Nikkita zašto si bila bez transfera što se dogodilo? Kako je u betaplus što se tiče stimuliranih, jel gužva?
Ima li netko iskustva sa poliklinikom Cito u Splitu?
U iduci ponedljak…19-tog…
Koji ti je to dan nakon transfera? Ja inače uvijek procurim na utrogestanu prije bete tako da ako ne dobijem do onda, I ja ću tada vaditi. Iako, noćno znojenje je meni znak da m stiže tako da...
Nikkita zašto si bila bez transfera što se dogodilo? Kako je u betaplus što se tiče stimuliranih, jel gužva?
Ima li netko iskustva sa poliklinikom Cito u Splitu?
Ja sam radila mpo u poliklinici Cito. Osobno ja za njih imam sve pohvale. To je bio moj prvi postupak mpo i bio je uspjesan ali eto na kraju nije dobro zavrsilo ali sto se tice njih sve pohvale .
Ja sam radila mpo u poliklinici Cito. Osobno ja za njih imam sve pohvale. To je bio moj prvi postupak mpo i bio je uspjesan ali eto na kraju nije dobro zavrsilo ali sto se tice njih sve pohvale .
I koliko te koštao postupak bez lijekova? Jesi imala dobru reakciju na stimulaciju, smrzlići?
20 folikula 19 jajnih stanica. 7 smrznutih. 1 vratili. Icsi smo radili on je oko 11000
Wow, odlična reakcija!! Jesu u tih 11000 uključene i sve folikulometrije ili se to još dodatno plaća? Anestezija kod punkcije?
U to su folikulimetrije ukljucene. A ja sam radila pod opcom anestezijom ona me izasla 2500 . Lokalna kako ide nezz ja sam htjela da me uspavaju
Evo popisa. Nadam se da se vidi.
Nadam se da ćemo do kraja 1 mj riješiti veliku većinu.
Ne znam dal ima smisla ivf ako nema objašnjenih uzroka neuspjeha. U Petrovoj smo bili kod Pavičić Baldani. Dobra je ona, ali od 4 AIH nije bila ni na jednom. Prvi ivf, hiperstimulacija, Vrčić mi je bio na prvom uzv i samo ne kolutao očima, pitao me tri put ko mi je dao tako visoku dozu lijekova a amh mi je visok. Da bi na kraju od 14 js dobili samo dvije blastociste, i transfer je bio 2*mj kasnije. Bez da su mi odredili točan dam ovulacija. Sve na pamet, jer eto bio je Uskrs. Uglavnom razočarani smo jako bili.
Aneri ja sam kod Vrcica i strucnjak je stvarno. Ne govorim to zato jer sam sad ostala trudna. U njega sam imala toliko povjerenje i nakon neuspjesnog postupka. Niti u jednom trenu nisam mislila mijenjati lijecnika. Koliko je strucan toliko je i pristupacan a meni je to jako bitno. A dr. Tomicic je toliiiiiiiiiko simpatican!
Sortiraj odgovore
Najstariji