Kengurica eto toga se ja bojim da ce meni ovo sad trajat ovako danima. Jedino sto osjecam od neke tzv. nelagode je to sto imam blagi pritisak u lijevom jajniku. Mislim da meni presporo opada razina progesterona u tijelu jer meni je temperatura jos uvijek 37.1, a inace mi je 2. dan temp bude 36. Ili sam neku infekciju sad jos dobila.
Nikitta, trenutno miruje na 18mm. Naravno, uz kontracepciju. Vadila sam markere, oni su o. k. Na sreću, ništa me za sad ne boli. Samo imam mučnine prije mjesečnice. Imam kontrolu iza 12. mjeseca ako prije ne zatrudnim pa ćemo vidjeti što dalje.
Jel cista se stvorila nakon postupka ili je od prije tu?
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Ajd super Juliška da si provjerila s dr. što je. Još smo nešto novo naučile. Sad “samo” čekanje bete! Sretno!
Vaki ti si na kontracepciji pa onda u postupku te skinu, pa opet stave ako je ET neuspješan, ili?
Vaki,koje tablete pijes za cistu?
2.postupak-1js-bez et
Cista se pojavila između postupaka i više nije otišla. Pijem Midiana do postupka i onda opet ako ET nije uspješan.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Cista se pojavila između postupaka i više nije otišla. Pijem Midiana do postupka i onda opet ako ET nije uspješan.
Tako je i kod mene se pojavila cista izmedu postupaka,i onda mi je dr.J dala jasmin,koji sam pila tri mj al nikako otic cista,pojavi se jednom na desnom jajniku,a drugi mj na ljevom i tako tri mj...e onda mi ke dr.P dao ladynette da pijem tri ciklusa i dodem jer da zbog policisticnih jajnika jasmin nije za mene.I tako sam se ocistila cista.I sad mi je dr dala ladynette jer sam ju trazila ja te umjesto jasmin jer kao da pijem ovaj mj radi mjere opreza da se nepojavi cista jer iduci mj idem u postupak.
2.postupak-1js-bez et
Vaki jesi probala kad nesto od alternative za tu cistu? Oprosti mozda te to ni ne zanima, nije da nesto propagiram ili ne znam sto, al meni se pojavila bila cista nakon prvog spontanog na jajniku. Nisam popratila gdje ju ti imas. Isto tako probali sa kontracepcijom ju rijesiti i nista samo je stagnirala i ponekad malo jos rasla. Nikako je se rijesiti, a bila je vec jako velika, ako se dobro sjecam oko 9 cm. Toliko da ja kad bi lezala mi se vidila na trbuhu izbocina. Savjetovali su mi operaciju da ju rijesima, al mene je bilo iskreno strah, a posto sam kontracepciju uzima 8 godina prije prve trudnoce, a htjeli smo bebu odlučila sam otic na tretman bioenergije po domancicu. Mislila sam da je to glupost, sve dok mi se tata nije razbolio i dok nisam vidila sto je za njega ta terapija znacila. Bila sam na pregledu kod svoje gin neposredno prije tretmana namjerno da se uvjerima da je cista tu i kolika je iako sam ju doslovce osjetila kroz kozu trbuha. Isla na terapiju koja se sastoji od 4 tretmana dan za danom. U toku toga vec 2 dan ja sam dobila mengu, doduse 3 dana prije ocekuvane. Ja u zivotu nisam to osjetila u jajniku, bol, peckanje, kad mi je zena radila terapiju ko da mi unutra nesto kuha. Menga nikad tako oblika mi nije bila, trajala 7 dana. Ja panicarka vec isla kod gin mislila eto nesto mi je ta bioenergija poremetila. Na kraju na uzv kod gin ona utvrdi da ciste vise nema. Nije mogla vjerovati, pitala me sto sam ja radila, rekla sam joj za to i ona se iznenadila da je to tako odjelovalo. I da pokucam u drvo nikad se vise pojavila nije nikakva cista na mojim jajnicima. Bili smo muz i ja nakon mojih spontanih na terapiji jos jednoj, doduse nismo nakon toga pokusavali spontano da zatrudnim i to mi je zao, al svakako mi je pomoglo da se smirimo i opustimo. Inace sama terapija je besplatna da ne mislite da to sad kosta cijela cuda, ti terapeuta mozes nagraditi kako god zelis i ako zelis. A sama metoda liječenja je priznata od svjetske zdravstvene organizacije, tako da nije jedan od onih vudu tipova carobiram i lovu pobiram.
Meni je cista na desnom jajniku i ne raste zbog pilula. Zato su i posumljali da je endo. cista. Moram se malo raspitati tko to radi kod nas. Otvorena sam za sve vrste liječenja, samo da mi pomogne.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Ipak nisam otišla na hitnu. Jučer se ništa nije ponavljalo tako da se nadam da je ok. Da se pojavila ijedna kapljica svakako bih otišla. Koja igra živaca je ta trudnoća a tek je početak... Idemo dan po dan
Samo da prijavim negativan test, 9.dp5t., smeđarenje prešlo u mengu. U petak ću izvaditi betu reda radi čisto da mogu javiti na odjel. Sad samo treba sakupiti sve rasute atome 😢
Eh Srecice. Dosta je rano za test pa ako se smiri krvarenje nada jos postoji, ako se ne smiri bas mi je zao i znam taj odvratni osjecaj i tugu i nadam se da ce ti sto prije proci i vratiti se optimizam za dalje.
Sortiraj odgovore
Najstariji