Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    27. Rujan 2018. 10:46

Slazem se Nikita zato je niti ne zurim sa testom jer sam ih napravila vec vagon, a da ne govorim o onima di je bio plus slabasan, pa nakon 2 dana jak, i onda nestao. 😖 znaci to mi je totalan strah

Korina2010
    27. Rujan 2018. 11:55

Grizli

Slazem se Nikita zato je niti ne zurim sa testom jer sam ih napravila vec vagon, a da ne govorim o onima di je bio plus slabasan, pa nakon 2 dana jak, i onda nestao. 😖 znaci to mi je totalan strah

Grizli...žao mi je da si imala takve situacije. Toga je i mene jako strah... Možeš li precizirati ako se sjećaš koje dane bi ti se pokazao plus, a koji dan je nestao i kada si dobila mengu nakon takvog slučaja?

Grizli
    27. Rujan 2018. 12:05

Pq obicno bi imala plus slabasan na dan izostanka M ili cak koji dan prije. Desilo mi se da sam jednom imala negativan test, a M kasnila 3 dana, dovila isti dan M navecer. Normalnu trajala 4 dana, nista me nije bolilo, a grudi bile skroz natecene. 10 dana kasnije krvarila lagano, napravila test + ko kuca velik. Isla kod dr, vadim betu 300, nakon 2 dana bila 90 i test naravno ujutro negativan, al to sam i ocekivala bila jer sam znala da je to neuspjela trudnoca iz proteklog mjeseca. Obicno bi m dobila tocno 30 dana nakon krvarenja tj spontanog. Al kad je spontani onda bas imam ludjacke bolove uz krvarenje tako da to ne mogu fulat ni pomjesat sa nekim krvaruckanjima u ranim trudnocama. Zato ja imam fobiju od plusica! 

srećica
    27. Rujan 2018. 12:07

Joj Grizli i mene je toga ful strah, zato ću i probat što kasnije ga raditi.
    Nikitta dušo moja, prošla bi još 3 postupka samo da nemoram ova dva tjedna cupkat u mjestu i isčekivat. Hoće kaj zabolit, neće, kaj će iscuriti iz mene, koja bude temperatura, jel bude pala, jel zbog viroze il da se nadam, jel rano za test, a sadddd?! 😂😭 Ništa u postupku nije teško kao čekanje bete!

rokas
    27. Rujan 2018. 12:26

Evo da javim da je ono krvarenje ipak M... :( Kaze dr da mi ocito Decapeptyli ne odgovaraju, endometrij mi je danas 2mm i odgadjamo transfer.
    Na iducoj idemo opet. 
    Sretno svima! Navijam za veeelike bete i plusiće ❤❤❤❤❤

5 ICSI 09/2014 - rodio se princ 23.06.15.
    U borbi za bracu ili seku
    07/2020 stigla princeza
    Oligoasthenoteratozoospermia, sekundarna amenoreja

• Atremida
    27. Rujan 2018. 12:29

Curke, netko je nedavno spominjao asistirani hatching!? Ne mogu nigdje naci post... a zanima me gdje je radjen!? 😊
    Grizli nemoj radit test, izdrzi jos malo do bete 😊 

Vaki
    27. Rujan 2018. 13:27

Mislim da je pisalo da to radi samo IVF centar ako ima indikacija. No, nisam 100 posto sigurna. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Beba
    27. Rujan 2018. 14:05

Korina nemoj tako razmišljati ,neće nestati tvoj plus.
    Nemojte cure dozvoliti da vas napadaju crne misli,razumijem da je teško, pogotovo za Grizli koja je prošla takvo nešto više puta,ali takve misli vam samo štete.

url=https://lilypie.com]
    DANTE

• Kengurica
    27. Rujan 2018. 14:07

Hatching je u Cito bio.

Grizli
    27. Rujan 2018. 14:38

Naravno da me strah, ali zelja je veca i ne odustajem. Pojavio mi se smedji iscjedak lagani. 😏 Prije toga imala ko grupi smedje sive od onog gela ludog. Ne znam dal je to nagovjestaj gospodje M da stize. Ne da mi se razbijat glavu jer mi se tako spava da ne znam za sebe. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.