mi par kojem je receno da ce s nama lako pa eto nismo ni mi odmah ozbiljno shvatili ni doktori i eto dvije godine proletile bez uspjeha. Postoji hrpa pretraga koje se na pocetku ne rade jer su skupe jer su cesto i nepotrebne, ali nekad kad vec prodjes par ivf bi radije da si ih ranije napravio. Ne znam jel me kuzis, ali npr kariogram kosta par tisuca kn, a lakse je doktorima prvo ispucati koji ivf pa ak je uspjesan nisu trosili novce na kariogram koji je zapravo ‘los’ jako malom broju parova no ako si na kraju ti taj par onda se zivciras sto prvo nisi njega radio.

ladyluu88
    13. Studeni 2018. 20:18

Kengurica

I da nadodam, nisam ti ovo napisala jer mislim nesto lose nego zato sto smo mi par kojem je receno da ce s nama lako pa eto nismo ni mi odmah ozbiljno shvatili ni doktori i eto dvije godine proletile bez uspjeha. Postoji hrpa pretraga koje se na pocetku ne rade jer su skupe jer su cesto i nepotrebne, ali nekad kad vec prodjes par ivf bi radije da si ih ranije napravio. Ne znam jel me kuzis, ali npr kariogram kosta par tisuca kn, a lakse je doktorima prvo ispucati koji ivf pa ak je uspjesan nisu trosili novce na kariogram koji je zapravo ‘los’ jako malom broju parova no ako si na kraju ti taj par onda se zivciras sto prvo nisi njega radio.

Sorry mozda glupo pitanje..jel bas bitan taj kariogram,ja pokusavam 2.5god..i kazu sve ok..a ono nikako ne ode naprijed?meni to nikad ni jedan doktor nije spomenuo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani