Rayna za ovo psiholosko, to nije propisano po zakonu vec ti trebas pricati sa svojim doktorom olce prakse i uvjerit ga da si psihicki lose.

Cure moje drage, evo mene vracam se kuci sva uplakana i izbezumljena 😕 kad sam dosla tamo pogledao me je na uzv i folikul nije pukao, kaze ok izvadit cemo ga da vidimo, i na kraju prazan. Ok, bio je jedan i nisam trebala ni ocekivat nesto, al eto ja sam ipak ocekivala. Prvi put sam ovo sve prosla pa mi je valjda ovo sve sok. Dobro sam se isplakala dok sam cekala doktora da vidimo sta cemo dalje. E sad najveci sok, pita on mene jel odustajem, ja kazem molim? Sta jel odustajem? Pa ja bi odustao, a ja u plac i ne mogu progovorit i jedva skupim snage i kazem mu da ja ne odustajem. Ljudi moji ja se u zivotu jadnije nisam osijecala. Onda mi je rekao da me ne zeli zavlaciti, da je on uvjek iskren prema pacijentima i kao da mozemo probat jos jednom.

Mtk-ma zašto? Koji je to doktor? Nisam zapamtila... Pa što će odustati, a tek ste počeli.
Perla-i ja sam vadila markere, a nalazi su bili uredni. No, cista nije otišla i kod mene je već 5 mjeseci pa se zato i dala dijagnoza endometriozne ciste. Nisam išla na laparoskopiju jer je mala pa mi ne smeta za postupke (naravno ne raste zbog kontracepcije).

🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Cure moje drage, evo mene vracam se kuci sva uplakana i izbezumljena 😕 kad sam dosla tamo pogledao me je na uzv i folikul nije pukao, kaze ok izvadit cemo ga da vidimo, i na kraju prazan. Ok, bio je jedan i nisam trebala ni ocekivat nesto, al eto ja sam ipak ocekivala. Prvi put sam ovo sve prosla pa mi je valjda ovo sve sok. Dobro sam se isplakala dok sam cekala doktora da vidimo sta cemo dalje. E sad najveci sok, pita on mene jel odustajem, ja kazem molim? Sta jel odustajem? Pa ja bi odustao, a ja u plac i ne mogu progovorit i jedva skupim snage i kazem mu da ja ne odustajem. Ljudi moji ja se u zivotu jadnije nisam osijecala. Onda mi je rekao da me ne zeli zavlaciti, da je on uvjek iskren prema pacijentima i kao da mozemo probat jos jednom.
Minjaj doktora!
Prvi put je najgore
Dobro se isplakat i radit plan za dalje
Prvi ginekolog mi je reka da se ne triban ni trudit imat dicu.
Malo sutra.
Trazit drugo misljenje i nema odustajanja
Zavrsila s pregledom, endometrij 10mm, folikul 19mm, sutra da obavim folikulometriju kod svoje doktorice pa opet u srijedu kod njega.... jako je zadovoljan, sad samo da nam ne pobjegne folikul i super!
5ICSI - sin
10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877
Nove cure dobro dosle i sto prije imale uspjesne trudnoce.
Za bolovanja ne znam, al meni su rekli da nemam pravo na putni nalog sa pratnjom, nego da muz trazi svoj putni nalog i tako mi imamo onaj visekratni kod sestre u kartonu svaki svoga pa ona pecatira kako dodjemo. Doduse nam daju papire onu punomoc za doma pa je dosta da samo to donesemo, al mm ipak ide svaki put samnom ako nis kao drustvo.
MTK ne kuzim sto mu bi da bi odustao? Sve super ako je iskren dr, al iskreno prema pacjenitima ne znaci i zlobno i hladno se ponasati. Ja bi drazila drugog dr jer cemu se davat 100% kad imas posla s nekim kome se ne da truditi oko vas. Isplaci se, isprazni sve lose oko srca i kad dodjes malo k sebi kreni dalje u pobjede k svom cilju.
ROKAS ovo tvoje lijepo zvuči, nek tako i nastavi i puno uspjeha zelim.

Bolovanje ima pravo muž iza punkciju i za transfer.
Muž uvijek ide na punkciju i transfer jer mora ići. Pa bez njega mi nema. Kod transfera mora potpisati isto kao i ti. Uglavnom imate pravo i na putni nalog s pratnjom.
Hvala na odgovoru. Do sad u 3 postupka sve godišnji koristio pa je Ispucao dane... a sad neka uzme bolovanje.
eh, nemam ja pravo na putne naloge jer sam iz Požege a trebala bih ici u osijeka mi se odlučili za VV. Ma da mi je sestra na Vuku rekla da cak neki i iz Osijeka dobiju putni za zg. Očito da neki mogu dobiti neki ne...
Rayna za ovo psiholosko, to nije propisano po zakonu vec ti trebas pricati sa svojim doktorom olce prakse i uvjerit ga da si psihicki lose.
Uvjerit cu ja doktoricu...kad me vidi sa podočnjacima,iscrpljenu...i ludu od svih ovih hormona sto su u meni.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji