Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zoja31
    24. Veljača 2016. 12:12

Hvala cure, jedva cekam sutra da vidim jel moje buduce bebice rastu...nadam se da lijepo napreduju folikuli i da ce sve ici kako treba...joooj ja sam si vec u glavi slozila da ce to nama upaliti od prve, drzim nam svima fige u ovoj nasoj borbi :)

dana22
    24. Veljača 2016. 12:35

Kukala sam da nemam simptoma.. Jutros sam se probudila pa ne znam sto bi sa sobom.. Ledja me bole, napuhana sam, strasan pritisak imam u trbuhu, valove vrucine, slabost... Osjecam se kao kad sam bila u hiperu, samo naravno ne toliko..

• Pml
    24. Veljača 2016. 14:01

pozdrav,

nova sam ovdje i nikako da nađem ono što me zanima. Sorry ako već postoji.
    Naručena sam na VV na prvi pregled da se vidi što i kako dalje. Zanima me kakva su novija iskustva s VV i kako izgleda taj prvi pregled i konzultacije. Da li je potrebno da MM ide sa mnom?

Hvala

• katarinaa
    24. Veljača 2016. 14:45

anchyca, čestitam na uspješnom transferu!! sad treba dočekati betu..
    nekad mi se čini da je miljama daleko..
    bety, pa ti nam uskoro krećeš, držimo fige 

id20
    24. Veljača 2016. 16:19

Pml, ne znam kako je na VV, nisam tamo, ali mogu reci svoje iskustvo.. Na konzultacijama smo bili i suprug i ja, doktor je pogledao nalaze i sve nam fino objasnio! Napravio pregled i uzv i dogovorili se za postupak! Sretno i dobro nam dosla!! 
    Dana, mogla bi test napraviti, ha?! 😃

3/15 - prirodni, bez js
    4/15 - stimulirani, beta=0
    11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
    5/16 - FET, beta=0
    6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt

Zoja31
    24. Veljača 2016. 17:23

Cureee mene danas opako šoraju hormoni....samo mi se plaće, kao da mi je kamen na prsima...čitala sam malo o punkciji, hiperu, uhvatila me panika...Samo mi prolazi glavom da nisam spremna za to, da me strah...užas...a jedva sam čekala da krenemo jer silno želimo bebu ali danas dan mi je koma koma  . Jel imate takvih iskustava?

dana22
    24. Veljača 2016. 17:37

Id20 sutra ujutro cu napravit test, mislila sam da cu uspjet izdrzat do ponedjeljka ali ipak ne mogu 😉 Zoja31 ma bit ce sve u redu, vidjet ces ☺ ja sam imala teski hiper i rekla sam da necu ni transfer ni nista, a eto jesam i ako ne uspije idem opet iako sam tako prosla.. Glavu gore i samo naprijed

id20
    24. Veljača 2016. 17:41

Zoja, ne brini! U prvom postupku je uvijek tako jer ne znas sto te ceka, sve je novo, nisi siguran jel dobro radis to sto radis, a i hormoni te "peru"! Ali ne brini, svi smo to prosli i ti ces, punkcije se ne boj, kad dode do toga vidjet ces koliko folikula ima pa mozda uzeti anesteziju ako imas mogucnosti tamo gdje si u postupku, ako ne, da se prezivjeti (ja sam prosla i jedno i drugo).. Hiper nije bas bas toliko cest, a i na to ce te doktor upozoriti ako dode do njega.. Ako ti se place, isplaci se.. Ali sjeti se uvijek cilja zbog kojega sve prolazis, kad tad ce bebica biti s tobom! 🙂

3/15 - prirodni, bez js
    4/15 - stimulirani, beta=0
    11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
    5/16 - FET, beta=0
    6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt

Zoja31
    24. Veljača 2016. 18:45

Joj hvala na lijepim rriječima, lijepo je kada imaš mjesto gdje se možeš izjadat i osobe koje te razumiju...
    Mužić stigao sa velikom čokoladom pa je sad barrem malo lakše :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.