Cure drage veceras sam si dala stopericu i kada sam si dala dozu jos mi je malo lijeka izaslo iz pena, dali je to normalno? Znaci odradio mi je pen do kraja ali onda kada sam ga izvukla ko da je ostalo za 5-6 kapi. Jel ce to biti u redu?
Heki zao mi je ali hrabro dalje
Katarinaa supeeeer bas mi je drago sve je moguce sretno dalje i uzivaj sada
Zoja mislim da nebi trebalo biti problema to je par kapi...ja inace kad istiskam pricekam jos nekoliko sekundi s iglom u mesu
8/15 IUI nista beta=0
9/15 polustimulirani s klomifenima nije doslo do transfera
12/15 stimulirani dobili 12js 7js se oplodilo i preslo u blastocite,14dnt beta=138, 16dnt beta=158 biokemijska
2/16 FET beta=0
5/16 FET vanmaternicna
anchyca
Hvala ti na odgovoru i ja sam pričekala nekih 10-tak sekundi i iz trbuha nije izašla kapljica ali iz pena je mrvicu još izašlo...
oprostite ako sam nekad dosadna sa pitanjima ali prvi put mi je i tako u nekim situacijama nisam uopće sigurna jesam napravila dobro a neželim upropastiti postupak :(
Zoja, zato i jesmo ovdje, da pomognemo jedne drugoj! Ne brini za tri kapi, ja sam jednom istjerivala zrak i istjerala podosta, i bilo je sve ok!
3/15 - prirodni, bez js
4/15 - stimulirani, beta=0
11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
5/16 - FET, beta=0
6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt
hvala na svemu...sutra je dan D...nadam se da će biti kvalitetnih jajnih stanica i da će se oploditi...Danas me totalno pere nervoza, što zbog punkcije, što zbog anestezije
Zoja, sretno sutra. Neka bude puno kvalitetnih stanica
Anchyca, kako se osjećaš?
Na kraju sam se od silnih preparata i svega odlučila sa Prenatal (Solgar) + crveni čaj pa ćemo vidjeti...
Bok cure, zanima me dali je netko radio prvi pregled u Petrovoj, zanima me kako se naručuje tj.koliko se dugo čeka? zovem ali mi se nitko ne javlja.
Zvala sam Merkur, rekli su mi kako ja nisam u Zg da moram bez obzira ako dođem sa svim nalazima opet moram kod njih raditi sve pretrage.. što mi je bezveze..
ono što jako želiš, dobit ćeš <3
Katarinaa cestitam! I sretno dalje.
Zoja zelim ti puuno dobrih stanica!
Bety zasto tako dugo cekate nakon FET?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji