Katarinaa kako si? Jel stalo krvarenje?
Dana ne mora to nista znaciti, cekaj betu ona je najsigurnija.
Zoja super, bit ce to sve dobro, samo nek rastu folikulici
hvala cure, nadam se da će tako biti do kraja, i vama svima želim sreću :) .
Heki beta je 7.3 iskreno ja sam ovaj put bas opustena sta bude biti ce radim tako da sam zaokupljena cijeli dan i super
Dana cekaj betu ja ne vjerujem niti jednom testu i niti jedan necu vise napravit jer sam se tako ubedirala bio neg a beta sutradan 138 tako da glava gore ima nade
Katarina jeli stalo krvarenje?
Zoja31 sretno i nek ih bude punooo punih
8/15 IUI nista beta=0
9/15 polustimulirani s klomifenima nije doslo do transfera
12/15 stimulirani dobili 12js 7js se oplodilo i preslo u blastocite,14dnt beta=138, 16dnt beta=158 biokemijska
2/16 FET beta=0
5/16 FET vanmaternicna
anchyca
Joj iskreno se nadam da ce beta pokazat trudnocu, jer ne znam kako dalje ako nema trudnoce..
haj! danas nemam nikakav iscjedak, ni crveni ni smeđi ! ali doslovce stalno lezim..i probadanja su stala.. tako da ima jos nade za moje mrvice :-)
Cure zelim vam da se vase mrve izbore i ostanu kod svojih mamica. Ja danas bila opet na uzv, sad su 12-13 cm a endo je 7mm, estradiol 379 a prolaktin 1,3 dali je to sve ok? Zasto provjeravaju estradiol i prolaktin? Zbog hipera?
Pozdrav cure! Molim za pomoc.. Ugledala svoj dugo ocekivani plusić jucer i ne mogu od srece a i straha.. Zanima me da li je koja nastavila piti Estrofem? Doktor mi reka da nastavim a svugdje pise da nije dozvoljeno :/
Kruskica, cestitam! Ja ne znam nista o estrofemu pa ti ne mogu ni savjetovati! 😉
3/15 - prirodni, bez js
4/15 - stimulirani, beta=0
11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
5/16 - FET, beta=0
6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt
Sortiraj odgovore
Najstariji