Ja se iskreno nadam uspjehu.
Danas mi je 28.dc i temperatura je i dalje 37.1.
Također već treći dan smeđarim. Prvi dan su bile dvije točkice samo, jučer samo na papiru tu i tamo kao smeđi končići a danas samo kad se obrišem i to puno svjetlija smeđa tj kao da prolazi. Znam da su fuj opisi su jbg, život je fuj 😉
Sutra, prekosutra bi mogla test napravit, vidjet ću dal' ću skupiti hrabrosti.
Katice cestitam! Nek si ti sad mirna i sigurna da je sve u redu!
Srecica ne zelim te razocarat, al temp ti je vjerojatno povisena i zbog progesterona sto uzimas. Ja i danas imam 37.1 temp i imam M. Al nadam se da ce ti se smiriti smedjarenje i da č s nam javiti plusinu veliku. Koji dan si imala et? Ohrabri se i napravi testic draga!
Katice super🎉🎉 odlično se dupla. Samo lagano i polako 💖
Žene moje meni opet danas krv... 23dnt..ujutro apsolutno ništa. Stavila si utriće i sve ok, nakon par sati na wc piškim i eto krv😢. Jače nego prije par dana. Sad samo ležim i nadam se najbolje makar nisam optimistčna nažalost. Nemam nekih jakih bolova ali eto...
Pinklife ne bi otisla do trudnicke ambulante? Ja se panicno bojim tih krvarenja u ranim trudnocama. Al ti po svom osjecaju odmaraj. Mouda je samo neki hematom pa lagano krvari. 🤞 da budes dobro ti i mrvica
Ja ovo još nikad nisam doživila pa ni ne znam dali trebam ili ne. Da ne misle da sam luda i dolazim gnjaviti, tek sam 5 tjedan prošla. Znam da može biti svašta i ništa, kaj oni uopće mogu vidjeti? Znam da pitanje glupo ali nek mislim sve je tako rano.
Ne znam malo toga oni mogu vidjet al ti mogu pojacat lijekove ako misle da treba. Ne znam ja se uvijek grizem sto nisam prvi put kad sam pocela krvariti odmah otisla u TA nego tek nakon 3 dana. Od onda uopce me ne briga nek si misle da sam dosadna ja trcim ko luda odmah u TA cim sam nesigurna ili ih nazovem i pitam za savjet.
Evo da vam se javim:
beta 9dnt - 225,0
beta 11dnt - 485,3
Presretna sam..
Ako netko ima ikakvih pitanja, na raspolaganju sam vam…
Hvala vam na podrsci i zelim vam svima da ovo ugledate u skoroj buducnosti :)
Cestitam ...
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Katice cestitam! Nek si ti sad mirna i sigurna da je sve u redu!
Srecica ne zelim te razocarat, al temp ti je vjerojatno povisena i zbog progesterona sto uzimas. Ja i danas imam 37.1 temp i imam M. Al nadam se da ce ti se smiriti smedjarenje i da č s nam javiti plusinu veliku. Koji dan si imala et? Ohrabri se i napravi testic draga!
5.dan je bio ET. Inače ja nikad nemam nikakvo brljanje pred m, a danas mi je 8.dpt tako da ovo mi taman paše kao implantacijsko. Nadam se da neće prijeći u krv. Benzi, ispalit ću na živce svega mi!
Katice, samo su te bezveze izlagali stresu. Stvarno nisam nikad čula da beta može biti lažno pozitivna i još k tome preko 200. Sad uživaj!
Srećice, sretno! Moji su trodnevni pa ćeš ipak prva raditi test. Meni je još rano...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji