Cure jos jednom cestitke
Dana ja sam nemam pojma kako u ponedjeljak vadim betu od jucer se cudno osjecam ne znam opisati kako i jucer su krenula bas onako grcevi u maternici i s desne strane posebno i nesto cudno u ustima ali vidjet cemo nekako mi to izgleda kao da cu dobit uskoro ne znam vidjet cemo u ponedjeljak test necu da pravim
8/15 IUI nista beta=0
9/15 polustimulirani s klomifenima nije doslo do transfera
12/15 stimulirani dobili 12js 7js se oplodilo i preslo u blastocite,14dnt beta=138, 16dnt beta=158 biokemijska
2/16 FET beta=0
5/16 FET vanmaternicna
anchyca
Malagarava, hvala na informacijama.
Zoja31, transfer ništa ne boli, poput ginekološkog pregleda.
Dana22, kad krećešvu novi postpak?
Kruškica
Eto cure drage da vam ja kazem kako sam prosla...naime do mog transfera nije doslo...dosla u kliniku, legla na stol i dr stavio onu stvarcicu za papa test, da bi rekao da je cervikalni kanal predaleko, pa je pokusavao ga prihvatiti sa nekim kuglicama, nista. Drugi pokusaj, drugi tip aparature, opet nista. Nemoram ni pricati koja je to bol bila cijelo vrijeme, pokusava i treci put, sad vec boli i pece za vristati ali nastojim durati, u glavi mi je samo moja mrva, medutim ne uspjeva ni treci put, u svemu tome zastekala mu se stvarcica u meni a on govori mozes vristat koliko hoces ja ju moram iscupat. Eto nakon svega moja mrva ceka utorak ako prezivi a ja neznam dali cu imati hrabrosti otici po nju iako ce transfer biti pod anestezijom zbog komplikacija sa cerviksom. Trenutno mislim da nikad vise necu imati snage krociti na humanu...
Anchyca drzim fige da bude veeelika beta 😀
Bety jos uvijek ne znam, ne zuri mi se jako pa zelim malu pauzu.
Zoja zao mi je, stvarno se nadam da nakon ovog postupka ni neces morat vise na humanu.. Sretno 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji