Hvala vam cure, dali je moguce da folikuli popucaju zbog stresa?? Nikako se nemogu smiriti, uzasno sam nervozna i u strahu od punkcije. Znam da cu dobiti anesteziju ali svejedno me uhvatila panika...koma sam totalna iako znam da je to sve za bebicu nista ne pomaze. Prvi mi je put i neznam sta da ocekujem...
Heki, vezano uz čekanje, ma nekako sam pustila da prođe par mjeseci jer sada moram ponoviti sve ispočetka, od pripreme, stimulacije, punkcije... Čisto da se organizam malo odmori...
Zoja31, znam da je stresno, ali vidjet ćeš i sama sutra da nije ništa tako strašno. Sretno
Anchyca +++++++++
Zoja31, još sam se nečeg sjetila, obavezno uzmi spavaćicu, papuče, uloške i vlažne maramice.
Kroz sve će te voditi med. sestra. Odležat ćeš sat vremena i ideš kući.
Ma možeš ti to
Ipak sam se odlučila za Merkur, jel netko bio tamo na potpomognutoj, da malo podjeli iskustva..
ono što jako želiš, dobit ćeš <3
Bety puno hvala, torba spakirana..drzite fige da sve dobro prode...panika je tu ali sve za bebicu koju cu prije ili kasnije drzati u rukama. :* svima cure, javim se sutra kako je proslo.
Zoja31 bit ce sve u redu, pokusaj se smiriti ☺ mene kad je nervoza hvatala razmisljala sam kako bi bilo da postupak uspije i tako, sanjarila sam i bilo je bolje.. Sretno 😉
malagarava, mislim da nitko ovdje nije na Merkuru, netko je bio u Vinogradskoj, ali ne znam tko od cura! Jeste dogovorili konzultacije, kad krecete u postupak?
3/15 - prirodni, bez js
4/15 - stimulirani, beta=0
11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
5/16 - FET, beta=0
6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt
Id20 dogovoramo sad, pa sam se htjela malo raspitati ako je netko već prošao to na Merkuru ili Petrovoj.
ono što jako želiš, dobit ćeš <3
Cure eto mene, prezivjela sam :D , od 5 folikula dobili smo 2 jajne stanice...nadam se da ce se oploditi, zbog loseg sgrama ici ce icsi metodom.
Sretno Zoja31, sigurna sam da ce biti sve to supeeer :)
Ja sam napokon dobila rezultate bete, 17 dan nakon inseminacije beta 1394! Sutra vadim opet.. :)
Sortiraj odgovore
Najstariji