Heki zao mi je ali hrabro dalje
Katarinaa supeeeer bas mi je drago sve je moguce sretno dalje i uzivaj sada
Zoja mislim da nebi trebalo biti problema to je par kapi...ja inace kad istiskam pricekam jos nekoliko sekundi s iglom u mesu
8/15 IUI nista beta=0
9/15 polustimulirani s klomifenima nije doslo do transfera
12/15 stimulirani dobili 12js 7js se oplodilo i preslo u blastocite,14dnt beta=138, 16dnt beta=158 biokemijska
2/16 FET beta=0
5/16 FET vanmaternicna
anchyca
Hvala ti na odgovoru i ja sam pričekala nekih 10-tak sekundi i iz trbuha nije izašla kapljica ali iz pena je mrvicu još izašlo...
oprostite ako sam nekad dosadna sa pitanjima ali prvi put mi je i tako u nekim situacijama nisam uopće sigurna jesam napravila dobro a neželim upropastiti postupak :(
Zoja, zato i jesmo ovdje, da pomognemo jedne drugoj! Ne brini za tri kapi, ja sam jednom istjerivala zrak i istjerala podosta, i bilo je sve ok!
3/15 - prirodni, bez js
4/15 - stimulirani, beta=0
11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
5/16 - FET, beta=0
6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt
hvala na svemu...sutra je dan D...nadam se da će biti kvalitetnih jajnih stanica i da će se oploditi...Danas me totalno pere nervoza, što zbog punkcije, što zbog anestezije
Zoja, sretno sutra. Neka bude puno kvalitetnih stanica
Anchyca, kako se osjećaš?
Na kraju sam se od silnih preparata i svega odlučila sa Prenatal (Solgar) + crveni čaj pa ćemo vidjeti...
Bok cure, zanima me dali je netko radio prvi pregled u Petrovoj, zanima me kako se naručuje tj.koliko se dugo čeka? zovem ali mi se nitko ne javlja.
Zvala sam Merkur, rekli su mi kako ja nisam u Zg da moram bez obzira ako dođem sa svim nalazima opet moram kod njih raditi sve pretrage.. što mi je bezveze..
ono što jako želiš, dobit ćeš <3
Katarinaa cestitam! I sretno dalje.
Zoja zelim ti puuno dobrih stanica!
Bety zasto tako dugo cekate nakon FET?
Zoja nek ih bude puno i nek se lijepo oplode
Bety nista posebno niti sto osjecam ne znam sto da mislim sto god bilo biti ce sve cemo znati u ponedjeljak i nadamo se velikoooj beti
8/15 IUI nista beta=0
9/15 polustimulirani s klomifenima nije doslo do transfera
12/15 stimulirani dobili 12js 7js se oplodilo i preslo u blastocite,14dnt beta=138, 16dnt beta=158 biokemijska
2/16 FET beta=0
5/16 FET vanmaternicna
anchyca
Sortiraj odgovore
Najstariji