Nemam policisticne, ali imam nizak amh. Nije povecavao, koristim tri ampule dnevno i dalje do cetvrtka pa cemo vidjeti. nadam se da nece prekidati postupak.
Cure sretno i da beta bude ogromna 😀😘 meni je danas 8 dnt i simptoma nikakvih, malo sam gledala po forumima i cure koje su bile trudne su imale simptome.. Tak da polako odustajem od nadanja 😔
Dana22 nemoj gubit nadu, ja osobno znam curu koja nije imala nikakve simptome, a rodila je dvojke ☺ kod svakog je to drugacije ☺☺ drzim fige 💕💕💕
Sretno svima 💕💕💕💕
1. Ivf dobili 13 js, 7 se oplodilo- 4 doslo do blastocisti od toga 2 mi vratili a druga dva nisu bili dovoljne kvalitete za zamrzavanje 😟 betu vadim 18.2 beta 2.6 😢
Katarinaa, odmaraj koliko možeš. Držim palčeve za +
Zoja31 i Heki, sretno s betom.
Dana22, ne opterećuj se simptomima, stvarno nema pravila. Sretno!
Anchyca, neka ovaj put bude dvostruki +
Ja čekam da mi se jave iz Maribora za točan termin, trebala buh krenuti s Logestom u nedjelju.
Bety hvala puno nadam se i vjerujem da ce biti dupliiii kako god biti ce sto bude
8/15 IUI nista beta=0
9/15 polustimulirani s klomifenima nije doslo do transfera
12/15 stimulirani dobili 12js 7js se oplodilo i preslo u blastocite,14dnt beta=138, 16dnt beta=158 biokemijska
2/16 FET beta=0
5/16 FET vanmaternicna
anchyca
I ja također želim svim curama koje cekaju dugoočekivane plusiće hihi
Kod mene od simptoma samo bolne bradavice od samog pocetka tako da mislim da je to od Utrogestana...i tu i tamo koji grčić Dr je rekao betu u ponedjeljak al ja cu napraviti testić prije
Zoja, mozda prorade, moramo vjerovati da ce biti dobro!!
Heki, uvijek moramo vjerovati u nase mrvice.. Dr.L je super koliko ja citam, a i boosteri su super stvar! Cice su ti bolne i od utrogestana ako ga uzimas, a i od boostera mozda..ako je probava u pitanju, djeciji caj (hipp) od sljive, ili ujutro ribana jabuka i svjeze mljeveni lan!! Ako ne pomogne, samo pitaj, imam ti ja milijun nacina, kod mene je to redovan problem!
Dana, zaboravi na simptome, ja nisam imala niti jedan simptom pa bila trudna, pa svih 10 tt nista, tako da, kako sam gore rekla, moramo vjerovati u nase mrvice!!
U Bety, cekam s tobom, bas vjerujem u tvoj ciklus!
Anchyca, tebi sam sve rekla, drzim fige..
Kruskica, super, samo hrabro, cekamo plusic pa i veliku betu!
Eto svima 😃😃😘
3/15 - prirodni, bez js
4/15 - stimulirani, beta=0
11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
5/16 - FET, beta=0
6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt
Pozz curke.Cekamo papire sa Hzzo-a da nam odobre odlazak u Prag na Ivf posto aid nije bio uspjesan .Jel mozda koja od Vas bila tamo na ivf?thanks
Sortiraj odgovore
Najstariji