Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Beba
    27. Rujan 2018. 08:29

Još nešto,ne sjećam se kad je počelo,ali snovi u trudnoći,nekako su kao da sanjam u 3D,sve je intenzivnije,a i dosta cura je potvrdilo taj "simptom"

url=https://lilypie.com]
    DANTE

Grizli
    27. Rujan 2018. 08:36

Nikita 3.postupak 1.stimulirani. Danas mi je 26dc, imace dobim na 28dc, al mi je sutra 14 dana od et. Imace ranije dok nisam uzimala progesteron da mi je ta temp na 26dc posumnjala bi na T 100%, jer inace mi 25dc padne temp naglo ispod 36.3-36.5, al ovo stvarno mislim da je zbog tog gela jer je logicno puna sam progesterona. Inace tokom pms dan prije nego dobim M piskim jako puno, al sad bas pretjerano. Ako npr ne idem piskiti 4 h, onda kad odem na wc onda za 20 min moram opet. Muz mi je rekao da mi se smanjio volumen mjehura od tog gela kojeg stavlja, a nikad ne ide van i zato da je to tako. 😂😂😂 Ma ne znam vise sto mislit sve me strah da se moja psiha poigrava samnom. Jos kakav sam baksuz sutra cu ici raditi test a on ce biti pokvaren. To mi se vec desilo 2x. Tako da kod mene je sve za ocekivat.

Beba
    27. Rujan 2018. 08:40

Grizli uzmi 2 ili 3 vrste testova ,joj kad se sjetim,ja sam plaću na njih potrošila😂!

url=https://lilypie.com]
    DANTE

• Malenaa88
    27. Rujan 2018. 09:10

Grizli nezz meni se cini da je meni sve ovo od dana do dana jucer kako sam imala citav dan pritisak u maternici da sam je osjecala svakim korakom kad bi isla mokrit kako me zigalo danas sam ko ptica nit me ista boli grudi uopce me ne bole . Eto sutra cu znat konacno na cemu sam malo me vuce zelja da uradim ga danas ali necu sutra cu . Temperatura 36.8

srećica
    27. Rujan 2018. 09:24

26.dc, moja temp i dalje povišena. Nikakvih drugih simptoma osim što me nekoliko puta kroz dan zaboli kao da ću dobit svaki tren, al to mi je tako od 2.dpt i nkon 5.dpt je sve rjeđe.

Grizli
    27. Rujan 2018. 10:04

Haha imam neke 2 vrate doma sto mi je jedna cura tu s foruma poslala pa cu njih probat, pa cemo vidit. Clearblue testove mrzim, ti su bili pokvareni btw, geratherm mi je ok, al nemaju ga bas uvijek u ljekarni. A vidjet cu napravit cu jedan od ova dva sto imam pa kako bilo. Ja mislim da sa ja u ove 3 godine potrosila na testove bogami sigurno jednu placu, ako ne i vise. 🙄 al nema veze ave za dobar cilj. 
    Malagarava meni recimo nestanu bolovi kad mirujem. 
    A cure sretno nam. Srecica kad ti radis test?

srećica
    27. Rujan 2018. 10:27

Mogla bi ta 5 dana, 11dpt, al probat ću što kasnije

Grizli
    27. Rujan 2018. 10:46

Slazem se Nikita zato je niti ne zurim sa testom jer sam ih napravila vec vagon, a da ne govorim o onima di je bio plus slabasan, pa nakon 2 dana jak, i onda nestao. 😖 znaci to mi je totalan strah

Korina2010
    27. Rujan 2018. 11:55

Grizli

Slazem se Nikita zato je niti ne zurim sa testom jer sam ih napravila vec vagon, a da ne govorim o onima di je bio plus slabasan, pa nakon 2 dana jak, i onda nestao. 😖 znaci to mi je totalan strah

Grizli...žao mi je da si imala takve situacije. Toga je i mene jako strah... Možeš li precizirati ako se sjećaš koje dane bi ti se pokazao plus, a koji dan je nestao i kada si dobila mengu nakon takvog slučaja?

Grizli
    27. Rujan 2018. 12:05

Pq obicno bi imala plus slabasan na dan izostanka M ili cak koji dan prije. Desilo mi se da sam jednom imala negativan test, a M kasnila 3 dana, dovila isti dan M navecer. Normalnu trajala 4 dana, nista me nije bolilo, a grudi bile skroz natecene. 10 dana kasnije krvarila lagano, napravila test + ko kuca velik. Isla kod dr, vadim betu 300, nakon 2 dana bila 90 i test naravno ujutro negativan, al to sam i ocekivala bila jer sam znala da je to neuspjela trudnoca iz proteklog mjeseca. Obicno bi m dobila tocno 30 dana nakon krvarenja tj spontanog. Al kad je spontani onda bas imam ludjacke bolove uz krvarenje tako da to ne mogu fulat ni pomjesat sa nekim krvaruckanjima u ranim trudnocama. Zato ja imam fobiju od plusica! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani