Ja sve osluskivam na ovom svom tijelu dok ne ponovim opet betu stomak me zaboli na preskok kratko kao menstrualni grcevi i puste me ali mi ove grudi nisu jasne sinoc bole da se nemogu dirnut danas nista ni najmanje ni ovo mi nije jasno kakvi su ovo prelazi
Ma i bolovi su tu tako da je nade sve manje. Jedino neznam za utrogestane, danas ću ih još staviti kako god bilo a sutra ću nazvati odjel da pitam jel da prekidam s njima.
Pinklife lezi i ne mrdaj do uzv
Srećice žao mi je.
Malagarava ne stignem sve popratiti. Ti si imala pozitivnu betu? Ako jesi,ne brini,u prvom tromjesečju simptomi dođu i odu,to je normalno,mene su tješile mučnine,iako nisu bile izražene,ali još ti je za njih rano.Uglavnom simptomi su blagi,ne onakvi kako zamišljamo,ne brini za to .
url=https://lilypie.com]
DANTE
Beba jesam imala pozitivnu betu i sad je u utorak ponavljam opet da vidimo stanje. Hvala na odgovoru . Ovo mi je sve novo prvi put sam u zivotu ostala trudna nakon 6 g.
Malagarava i ja sve ovo prolazim kroz prvi put i isto ssm se od početka brinula oko simptoma. U jednom trenutku sam stalno bila gladna i onda ništa. Grudi apsolutno bez bolova, par dana samo bradavice ali beta je zasada dobro rasla. Sve je ovo dosta rano tako da samo probaj što mirnije... Koliko možeš jer i sama znam koliko nam je to ustvari teška misija.
Beba pokušavam biti što mirnija, ajde krajem tjedna se nadam da ćemo vidjeti malo srćeko i da će biti ok.
Hvala pinklife . Jos me zanima nesto jeli se trudnoca broji od dana zadnje menstruacije mislim evo na nas koje smo u mpo i sto me zanima je u kojem tjednu bude prvi ultrazvuk i dali se tad vidi bebino srce . Neznam pa moram pitat . Sorry ako vas morim
Pinklife super da ti se smirilo. Miruj i sretno da sve bude savrseno na kraju.
Srecica bas rano si test radila. Nadam se da ipak to nije menga. A ako je zao mi je. Zna kako se osjecas. Samo se ispusi, odmori i da skupis snage za dalje ako ipak je to minus.
Vaki ako te to zanima imas na njihovim web stranicama upisi u google bioenergija domancic i na toj we stranici njegovoj imas popis certificiranih terapeuta. Vidis po mjestu odakle jesi sto ti je najblize. Ja sam tamo nasla si jer ima i prevaranata nazalost. Meni je eto pomoglo za cistu to.
Malagarava nek tebe muce slatke trudnicke muke. Cuvaj se!
Malagarava trudnoća ti se vodi od prvog dana zadnje menstruacije. Meni je FET bio isti dan u ciklusu kao što sam ima aspiraciju a bila je petodnevni pa ću vidjeti dali će mi dr reći dali se slučajno u tom slučaju nekako drugačije računa. Ja ću na prvom uvz ići sa 6+2 tako su me naručili jer bi se kao tada moglo vidjeti srčeko sve ranije je dr rekla da se vjerojatno neće vidjeti. I nemoj mislit da gnjaviš, svaka od nas će pomoć sa informacijama koje ima, zato smo tu😘
Trudnoća se broji od dana zadnje m, ne znam kad ćete vi na uzv ,ja sam bila u Ri i prvi uzv bio mi je sa 7+3 i srce je kucalo,na uzv je veličina ploda isto odgovarala tjednima trudnoće.Čak sam čula da neki su tek sa 9 tjedana čuli srce,tako da nema nekog pravila,općenito sa 6,7 tj trebalo bi bit da srce kuca.Ne moriš ništa,samo ti pitaj😊
url=https://lilypie.com]
DANTE
Sortiraj odgovore
Najstariji