Hvala cure, jedva cekam sutra da vidim jel moje buduce bebice rastu...nadam se da lijepo napreduju folikuli i da ce sve ici kako treba...joooj ja sam si vec u glavi slozila da ce to nama upaliti od prve, drzim nam svima fige u ovoj nasoj borbi :)
Kukala sam da nemam simptoma.. Jutros sam se probudila pa ne znam sto bi sa sobom.. Ledja me bole, napuhana sam, strasan pritisak imam u trbuhu, valove vrucine, slabost... Osjecam se kao kad sam bila u hiperu, samo naravno ne toliko..
pozdrav,
nova sam ovdje i nikako da nađem ono što me zanima. Sorry ako već postoji.
Naručena sam na VV na prvi pregled da se vidi što i kako dalje. Zanima me kakva su novija iskustva s VV i kako izgleda taj prvi pregled i konzultacije. Da li je potrebno da MM ide sa mnom?
Hvala
anchyca, čestitam na uspješnom transferu!! sad treba dočekati betu..
nekad mi se čini da je miljama daleko..
bety, pa ti nam uskoro krećeš, držimo fige
Pml, ne znam kako je na VV, nisam tamo, ali mogu reci svoje iskustvo.. Na konzultacijama smo bili i suprug i ja, doktor je pogledao nalaze i sve nam fino objasnio! Napravio pregled i uzv i dogovorili se za postupak! Sretno i dobro nam dosla!!
Dana, mogla bi test napraviti, ha?! 😃
3/15 - prirodni, bez js
4/15 - stimulirani, beta=0
11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
5/16 - FET, beta=0
6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt
Cureee mene danas opako šoraju hormoni....samo mi se plaće, kao da mi je kamen na prsima...čitala sam malo o punkciji, hiperu, uhvatila me panika...Samo mi prolazi glavom da nisam spremna za to, da me strah...užas...a jedva sam čekala da krenemo jer silno želimo bebu ali danas dan mi je koma koma . Jel imate takvih iskustava?
Id20 sutra ujutro cu napravit test, mislila sam da cu uspjet izdrzat do ponedjeljka ali ipak ne mogu 😉 Zoja31 ma bit ce sve u redu, vidjet ces ☺ ja sam imala teski hiper i rekla sam da necu ni transfer ni nista, a eto jesam i ako ne uspije idem opet iako sam tako prosla.. Glavu gore i samo naprijed
Zoja, ne brini! U prvom postupku je uvijek tako jer ne znas sto te ceka, sve je novo, nisi siguran jel dobro radis to sto radis, a i hormoni te "peru"! Ali ne brini, svi smo to prosli i ti ces, punkcije se ne boj, kad dode do toga vidjet ces koliko folikula ima pa mozda uzeti anesteziju ako imas mogucnosti tamo gdje si u postupku, ako ne, da se prezivjeti (ja sam prosla i jedno i drugo).. Hiper nije bas bas toliko cest, a i na to ce te doktor upozoriti ako dode do njega.. Ako ti se place, isplaci se.. Ali sjeti se uvijek cilja zbog kojega sve prolazis, kad tad ce bebica biti s tobom! 🙂
3/15 - prirodni, bez js
4/15 - stimulirani, beta=0
11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
5/16 - FET, beta=0
6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt
Joj hvala na lijepim rriječima, lijepo je kada imaš mjesto gdje se možeš izjadat i osobe koje te razumiju...
Mužić stigao sa velikom čokoladom pa je sad barrem malo lakše :D
Sortiraj odgovore
Najstariji