Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    rokas
    29. Rujan 2018. 09:06

Prije 7godina bila u Petrovoj i to mi je najgore iskustvo ikad! Znaci, nije bilo anestezije... kod dr. L isto nema pa ipak nije tako bolilo, a imala puno puno stanica :(

5 ICSI 09/2014 - rodio se princ 23.06.15.
    U borbi za bracu ili seku
    07/2020 stigla princeza
    Oligoasthenoteratozoospermia, sekundarna amenoreja

• katica0202
    29. Rujan 2018. 09:47

Evo bila san jutros vadit krv. Nije mi djava da mira... pa cemo svi saznat moze li tolika beta bit lazna..
    Drzite fige..

srećica
    29. Rujan 2018. 10:13

rokas

Prije 7godina bila u Petrovoj i to mi je najgore iskustvo ikad! Znaci, nije bilo anestezije… kod dr. L isto nema pa ipak nije tako bolilo, a imala puno puno stanica :(

Na svu sreću od tada se puuuno toga promijenilo. 
    Iskustvo staro 7 godina više nije mjerodavno jer to više nije ono što se danas radi tamo tako da smatram da će tvoje iskustvo nepotrebno uplašiti žene.

Grizli
    29. Rujan 2018. 10:32

Katica ja ti drzima najvece fige da beta buda veeelika i pravilno uduplana. 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞

Grizli
    29. Rujan 2018. 11:14

Zenice kakva je vama bila menga nakon stimuliranog neuspjelog postupka?

• katica0202
    29. Rujan 2018. 11:49

Evo da vam se javim:
    beta 9dnt - 225,0
    beta 11dnt - 485,3
    Presretna sam.. 
    Ako netko ima ikakvih pitanja, na raspolaganju sam vam...
    Hvala vam na podrsci i zelim vam svima da ovo ugledate u skoroj buducnosti :)

srećica
    29. Rujan 2018. 11:52

Čestitam Katice trudnice 😍🤗

srećica
    29. Rujan 2018. 11:56

Ja se iskreno nadam uspjehu. 
    Danas mi je 28.dc i temperatura je i dalje 37.1.
    Također već treći dan smeđarim. Prvi dan su bile dvije točkice samo, jučer samo na papiru tu i tamo kao smeđi končići a danas samo kad se obrišem i to puno svjetlija smeđa tj kao da prolazi. Znam da su fuj opisi su jbg, život je fuj 😉 
    Sutra, prekosutra bi mogla test napravit, vidjet ću dal' ću skupiti hrabrosti.

Grizli
    29. Rujan 2018. 13:29

Katice cestitam! Nek si ti sad mirna i sigurna da je sve u redu! 
    Srecica ne zelim te razocarat, al temp ti je vjerojatno povisena i zbog progesterona sto uzimas. Ja i danas imam 37.1 temp i imam M. Al nadam se da ce ti se smiriti smedjarenje i da č s nam javiti plusinu veliku. Koji dan si imala et? Ohrabri se i napravi testic draga!

• pinklife
    29. Rujan 2018. 13:34

Katice super🎉🎉 odlično se dupla. Samo lagano i polako 💖
    Žene moje meni opet danas krv... 23dnt..ujutro apsolutno ništa. Stavila si utriće i sve ok, nakon par sati na wc piškim i eto krv😢. Jače nego prije par dana. Sad samo ležim i nadam se najbolje makar nisam optimistčna nažalost. Nemam nekih jakih bolova ali eto... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani