Prije 7godina bila u Petrovoj i to mi je najgore iskustvo ikad! Znaci, nije bilo anestezije... kod dr. L isto nema pa ipak nije tako bolilo, a imala puno puno stanica :(
5 ICSI 09/2014 - rodio se princ 23.06.15.
U borbi za bracu ili seku
07/2020 stigla princeza
Oligoasthenoteratozoospermia, sekundarna amenoreja
Evo bila san jutros vadit krv. Nije mi djava da mira... pa cemo svi saznat moze li tolika beta bit lazna..
Drzite fige..
Prije 7godina bila u Petrovoj i to mi je najgore iskustvo ikad! Znaci, nije bilo anestezije… kod dr. L isto nema pa ipak nije tako bolilo, a imala puno puno stanica :(
Na svu sreću od tada se puuuno toga promijenilo.
Iskustvo staro 7 godina više nije mjerodavno jer to više nije ono što se danas radi tamo tako da smatram da će tvoje iskustvo nepotrebno uplašiti žene.
Katica ja ti drzima najvece fige da beta buda veeelika i pravilno uduplana. 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞

Zenice kakva je vama bila menga nakon stimuliranog neuspjelog postupka?

Evo da vam se javim:
beta 9dnt - 225,0
beta 11dnt - 485,3
Presretna sam..
Ako netko ima ikakvih pitanja, na raspolaganju sam vam...
Hvala vam na podrsci i zelim vam svima da ovo ugledate u skoroj buducnosti :)
Ja se iskreno nadam uspjehu.
Danas mi je 28.dc i temperatura je i dalje 37.1.
Također već treći dan smeđarim. Prvi dan su bile dvije točkice samo, jučer samo na papiru tu i tamo kao smeđi končići a danas samo kad se obrišem i to puno svjetlija smeđa tj kao da prolazi. Znam da su fuj opisi su jbg, život je fuj 😉
Sutra, prekosutra bi mogla test napravit, vidjet ću dal' ću skupiti hrabrosti.
Katice cestitam! Nek si ti sad mirna i sigurna da je sve u redu!
Srecica ne zelim te razocarat, al temp ti je vjerojatno povisena i zbog progesterona sto uzimas. Ja i danas imam 37.1 temp i imam M. Al nadam se da ce ti se smiriti smedjarenje i da č s nam javiti plusinu veliku. Koji dan si imala et? Ohrabri se i napravi testic draga!

Katice super🎉🎉 odlično se dupla. Samo lagano i polako 💖
Žene moje meni opet danas krv... 23dnt..ujutro apsolutno ništa. Stavila si utriće i sve ok, nakon par sati na wc piškim i eto krv😢. Jače nego prije par dana. Sad samo ležim i nadam se najbolje makar nisam optimistčna nažalost. Nemam nekih jakih bolova ali eto...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji