Sve koje imate par neuspjelih trudnoća tražite kariogram. Mene su primili i samo sa uputnicom od soc gin nakon prve neuspjele trudnoće koja je završila u 16 tt. Pokazalo se da imam kromosomsku grešku i sad bar znam da moram ići van na potpom. I na savjetovanju su mi rekli da za moju grešku pretrage harmony i nifty nisu jer ju nebi pokazale nego moram na biopsiju resica ili amnio
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Aneri ja sam kod Vrcica i strucnjak je stvarno. Ne govorim to zato jer sam sad ostala trudna. U njega sam imala toliko povjerenje i nakon neuspjesnog postupka. Niti u jednom trenu nisam mislila mijenjati lijecnika. Koliko je strucan toliko je i pristupacana meni je to jako bitno. A dr. Tomicic je toliiiiiiiiiko simpatican!
I ja sam bila kod Vrcica i uspjelo od prve,a Tomicic mi bio na porodu,sve pohvale za njega..ja tamo u boxu u trudovima,tiskam,a on pored mene stoji i jede čokoladu 😀😀
A sto se tiče Vrcica,kad sam ležala u Petrovoj par dana prije poroda zbog visokog tlaka,na mom odjelu je bilo 5 trudnica,sve pacijentice od Vrcica i svakoj uspjelo od prve..sad jel to takva sreća ili je stvarno stručnjak
..Žena sam, Mogu sve..
Znate li možda koliki dugo se čeka da se dođe na red kod Dr. Vrčića?
Sve koje imate par neuspjelih trudnoća tražite kariogram. Mene su primili i samo sa uputnicom od soc gin nakon prve neuspjele trudnoće koja je završila u 16 tt. Pokazalo se da imam kromosomsku grešku i sad bar znam da moram ići van na potpom. I na savjetovanju su mi rekli da za moju grešku pretrage harmony i nifty nisu jer ju nebi pokazale nego moram na biopsiju resica ili amnio
Joj Lemon, jako mi je žao zbog tvog gubitka Kad idete ponovno?
Ja se tako bojim tog kariograma jer suprug ima jako lošu morfologiju na spermiogramu.
Ema jeste bili kod urologa?
Da, kod dva za svaki slučaj i sve OK, hormoni, pregled, brisevi... Ostavili malo bogatstvo na vitaminima i ništa... Morfologija koma :(
Norules ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Cestitam!
5ICSI - sin
10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877
Sortiraj odgovore
Najstariji