Srecice drzim fige za pozitivan test probaj se opustit i bez stresa to kazem ja koja je bila napeta non stop . Zelim ti veeeeliki plus
Hahahaha joj malagarava mislim da nema one koja je kroz ovo prošla bez ijednog napuklog živca! Što bi onda ja bila iznimka
Pa zato ti i govorim kazem tebi da se opustis a ja sam ko i druge i sad napeta ali tu smo da podrsku damo jedna drugoj
Cure sorry ako sam dosadna, al ako mozda se koja sjeca kakva joj je prva menga bila nakon stimuliranog ciklusa? Bolna, bezbolna, slaba, jaka, duga, kratka??? Meni inace bude 4 dana, 2 dana najjace, bolna prva dva dana... Ovo sad skroz drukčija prica. Pa me brine dal je to sad samo tako ili su vam nastavile takve kasnije. Ili traje duze pa tek onaj najgori dio treba doci?
Katicaaa cestitammmm :) srecice drzim figeeeeeee 🤞🤞😘
Eto mene na 11dpo nakon inseminacije, danas negativan test, u utorak na 14dpo radim zadnji, ako ne dodje M prije. Mislim daaa nistaa od toga za prvi put :/
Na VVu se rade inseminacije mjesec za mjesecom ili? Nisu mi nista rekli ako bude negativno kad da dodjem dalje.
Grizli ja uvijek procurim pod utrićima, 14-ti dan od punkcije.. prvo krene smeđe, onda napravim test koji bude minus, prestanem s utrićima i krene krvarenje... bude mi kao i svaki put, boli prvi dan-dva i onda curka do 4-5 dana i to je to
5 ICSI 09/2014 - rodio se princ 23.06.15.
U borbi za bracu ili seku
07/2020 stigla princeza
Oligoasthenoteratozoospermia, sekundarna amenoreja
Katice čestitke 🎉
Pinklife ja bi isto išla na hitnu ginekologiju i ne bi se uopće zabrinjavala s tim šta oni misle,istina u ovom stadiju se ne može puno,ali uvijek mogu pogledat,možda je hematom ili nešto sl.
url=https://lilypie.com]
DANTE
Nikita da bas me muci ovaj put. Rokas ma ja sam imala malo smedje u cetvrtak i mekstrualni bolovi lagani, jucer malo vise isto smedje, malo jaci bolovi al nista naspram onog sto inace imam, popodne malo crvenog nakon mokrenja, navecer (ispricavam se na opisu) al doslovno izasao iz mene grumen crni tog glupog crinone gela uz svjezu crvenu krvi, koja je tokom veceri bila prisutna. Nisam stavila na kraju crinone navecer. Nocas nista 2 kapi na ulosku, danas tamno crvene do smedje krvi samo nakon mokrenja, na ulosku kao recimo inace zadnji dan - gotovo nista. Mjenjam uloske reda radi. Bez bolova, nista. Ja ne kuzim zar da mi je progesteron toliko smanjio mengu? Dal ce se uopce endometrij dobro "ocistit". To je sve skupa smjesna menga. Prošla 3 mj umirala sam od bolova i kolicina menge u prva 2 dana.
Katice čestitke 🎉
Pinklife ja bi isto išla na hitnu ginekologiju i ne bi se uopće zabrinjavala s tim šta oni misle,istina u ovom stadiju se ne može puno,ali uvijek mogu pogledat,možda je hematom ili nešto sl.
Pinklife aposlutno se slazem! Sta te briga sta misle..bitno je da ste vi ok
Ja sam ocekivala isto tako jacu i bolniju zbig stimulacije, et i 14 dana progesterona. A kad ono nis. Nadam ae da nece sad trajat 10 dana
Sortiraj odgovore
Najstariji