Katerinaa super sto je stalo krvarenje, cuvaj se.
Kruskice cestitam na plusicu! Ja isto ne koristim estrofem tako da ti tu ne mogu pomoci.
Dana bit ce sve ok, nemoj se sekirat nije jos gotovo
drage moje,uz sve probleme i strogo mirovanje, jutros na 9dnt pišnem test i imam dvije crtice !
po prvi put u životu ! ne mogu se pravo ni radovati koliko se sekiram..
Katarinaa i Kruškice, super, super za plusiće
Dana22, drži se i vjeruj da će sve biti dobro. U ovome nema druge.
Id20, u nedjelju krećem s prvom tabletom Logesta koje uzimam do 1. 4. A onda uobičajeno: stimulacija, punkcija... U međuvremenu ponoviti briseve i zarazne bolesti.
Veliki pozz svima
Kruskice, svašta se piše po forumima o Estrofemu. Meni su rekli da, ako dođe do trudnoće, moram uzimati i Utrogestan i Estrofem do 12. tjedna.
Svakako pitaj za savjet liječnika koji će ti voditi trudnoću.
Sretno!
Fala vam cure od srca u isto vrime sam i sretna i zabrinuta..nadam se da ce na kraju sve dobro biti
svima vam zelim sretno od srca!
Katarina i kruskica cestitam vam od nemogu vam opisati koliko mi je drago
Ja sam isto na estrofemu od pocetka ovog postupka i rekao mi dr da i dalje nastavim vecinom ga znaju ostaviti do 12tj tako da samo slusaj dr
8/15 IUI nista beta=0
9/15 polustimulirani s klomifenima nije doslo do transfera
12/15 stimulirani dobili 12js 7js se oplodilo i preslo u blastocite,14dnt beta=138, 16dnt beta=158 biokemijska
2/16 FET beta=0
5/16 FET vanmaternicna
anchyca
hvala vam! kruškica potpuno te razumijem, ne mogu se radovati ni opustiti... u utorak vadim betu, samo da bude
sve ok i da nema vise iscjetka....
katarinaa, super! Curke, vjerujem da ce biti sve u redu!
heki, ne znam sto bih ti rekla, najbolje se strpi i izvadi krv za betu, to ce ti biti najbolji pokazatelj, ti boosteri uvijek dovode u pitanje plusice!!
Bety, cemu sluzi Logest? I jel to taj produzeni postupak??
3/15 - prirodni, bez js
4/15 - stimulirani, beta=0
11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
5/16 - FET, beta=0
6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt
Sortiraj odgovore
Najstariji