Meni je moj (pokojni) ginekolog rekao, kad sam trazila putni nalog, citiram: sta bi ti, sisala drzavnu sisu?!
Kad sam mu bezobrazno vratila nazad - dobila sam sve sto sam trebala bez pogovora
Hvala cure
Nadam se da nam je ovo zadnji postupak u zivotu
5ICSI - sin
10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877
Drage moje ja ne znam sta da mislim, kaos mi je u glavi. Kad sam prvi put dosla kod njega rekao je da mi je prelos nalaz AMH i odmah me pogledao na uzv i vidio da imam vrlo malo AF. Tad je rekao kao eto mozemo pokusat. I ja sam sve do danas mislila da cemo imati vise pokusaja. Znaci ovo je prvi pokusaj danas i on meni da ja odustanem jer nema smisla. Inace, u Cita sam i bas sam ocekivala da ce se boriti i rukama i nogama.
Mtk vrijeme je za drugo mišljenje.
Naša dr opće prakse je totalna glupača, zadnji put nije htjela mužu bolovanje dati kad smo išli u postupak. Jer njoj nije jasno šta on mora sa mnom ići. Pa sam joj rekla da si ne mogu sama djecu napraviti još uvijek, da ipak mora i muž.
Zato imamo super ginekologa koji mi daje putni s pratnjom jer od ove glupače ništa ne dobijemo. Ovaj tjedan opet idem k njoj objasniti joj zašto sam povečala dozu Eutiroxa, naravno uz preporuku dr Škvorca. Ali već znam da će komplicirati. Treba mi par dana da se pripremim za takve razgovore.
Uz sve tegobe i probleme koje imamo još se moramo boriti s budalama koje ne žele raditi svoj posao.
Oprostite cure ali jednostavno neki dr nisu normalni.
Mtk vise nemoj ici u Cito
Drugi doktor, druga klinika....
ovom tvom trenutnom dr se ne da radit ocito
5ICSI - sin
10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877
Pisala sam ja tu već kako je mužu jedan dr. rekao da mogu ja ostati trudna, ali dnk analiza neće pokazati da je on tata 🤨
Ja sam danas bila na tom pct testu. Naravno je negativan, ali nije pronašao niti jedan spermij, ni pokretan ni mrtav. 45 min je gledao pod mikroskopom. Za moju sluz rekao da je super, rastezljiva i obilna, brisevi su mi sterilni, tak da idemo napraviti spermiogram opet ovaj tjedan. Znamo da je koncentracija očajna, ali baš ovoliko 😔
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Nikitta hvala na objasnjenju...o Boze s kakvim se sve bolestima zene moraju boriti....
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
A ja o svojoj soc.gin. bolje da ne pisem....al zahvaljujuci njoj shvatila sam ono sto sam se uvijek znala zapitat,sto covjeku dode u glavu i izbaci ga toliko iz takta da napadne iliti ubije covjeka...ruzno receno al istinito...sramota kakvih mi dr imamo u zdravstvu
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Drage moje ja ne znam sta da mislim, kaos mi je u glavi. Kad sam prvi put dosla kod njega rekao je da mi je prelos nalaz AMH i odmah me pogledao na uzv i vidio da imam vrlo malo AF. Tad je rekao kao eto mozemo pokusat. I ja sam sve do danas mislila da cemo imati vise pokusaja. Znaci ovo je prvi pokusaj danas i on meni da ja odustanem jer nema smisla. Inace, u Cita sam i bas sam ocekivala da ce se boriti i rukama i nogama.
Inace je Dr. Poljak poznat po brutalnoj iskrenosti ali svakako nije los doktor
Njega ili prihvatis ili ne
Rayna,ta potvrda od javnog biljeznika vrijedi ista za drugi postupak jedino ako u prethodnom postupku nije bilo transfera,e onda ti ju priznaju za taj sljedeci postupak…Kod mene je bio dvaput takav slucaj pa nisam morala novu nosit…
Stvarno?!? Ne bi znala, hvala što si rekla 😀 u 9.mjesecu sam bila u prirodnom ali nažalost nije doslo do transfera. Ajd bar neka ušteda
Sortiraj odgovore
Najstariji