Katarinaa, možda da se javiš svojoj ginekologici ili liječniku gdje si radila IVF? Oni će ti najbolje znati reći. Drži se i sretno
Cure napravila sam test i minus ko kuca... Bas sam se nadala da ce biti uspjesno 😢 danas mi je 10 dnt
Cure napravila sam test i minus ko kuca... Bas sam se nadala da ce biti uspjesno 😢 danas mi je 10 dnt
Joj dana22, bas mi je zao al mozda je jos rano? Probaj betu, ipak je to puno puno sigurnije od testica! Drz se i javi
Ne znam da li je rano.. Svakako cu vadit betu, sve su mi ladje potonule..
Cure eto mene sa uzv, moji folikuli su narasli, svi su na 10-11 mm, ima ih sedam danas. Uz gonal dobila sam i orgalutran. Sto bi on trebao odraditi? Da znam sto ocekivati?
Zoja31, Orgalutran dobivaš da bi se spriječilo prerano pucanje folikula (da punkcija bude uspješnija). Dan prije punkcije dobit ćeš još jednu injekciju, tzv. štopericu, i onda si spremna. Nije to ništa strašno. Sretno!
dana, nadam se da je test pogrijesio! Odi izvadi betu ujutro (ja sam vadila 11dt), morat ce pokazati na cemu si!! U svakom slucaju, zao mi je, odtuguj i polako dalje.. 😔
Zoja, napreduju, super! I ako bude peckalo poslije orgalutrana, to je normalno!
Bety, jesi ti pocela s terapijom?
3/15 - prirodni, bez js
4/15 - stimulirani, beta=0
11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
5/16 - FET, beta=0
6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt
Sortiraj odgovore
Najstariji