Aneri puno hvala na popisu !! Sad ću se i ja uhvatiti tih pretraga… Nama uputnice za sve ovo daje ginekolog a mužići moraju kod opće prakse?
Da. Za Kariogram se naruči na sv. Duhu. Na Rebru sumi rekli tek u 3 mj da imaju slobodan termin. A sv Duh ima u 1 mj.
O hvala ti na info! Može li se telefonski naručiti?
Nika5555 bas mi je drago kad to cujem. Rekao mi je i dr. da je to jednostavna op i da je oporavak brz... al nekako je lakše kad to čuješ od nekoga tko je to vec prošao. 😊
Ema kariogram je najbrzi u Klaicevoj dobis termin u par dana a nalaz cca mjesec dana. To ti je broj laboratorija tog 01 4600 103.
I za posebne pretrage npr kariogram moras imat nalaz specijaliste koji to preporuca da ga ne moras platiti. Tako su bar nama rekli. Meni je to napisala dr na humanoj. Isto su nam rekli odmah prvi put da to radimo.
Znači svejedno mi je u koju ću od te dvije bolnice. Sljedeći tjedan ću po uputnicu pa ću onda zvat nakon toga.
Hvala cure na pomoći!
ja sam dobila uputnicu za vrh vrhoac humana repodukcija jer ja i muz vec 2 god pokusavamo i bez uspijeha,kako i sta se radi i jel se placa ? neka mi netko na mail odg.teacemal1234@gmail.com hvala vam puno
Teaaa sve će ti dr objasniti na prvom pregledu. U bolnicama ne plaćaš ništa. Sad ne znam kak je ako ne plaćaš dopunsko.
Kad sam ja prvi put dosla na VV trazili su me dopunsko dal imam..imam ga ...i kad sam kod njih napravila nalaze za dva tjedna stiga racun za platit...onda sam s racunom isla u svoje osiguranje i oni su zvali VV i to sredili...tako da najbolje je imat dopunsko nikad neznas
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Ne treba dopunsko za nista,sve pretrage se rade na sifru za neplodnost a to se ne placa,ja sam si prosle godine produzila dopunsko kao trebat ce mi za mpo,na kraju pozalila jer stvarno nista ne placas i nikad me nitko nije pitao za dopunsko
Sortiraj odgovore
Najstariji