Sretno Zoja31, sigurna sam da ce biti sve to supeeer :)
Ja sam napokon dobila rezultate bete, 17 dan nakon inseminacije beta 1394! Sutra vadim opet.. :)
Zoja31, neka i dalje bude sve super.
Malagarava13, nemam iskustva sa Zagrebom, premda sam i sama neko vrijeme razmišljala (i još razmišljam) o njihovim klinikama. Vidjela sam da na forumima žene kao najbolje spominju Vuk Vrhovac i Merkur. Kada krećete?
Zoja31, neka i dalje bude sve super.
Malagarava13, nemam iskustva sa Zagrebom, premda sam i sama neko vrijeme razmišljala (i još razmišljam) o njihovim klinikama. Vidjela sam da na forumima žene kao najbolje spominju Vuk Vrhovac i Merkur. Kada krećete?
gdje si ti? meni je dok.preporučila Vuk Vruhovec (to je kao od Merkura dio) ili Petrova. Odlučila sam se za vrhovec ali su mi rekli da zovem 1dc pa da će me onda naručiti, i ko njih radimo sve preglede, znači ne priznaju nalaze iz moje bolnice.. što je u jednu ruku ok, a opet i ne.
ono što jako želiš, dobit ćeš <3
Eto cure iz mog iskustva ja vam preporucam Vinogradsku, meni se svidjelo. Jako su ljubazni, uigran tim i svi jako jako pristupacni.
Kruskica, suuper! To je dobra beta!! 👏🏻
3/15 - prirodni, bez js
4/15 - stimulirani, beta=0
11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
5/16 - FET, beta=0
6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt
Zoja31 super, sam neka se lijepo umnoze pa transfer.
Kruskice cestitam na beti

Hvala cure, na svemu , zaista ste divne, imate strpljenja i volje rastumaciti sve detalje nama novima
. Cestitam kruskice na beti.
kruškice čestitam!!!!!
ja jučer vadila drugu betu: 1211 na 14dnt !
kruškice čestitam!!!!!
ja jučer vadila drugu betu: 1211 na 14dnt !
Koja betaaa pa cestitke i tebiiii katarinaa
Cureeeee biologica kaze da imamo jednu mrvu koja se lijepo dijeli, sutra je transfer...ajmeeee srce ce mi puknut :)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji